Короткая история тайного проекта.. Однажды очень хорошая жена решила отблагодарить своего мужа, который продал свой ноутбук только для того, чтобы сделать для неё приятный сюрприз – подарить фотообъектив. А жена у него была страстной любите фотографировать всех и всё. Тогда он ещё не понимал масштаба этого события, , но понимал , что это очень нужно для любимой Но как смириться з отсуствием ноутбука и желанием программировать? Она не знала, но решила любой ценой снова обрести ноут. Подарком судьбы стал фотоконкурс , где главным призом как раз и была её мечта. Вот уже несколько дней идёт беспощадная и длительная борьба среди участников конкурса за главный приз. Ты можешь помочь выиграть ей её мечту – ноутбук! Отдай свой голос за очаровательную львовскую белочку! (Голосование продолжится до 15 января 2009 года) Голосуй за белочку! ….голосовать можно каждые три часа
Сер Мих, я звичайно теж вболіваю за Нірванку і щиро бажаю їй виграти, але давайте не будем вигадувати. Звичайно ситуація описана Вами, цілком реальна. Як я зрозумів одна людина може голосувати багаторазово з проміжками в 3 години. Невже кожен раз необхідно переглядати???
Сашка, дякую за голос! Щоразу, коли просто перевантажиш сторінку - додається в лічильнику +1 до кількості переглядів. Він голосує зі швидкістю 100 голосів на годину не перевантажуючи сторінку. Якби це голосували різні особи, заходячи на сторінку, то б в лічильнику переглядів сторінки це б відбилось. Тут явна махінація і сер Мих має рацію. Чоловік вже подзвонив до тої фірми, яка проводить конкурс. На жаль, інформатиків, які відповідають за конкурс, вже нема на роботі, будуть завтра, то і вияснимо що твориться. Іринко, дякую за переклад!!
Нірванко, дуже за вас вболіваю... вже проспамила весь контакт-лист на асьці я не знаю, чим ще допомогти... але дуже-дуже хочеться!
Знайшли учасника з яйками - ним виявився один з головних модераторів польського сервісу мистецького, де люди виставляють свої фотки, малюнки, вірші і т.д. Власне з того сервісу багато учасників прийшло в конкурс, бо на їх сайті була реклама. Він розмістив лінк в своєму профілі на конкурс і може десь наспамив на тому сайті.. П.С. Запущено пол-укр-рос мовну сторіночку білочки - http://vote4wiewior.pl
не зрозуміла.. а де глянути на ті сторінки, щоб розіслати знайомим? Бо бачу тільки польську сторінку П.С. Ой, вибачте, вже побачила
мацьопкі правки краткая любительницей с отсутствием а "в астальном прекрасная маркіза всьо харашо всьо харашо".... майже активніше нарід!!!!!
Ще тут розмістила тему http://likar.info/forum/readall164937.html там точно буде багато голосів П.С. А ви впевнені, що то яйка?.. Щось мені більше подібне до більярдних шарів... В чому тоді зміст?