Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2008.

1. С этими яйцами явная махинация - сама по себе работа плохенькая, не то что белочка!

• Подобається Подобається x 9
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, яйця мене якось не дуже навіть турбують, бо є скріншоти і якшо-шо, то проти них є чим поперти. Та і вже знаємо, що від нього чекати. А от той дяпчик "?" (sushi) мене турбує більше.. Зверніть увагу на дату реєстрації в конкурсі!

nirvanka
    Głosów: 3622
    Dodano: 10.12.2008

sushi
    Głosów: 1828
    Dodano: 17.12.2008

За останні 20 годин набрали:
    nirvanka - 219
    vithren - 531
    sushi - 556

Невтішно і невідомо як далі будуть поводити себе ці махльовщики..

П.С. Перше, що роблю щодня прокидаючись, - не встаючи з ліжка сонно протягуюсь за айфоном, там стартова сторінка з білочкою.. Голосую за неї, заходжу на сторінку з рейтингом, бачу білочку на першій позиції, зітхаю з полегшенням і ще кимарю з пів години з думкою, що все добре :)

Останнє редагування: 23 гру 2008
    • Подобається Подобається x 10
  3. Веда

Веда Well-Known Member

Белочка 3640
    С 11-00 69 голосов! Маловато!
    Надо поактивнее голосовать, а то футуристические яйца:sad: обойдут очаровательную:) белочку!!!!

• Подобається Подобається x 8
  4. Mari_JA

Mari_JA Well-Known Member

ми так легко не здамося!!!! тут вже принцип. головне не забувати за білочку! і голосувати,голосувати,голосувати. я розсилаю зсилку білочки навіть тим, кого не знаю...

• Подобається Подобається x 11
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

я думаю станом на завтра яйця вже будуть попереду

по-перше, скріншот доказом навряд чи може бути, я вам зараз можу намалювати скріншот, що білочка має мільйон голосів

по-друге, звинувачувати у махінаціях треба підставово, мати докази. Наразі доказів нема. Навіть перевищення голосів над переглядами можна пояснити технічно, що люди голосують кожні 3 години, не перевантажуючи сторінку

Останнє редагування модератором: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  6. Daisy

Daisy Well-Known Member

ті яйця... тьфу на них, але треба щось робити:sad:

• Подобається Подобається x 7
  7. Summer

Summer Well-Known Member

яйка тихо наступають на п'яти.....
    голосуємо, голосуємо !!!!:)

• Подобається Подобається x 2
  8. Багіра

Багіра Well-Known Member

людиска, рухайтеся!!! там відрив 200 з чимось!!!

• Подобається Подобається x 3
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Кілька разів щодня записую стан рейтингу. Мої спостереження того дня, коли був зроблений скріншот: яйка за 2 доби набрали 2000 голосів; в сумі тоді мали 2236 голосів на 1897 переглядів. Різниця - 339. Щоб підрахувати мінімум обставин, за яких це було зроблено, треба припустити, що всі, хто заходив на ту сторінку, віддавали голос. Тоді різниця 339 означає, що стільки голосів було віддано не перезавантажуючи сторінку. Якщо відняти нічний час, то ці голоси були віддані за "2 доби" - "2 ночі" = 32 години. Голосувати можна що 3 години. Тому ділимо 32 год на 3 - 10 разів можна було проголосувати за 2 дні з одного компа (ІР). А проголосовано 339 разів, а значить 339 : 10 = 34 людини сиділи 2 дні і голосували що 3 години не перезавантажуючи сторінку. Це мінімум, бо якщо відняти кількість людей, які просто входили на сторінку і не голосували, то кількість таких голосувачів мала б бути більшою. Пояснення теоретичне, але не практичне...
    Звісно, можна ще припустити багато чого, щоб пояснити цей факт.. Але всім очевидно, що голосування відбувалось методом зміни ІР з одного компа, бо голоси набирались стабільним темпом. І комісія це має помітити.. А якщо комісія не помітить цього, бо то їх знайомий, то думаю так - ноут вони так чи сяк мають віддати. То їм краще віддати його мені, ніж знайомому, щоб я не наробила шуму :))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

як це? о_Оо_Оо_О

Twoja ocena została dodana!
    Głosów: 3705
    Odsłon: 5,594

Нірванка виграє.
    Не забувайте, у поляків скоро свєта.....вихідні....

Останнє редагування модератором: 21 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Не фиг в середине игры козыри сбрасывать - САМИ лоханулись из-за польского Пана.
    ИМХО.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

ето ми сделалі від, что козирі скінулі, кромє етого імєєтся джокер в рукавє.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Дай Бог, дай Бог!
    Не нюнить - за работу, ТОВАРИЩИ!!!!!

14. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Попросити п"яних москалів розрити оптиковолоконні кабелі в диких польських полях?:haha::haha:

Останнє редагування модератором: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 13
  15. Они за бутылку на всё согласны! :haha:

16. gryvul

gryvul Well-Known Member

Нарід, та ви що, хочете занадто чесними бути? Щоб потім мати тільки моральну втіху? давайте будемо вирішувати проблеми по мірі їх поступлення...

• Подобається Подобається x 4
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

gryvul,
    а Ви своїх студентів вже мобілізували ?

• Подобається Подобається x 1
  18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Народ, активніше голосуємо за білочку:good:! Не дозволимо яйцям перемогти нас;) (вони вже мало не в потилицю білочці дихають, зарази:sad:)

• Подобається Подобається x 6
  19. gryvul

gryvul Well-Known Member

Я в такому вузі, де студенти не знають шо таке інтернет, і на якому базарі його купувати (ветеринарка). А інших двоє вже голосують...

• Подобається Подобається x 8
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

яйця наближаються..... ніхто не рахував їх швидкість?

а де твій аватар? :)