я голосувала двічі на день. тепер, буду щоразу - як сідатиму за комп. ой! а чомусь я не можу проголосувати... картинку показує, але не клікає...
нарід!!! тра терміново приймати екстрені міри... конкурент чось дуже швидко набирає голоси мо зробити всім форумлянам "спам- розсилку" в ПП ??? чи і так вже всі проголосували? і ше... підкажіть як можу більше клікати ніж чотири рази на день? (сьодні буду цілий день за компом, але айпішка в мене постійна від фарлеп)
Если конкуренты никакой чисто технической хитрости не придумали, то скоро выдохнутся. ЛФ более сплоченный )) Ну а если придумали, то нужен адекватный ответ ))
Так, порозсилала всім друзям запрошення до вконтактної групи Бачу, що вже вони серед учасників є...мама голусує зі свого компа ...муж зі свого ....я з домашнього.... Що ще зробити???? о......зараз ще в чаті напишу ....
білочку досить швидко доганяють, тут треба придумати спосіб автоматично нагадувати всім кожні три години щоб проголосували. Якщо динаміка росту конкурентів зберігатиметься, то тільки зусиллями форуму ми можемо легко залишати їх позаду, тут головне зорганізованість.
теж звернув на це увагу...дома маю динамічне айпі, з вечора щось наклацаю, бачу треба братися серйозніше до справи
Яйця вже мають: Vithren Głosów: 1894 Білочка: Głosów: 2487 Розрив вже 593 голоси, а в 3-тій ночі був 1000! Тривожно стає.
О....дівчатка і хлопці, хто ще де спілкується --- просто на різних форймах, чатах і т.д. треба ще пододавати інфу...Може, так голосування не так й активно буде відбуватись ....але все таки це теж голоси. О ...ще треба аську включити ..і по ній
Так, ви праві.. Яйця атакують.. За вчора набрали тисячу голосів, голоси росли безперервно до вечора, потім втихомирився.. За ранок набрав 540 голосів і не думає зупинятись.. В той час ми тільки 130.. Придумали наступний план. Зробили профіль на Нашій-класі (польському Вктонтакті) білочки. Там видно, хто до тебе заходить на профіль і люди з цікавістю заходять на профіль тої особи.. Вирішили це використати. Знайшли групу любителів білочок (4000 осіб) ну і я почала клікати по всім учасникам.. Після відкриття 400 профілей за 5 хвилин Наша-класа перестала працювати ) Написало, що сервери перевантажені.. Ну але цей варіант реклами можна час від часу використовувати. Ну і на останок покажу вам сторіночку білочки. Хочемо додати ще укр. та рос. текст, щоб провести серйознішу рекламно-спамерську кампанію
Може і спешлпрограм. Але вони можуть голосувати лише з різних ІР. Обійти це навряд чи можна. З різних ІР голосувати ж можна.. Але навіть от як ми голосуємо методом викл-вкл нет, то ІР постійно майже ті самі, різниця тільки в останніх цифрах. Якщо яйця таким методом набрали ці 2000 голосів, то їх точно мають дискваліфікувати, бо це очевидне махлювання. Інша справа, якщо це хтось від організатора конкурсу. Тоді залишиться лише боротись за справедливість.. Ех..
Не все так погано Перечитали уважно правила конкурсу. Там є такий момент: "§ 8. 3. Komisja konkursowa ma prawo do anulowania nieuczciwie oddanych głosów, a w przypadku wyjątkowych naruszeń niniejszego Regulaminu ma prawo usunięcia Uczestnika z Konkursu." Що означає, що голоси, які були додані нечесно, будуть анульовані. А у випадку особливо наглих хамів, їх буде дискваліфіковано. Тобто дискваліфікація яйок є цілком реальна
Хто може гарно перекласти текст з української на російську? Текст наступний (але можна імпровізувати): Можете і цю версію поправити, якщо щось не так.
Народ, я знайшов, ну чи побачив один ганж при голосуванні за яйці, які хочуть обігнати білочку. І, між іншим, Нірванка може про це написати організаторам конкурсу. Так от. У яєць переглядів менше, ніж проголосувавших "ЗА". Видно шось тут не чисто, як можна голосувати, не дивлячись на фото? З повагою, сер Мих. http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/53