Розкинув по списку контактів інформацію про білочку, з проханням продовжити ланцюг, так одного з товаришів, коли вже він розіслав по своїх контактах, питали ,чого це він шариться по львівському форумі в робочий час))) так, що справа білочки живе!
Чоловік питає, що я буду робити як конкурс закінчиться: зранку сталю каву і до компу, прийду з роботи теж зразу за білочку йду клікати
Всім всім всі дякую за підтримку!! Мені не видно з яких країн за мене голосують, але видно, хто заходить на веб-сторінку білочки. Географія відвідувачів: Україна (Львів, Київ, Дніпропетровськ), Росія (Москва, Єкатеренбург, Жуковський), Польща (не буду перечислювати, бо там понад 20 міст), Білорусія (Мінськ), Угорщина (Будапешт), США, Норвегія (Осло), Канада (Оттава). Це просто неймовірно!! А, про ті яйка. Виявилось, що ми маємо спільного знайомого. І той знайомий давав тому учаснику подивитись блог мого чоловіка, де він написав про махінації яйок. Напевно тому він припинив свою діяльність.. А організатори так нам і не відписали на рахунок тих махінацій, а Вам, Агатоне? П.С. Ну і ложка дьогтю - з'явився новий конкурент, який безпардонно набиває голоси - дяпчик зі знаком питання.. Тисячу за добу набрав і не думає зупинятись..
Нірванко, а "банківських" адрес там нема ? Мій товариш - адмін обласного банку - приїздив на навчання, йому щиро сподобалася білочка (ще сказав - це ж треба - вивьорка! Так казала бабуся-білоруска) і він обіцяв залучити одногрупникам з різних областей. От тільки щоби вони не забули лінк. . . . А тим часом в Перу - теж фінансова криза. Антикризові радники рекомендують бідним людям прикрасити новорічний стіл забутою національною стравою - морськими свинками ! Мабуть побачили Вашу білочку і пригадали про свинок.
І я так хочу вже.. Хай би вже для мене не було НР, хай би завтра настало вже 15 січня.. Ще й знайомі кажуть - та що ти переживаєш, в білочки вже понад 3000 голосів.. А вони ж не в курсі, що тисячу голосів можна за добу наклікати.. Шалено хвилююсь..
Мовчать, дзяди єдне ... Але не переймайтесь - якщо вже є кореспонденція та скріншоти, тоді просто довісти рації... . Матиму в неділю більше часу - пошукаю ще іншой адреси
та фотка "Wybór!" нагадала чомусь мені: "жизнь - полоса белая, полоса черная, а посередине - **па" (С) камеді клаб
Здається, польською "афера" - це "справа" по нашому Але і в значенні "афера" теж може бути.. Сама не розумію що тут маєть на увазі.
Гм... словник каже таке http://www.sjp.pl/afera Вікі теж так каже. http://pl.wiktionary.org/wiki/afera