Блін! Роблячи скріншот, переставив навмання регіональні сеттінги на Іспанію. Діціємбро, 18 І продовжував набирати документ українською з англійською. Клац мову - ага. Зберегти - натискаю бекслеш - видає французьке С із хвостиком. Приїхали. До того ж у мене давно зник індикатор мови клави. Лізу повертати назад - ES - RU - ES - UA. Default - ES. І не хоче видалятися! Пабєділ я єго раз, пабєділ я єго два... Ой, це до іншої гілки!
Дякую. Дуже влучно. Одразу ж образ білочки набув цілісності, бо ж не знаю по-польськи до того голосувала чисто візуально, а тепер клікатиму ще й зважаючи на зміст
Сумніваюсь, що лохотрон, бо це поважна фірма. А в Польщі лохотронити на таких масштабах не люблять, бо хватить одного допису на блозі, допис піде на сервіс Викоп (там найбільше скандальних тем) і негативна реклама фірмі гарантована. Кому то треба? Та і коли дзвонили на фірму, то перепитували про який конкурс мова, бо вони кілька акцій та конкурсів проводять..
А в підпис поставити не можна? Та бо дивимося то рейтинг, то назад на білочку вертаємося. У мене сторінка голосування в закладках, то саме на неї зразу й заходжу. Але голосувати щоразу не можу. Альо, люди. До 15-го!!!
дуже зворушливо, ви молодчинка бажаю вам виграти цей конкурс, я теж кілька разів вже голосувала а ваша історія нагадала мені якесь оповідання про чоловіка і жінку: вона обрізала і продала волосся, щоб купити йому на ремінець на годиннник, а він продав годинник, щоб купити їй гребінь на жаль, не пам’ятаю ні назви, ні автора
Дякую, Гелено! "Дари волхвів" О'Генрі - Ви вже, мабуть, п'ята, хто з цим оповіданням нашу історію асоціює