Мені здається,що поляки просто так нам (УКРАЇНЦЯМ) той подарок не віддадуть.в них також принцип мабуть. і на то, що їхній (польський) конкурсант робить якісь махінації вони закриють очі. так що ДО ПРАЦІ !!! :tanksmile::naci::naci::naci::tanksmile:
"все що не робиться - все до ліпшого" !!! а на тих однокласниках один цирк.люба зсилка розцінюється як спам,або вірус. вже пишеш їм популярно, що не переживайте - то все одно якийсь народ морожений.а якщо і голосують,то кавалєри одні.і розчаровано пишуть мені чому там не дівчина!!!??? фото білочки зкопіювала,щоб бачили красу,за яку треба голосувати. так нє... -то капець !!заблокували! (от які мудрі! а фото голих ніхто не блокує!)
Wiewiórka nirvanka Głosów: 3821 Dodano: 10.12.2008 "Warto wiedzieć, co naprawdę wybierasz" Vithren Głosów: 3613 Dodano: 13.12.2008 Bo wybór jest ważny... sushi Głosów: 2367 Dodano: 17.12.2008 Wybór damian Głosów: 1648 Dodano: 10.12.2008 Wybór! Tworas Głosów: 1628 Dodano: 14.12.2008 haczyk darooo Głosów: 1054 Dodano: 09.12.2008 Warto Wiedzieć Co Wybierasz art071 Głosów: 943 Dodano: 1
А мені ті суші зовсім не подобаються - білочка однозначно краща! А ще мені сподобалася фотка "Рух" - дівчина на качелі.
щодо суші, саму ідею хтось мав цікаву навіть... Але... лого CU зайве... і ще підпис слабенький... Яйця набагато горозніше...
nirvanka Głosów: 3870 Dodano: 10.12.2008 Vithren Głosów: 3770 Dodano: 13.12.2008 різниця невеличка... голосуємо!
Одеський форум працює над проблемою ? Харківський форум працює над проблемою ? Не чую відповіді ! Agaton! На сторінці конкурсу не вказано громадянство Нірванки. Гадаю, можна Ваших знайомих з Польських форумів підключити. Гість - - Дивиться тему - - Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото Нірванки! Чого дивишся ? Голосуй!