Люди! Сьогодні яйця ледь не наздогнали нашу білочку, відрив був вже менше ніж 100 голосів. Активніше голосуємо, не забуваємо!
Wiewiórka nirvanka Głosów: 4106 Dodano: 10.12.2008 "Warto wiedzieć, co naprawdę wybierasz" Vithren Głosów: 3942 Dodano: 13.12.2008 Bo wybór jest ważny... sushi Głosów: 2657 Dodano: 17.12.2008 Wybór! Tworas Głosów: 1726 Dodano: 14.12.2008 Wybór damian Głosów: 1655 Dodano: 10.12.2008 haczyk darooo Głosów: 1060 Dodano: 09.12.2008 Warto Wiedzieć Co Wybierasz art071 Głosów: 950 Dodano: 12.12.2008
Голос до голосу і ми переможемо!! Знаєте, для мене це вже теж справа принципу і я просто зобов'язана боротись і перемогти. Сприймаю це як обов'язок перед всіма вами, хто мене підтримує. І ми переможемо, я дуже в це вірю
Hу, Борис, це, що мене тут не було, ще не означає що справою не займався Подивиться тут: А зараз відповід: Во... Зараз то буде дійсно афера, :cool: ПС. Нірванко, детальніше контакти на пп, але пізніше - я зараз в бігу
Так сі хоче застосувати..гм...прийом... Той жи застосувала єдна каратістка на вулиці Колонтая... Лупить баба поліцая, файдулі, файдулі, фай. Раз го в глове, раз го в яя, файдулі, файдулі, фай, Так сі лупить поліцая, файдулі, файдулі, фай.
Треба масово наполягати на дискваліфікації "яйок"! Agaton, а нік "яєшного скандаліста" ніде на польських ресурсах не пробивається ?
Пробивається, я ж вже писала, що він є модератором на одному сервісі, де і я тусуюсь. І менше того, у нас з ним є спільний знайомий.
Я мав на увазі те, чи він просить когось про підтримку ? Може на якомусь хакерському форумі він обговорює свої "фокуси" ?
А Фінляндія чому відсиджується ? Ромку! Пишіть Тітієвському! Він же модерує тамтешній російськомовний форум !
у нас є піпли з Гамерики, Европи, Форест з Африки, Ворон з Японії, Степанич з Лемківщини, Мих з Сихова і взагалі, .... проти мафії не попреш!!!!