Знайшла таке значення також afera 1. «kolidujące z prawem przedsięwzięcie z udziałem wielu osób» 2. «sensacyjne wydarzenie» http://polszczyzna.pwn.pl/ А "колідувати" значить розходитися, суперечити. Ґуґл перекладає слов'янські дуже посередньо. Вже нераз переконалася. perswazja «namawianie do czegoś lub odradzanie czegoś z przytoczeniem odpowiednich argumentów»
Тут є практикуючі вчителі/викладачі ? Молодшим розкажіть казку про білочку, запропонуйте разом із батьками назбирати подарунки для білочки. Або 10 000 горішків, інакше білочка не переживе зиму. І "візиточку" білочки вручити. (*) А старшим... "Бовдуре, принесеш назавтра 15 скріншотів - отримаєш задовільну оцінку! І так - щодня!" (*) Як це сказати іспанською ?
А це ідея типу : "Якщо не наклікаєш 15 разів за білочку - не поставлю оцінки за семестр(тематичну,контрольну)??Ги-ги-ги тре буде в понеділок спробувати..тим більше в мене учні по контактах зависають
є яйця є! 3040 я розмістила зсилку з просьбою ще у двох форумах,може допоможе... в нас білочка як робочий стіл уже. приємне переживання .
Народ, а ви зауважили, що: 1. кількість переглядів яєць переросла кількість голосів? Все-таки скаргр Нірванки вплинула. 2. Яйця не доганяють, вони зберігають дистанцію більш-менш. Білочка: Twoja ocena została dodana! Głosów: 3540 Odsłon: 5,338 Яйця: Głosów: 3102 Odsłon: 3,579
думаю шо то так навмисно. "усипляють бдітєльность". ніби відстають, а потім в останній день тисячку-півтори забацають..... тому НЕ РОЗСЛАБЛЯЄМОСЬ!!!!! Wiewiórka Głosów: 3551 "Warto wiedzieć, co naprawdę wybierasz" Głosów: 3123 P.S. курча, то вже є питання принципу)))))))
бляха, вони самі вже допетрали, шо лоханулися і швидко виправили помилку, але ж ми маємо скріншоти тих ляпів, нє? тому тепер фіг відмажуться.....
Twoja ocena została dodana! Głosów: 3589 Warto wiedzieć, co naprawdę wybierasz" Głosów: 3262 :ireful: