Дякую, виправимо. Переглядів сторінки. Так, це шари більярдні. То я не зразу помітила, а потім вже пішло поїхало про яйка, то так і залишилось Вам можна
- А у мене кицька незвичайна! - Що ж у ній такого незвичайного? - Ось, подивися фотографії! - Ну - пташка, мишка, рибка. І що ? - Кицька фотографувала! Альо, що там з 10 стичня? Закрили голосування для не-поляків ? Вже все в порядку !
Я аж побіліла - завантажую сторінку свою, а її нема і перенаправляє на головну.. На головній мініатюрки всіх фоток.. Білочки нема, думаю - дискваліфікували чи що.. Тішусь - яйок теж не видно. Оце таки галицька кров )
Нарід, ви де? Прокидайтеся й голосуйте! Конкуренти на хвостика білочці вже сідають поволі... Ну чому в мене ІР не міняється....
А мою тему на Лікарі видалили А так все добре починалося... дівчата тамтешні підтримали нашу ініціативу, почали долучати до голосування нових людей... А адмін потер, аргументуючи то тим, що така перемога буде нечесною Коротше, образилась я на тих адмінів :girl_mad: а спосіб згуртувати лікарських дівчат для голосування все одно знайду :girl_devil:
Дістали мейл-адресу конкурсу, написали анонімного листа про махінації яйок. Чекаємо на відповідь. Поки що яйка зупинились, але ми вже знаємо чого від них можна чекати. За один день вони можуть набрати до 1000 голосів. Напевно залишились на 2й позиції, тримаючи її, щоб під кінець конкурсу вийти на першу. Нам залишається тримати темп і надіятись на справедливість
Дякую за підтримку! А де Ви взяли цей мейл? Ми перешукали весь сайт у пошуках хоч якогось контакту до організатора, і нічого не знайшовши подзвонили на інфолінію. Звідти нас послали кілька разів на інші номери, а потім дали мейл, не такий як у Вас. Якщо нам відпишуть чи Вам, побачимо чи ті мейли працюють і чи якось зареагують.. До речі, та ситуація з переглядами є цілком реальна, якщо ті протягом попередніх 2 днів голосували люди з 30 компів одночасно не перезавантажуючи сторінки конкурсу що 3 години в сумі 5 разів за день. Це так можна теоретично пояснити цю різницю між переглядами і голосами.. Але, звісно, всім ясно, що таким методом голоси не були набрані.
Ну... не здарма... колись... Прочитав "регулямін" Знайшов призвища із комісії конкурсу Взяв одно Перевірив де працує :ninja: Вислав емейл на "оффіс" Чекаю :cowboy:
А я пропоную зберігати скріншоти - сторінка конкурента, голосів переглядів і системний календар на екрані. Ось тільки календар не повинен бути українським.
Люди, майте совість! не всі ж знають польську) Я вже тут читаю, читаю, навіть перекладати намагаюсь.Може б зразу написали, що там написано?
Там написано все, що наш форум думає про яйка А якщо однофамілець? Я вчора зробила, каністра - зі своїм логіном на тій сторінці з адреою мейла в закладці браузера і іншими даними Але це ж можна витерти.. А чоловік написав статтю на блозі про махінації яйок, щоб була дата в неті і потім ніхто нічо не казав, що це фотошоп чи що..