Наразі ми відбили всі голоси, які він вчора набрав. І зараз ідемо швидшим темпом. Так що все добре, але ще рано розслаблятись
там э запросити в групу - запросити учасників, точно не памятаю, здається вибиває на головну сторінку де можна запросити напр всіх зі Львова.. прейти до розширеного пошуку щоб запросити...
Ага, я вже з тим розібралась. Дала в пошук людей, що мають в ніках "білка" чи "білочка" і запрошувала всіх підряд, поки ліміт не вичерпався Статистика за останні 6 годин: ми набрали +150 голосів, Дам'ян +158, і тут ще явився новий конкурент з яйками +450 голосів! Як то кажуть - біда не ходить одна.
А я предупреждал - не расслаблять булки!!!! Когда конец конкурса? Ведь говорили, что до 15-го декабря! П,С. А может пшеки ждут, когда "свою" картинку вперёд выдвинут?
Тут є Справжні Польскі Мужчини ? Ну Агатон з ружжом само собою. Треба швидко пояснити конкуренту, що недовго і без яйок лишитися!
Лиля! Возможно ССЫЛКУ на РЕЙТИНГ из 37 поста перенести в 1-й пост или рядом с объявлением, которое вверху справа?
Переплутали дати. До 15 січня. Тобто января. То до Мартіні. Я такого не можу робити. Але я поставила собі обидва лінки в підпис. Це вам допоможе?
О! Отличная идея! Спасибо! Кстати, случайно наткнулся на стихотворение про БЕЛОЧКУ! Вроде, Ф тему! Не? Смеется суслик в неуютной норке, На спинку опрокинулся жучок. Хохочет ежик, носится по горке, Совсем с катушек съехал, дурачок. Летают птички странными кругами, И ржет кобылка с пенкой изо рта. Сороконожка дрыгает ногами, От смеха льются слезки у крота. Ржут белочки и падают с деревьев, Сова забавно ухает в дупле, Хохочет грач до выпаденья перьев, И мушка со сверчком навеселе, Кузнечики смеются в травке где-то, Мышонок, змейка, ящерка и тля... Стояло жаркое засушливое лето, Горели конопляные поля. П.С. РАЗРЫВ в 1000 со вторым терять НИКАК нельзя! Стараемся, уважаемые, стараемся!
Дякую, Полковнику, за гумор! Це підтримує і не дає зламатись! Конкурент з яйками реально гонить - протягом останніх 7 годин активно наклікує собі голосів зі швидкістю 1 голос/хв!! З таким темпом там або 2 людей безперестанку перегружають нет, або я не знаю що..
гм виглядає на те, що слід оголосити форумне гасло - випий каву з кліком! кожен раз, як кавуєш - голосуєш власне, оця-от особливіть - голосувати можна що 3 години - цікава треба подумати