Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Скільки сто-(тисячо-)літь цьому Вашому рецепту?
    Більше ніж "злиє ви, уйду я от вас"?

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Відчувається досвід. Бо мовчалося теж довго. А даремно. Бо й на самому початку того процесу бракувало того ж самого:

2. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Добре, к зараз вийти з цієї ситуації, як вернути Ромка сюди, не дати йому закритися в собі повністю?

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не перекладайте свою неспроможність у допомозі на мене, я давно зрозуміла, що мою допомогу ніхто не потребує, ту, що я пропоную. А писати "Ромко, ми з вами" - як мертвому припарка. Не допомогло. Ні від кого.
    Я Вам хіба вказую, що Вам треба?
    Так. Читали уважно?
    А перед тим було:"Ромку, я з Вами!"

• Подобається Подобається x 1
  4. Salata

Salata Well-Known Member

По поводу Ромко: странно вы тут решаете проблему. Интересно, у кого-нибудь есть положительный опыт поднять человеку настроение методом "поезд, стой раз-два"?

• Подобається Подобається x 4
  5. Un.Known

Salata, на жаль, поступового зниження швидкості того поїзда не відбувається, навпаки. Може, таки вартує покласти на рельсу "черевика".
    У вигляді власних внутрішніх налаштувань?

6. levandivka

Але ж прикольно. Всім стає легше.
    І смайли спеціальні є:

7. Salata

Salata Well-Known Member

Поезд так не останавливается. Я лишь намекала, что нельзя действовать на человека прямыми методами. Навроде запретить ему думать о плохом. Нет, я не буду мешать. Можно пытаться сколько угодно. Хотя, сейчас по интернетам часто вспоминают определение безумия, как постоянного повторения одних и тех же действий, в надежде получить однажды какой-то другой результат.

Да.

• Подобається Подобається x 2
  8. Un.Known

Ви маєте якийсь свій рецепт?

Я пробувала інакше. Я зовсім не претендую на правоту, і не кажу, що мій спосіб - єдиний вірний. Тільки я не бачу ефекту від того, що є зараз.
    Знаєте, Салата, мені інколи здається, що я прошу. А заборонити ніхто не може, і змусити ніхто не зможе, поки людина сама не захоче.

Я ж писала - принаймі, могла б спробувати.
    От і я про це.

9. levandivka

Іноді, зіпсований настрій теж виявляється помічним.

---------- Додано в 12:38 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

Поїзд і не зупиниться, доки машиністові ніхто не відсемафорить (або паливо не закінчиться)

10. Salata

Salata Well-Known Member

Вот если продолжать с поездом, то в нужном месте правильно положенный на рельсу предмет может его остановить. Поезд разрушится, но в главном-то все правильно (""). Остановится же.

Где-то есть люди, умеющие семафорить правильно. Тут такая ситуация, что ее нужно менять. От смены отношения ничего не получится. Можно сколько угодно смиряться с тем же поездом, сидя на рельсах, и даже улыбаться. Поезд это не остановит. И дождь не вызовет. И на урожай не повлияет.
    Я, конечно, мало смыслю в таких ситуациях. Но по-моему, было бы лучше кого-то нанимать для ухода. А родителям жить и работать, зарабатывать на это деньги. Может даже переехать. Ромко говорил, что в Польше другое отношение к таким больным. Извините, если кого-то задела.

11. Un.Known

Я дуже добре пам"ятаю перший з моїх натяків Ромку - що далі?

Був адресований Ромку після прочитання допису з описом півлітра кави, цигарок, Зорянчиного приступу і чергового вірша. Ромко відповів стильно - "хліб наш насущний".

Але я не питалась про сьогодення. Я питалась про те, скільки він витримає з кавою, цигарками і внутрішнім налаштуванням. І про те, що буде з Зорянкою по тому.

Це не був докір, це був натяк, що щось треба змінити. Не сталось змін. І що б ми не писали - їх не буде, поки Роман сам не захоче щось змінити. А в нього на все одна відповідь - доля.

• Подобається Подобається x 3
  12. Kats

Kats Романтик

Це так прикольно натякати... А що він реально може змінити? Він як на мене з останніх вил вибивається, щоб хоч якось допомогти, а ВИ, наголошую Ви а не ТИ, шоб йому, намагаєтеся в груди кіл забити...
    Не дай Боже таке нікому, але я б глянув на Вас у такій ситуації, коли воно на очах і з цим треба жити і хочеться допомогти але як незнає ніхто.. тільки от щось міняти треба.. обов'язково порекомендую Ромкові поміняти футболку.. це так допоможе...

13. Un.Known

Внутрішні налаштування по замовчуванню.
    Витягнути.

14. Kats

Kats Романтик

Я хочу щоб всі стали добрішими та гуманнішими, менш нетерпимими.. але це їм не помагає... і не поможе.. потрібні реальні матеріальні дії... а що я думаю і в що вірю не впливає ні на що..

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:40 ----------

Я тільки уявляю, що буде якщо Ви його туди заганятимете...

• Подобається Подобається x 3
  15. Un.Known

Мені пофортунило, я не маю у цьому потреби.

І тема не про мене, нагадаю.

16. levandivka

В Париж? [​IMG]

---------- Додано в 13:53 ---------- Попередній допис був написаний в 13:52 ----------

Якщо на не чорний колір - вже поступ.

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 17
  18. vov66

vov66 Well-Known Member

В 1998 році ми лікували сина у покійного цілителя Юліана. В першу чергу він визначав, чи нема поробки (порчі). Якщо була поробка, то він не міг поставити діагноз. Зараз приймає його син Тарас. Для того, щоб Тарас зміг діагностувати Зорянку, треба було зняти поробку (що і було зроблено). Я дав тел. Ромкові і ...
    "- Я не дозвонився..."
    На другий день я дозвонився (півгодини набирав), діагноз - епілепсія, каже приїзжайте - є надія.
    Але Ромко цьому всьому не вірить (розумію) і... візок далі на місці. Хоча Ромко каже, що хапається за соломинку... (це 150км +150назад), причому Зорянку не треба брати...
    Ромко збирається в Київ їхати... а чогось Чорномирдін не поїхав у Відень (жінці - операцію), а звернувся до Юліана(є подяка від нього на фірмовому бланку)...
    Тому...???

19. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

"На минувшей неделе, 3 ноября ушел из жизни от инфаркта, спровоцированного раковым заболеванием, экс-посол в Украине Виктор Черномырдин." http://irepeater.com/list/item/219749.html
    ..жінку вилікував - припустимо, а сам чому до нього не звернувся зі своєю бідою?...
    Ромко має право приймати рішення кому вірити і у що, на які соломинки сподіватися, бо і досвід у нього вже є - не одне перепробував.. Ви дали інформацію, але вирішувати - йому.

• Подобається Подобається x 6
  20. vov66

vov66 Well-Known Member

Юліан помер 3 роки тому...
    А на кісту операцію не було потрібно проводити, тому що вона "розсмокталася". За що і була подяка!
    Саме так!!!

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)