Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А якими? :)

ЗІ: буду дзьобати у потилицю..., буду :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Направду, не кричали. Кожного разу, на моє питання в асьці:"Як Ірина?" отримала відповідь - "стабільно".

А взагалі, Ви мене дивуєте. Просити допомоги - не соромно, соромно зловживати нею.

Щодо порівняння з Адріасею - абсолютно адекватне порівняння. Тільки Адріасі були потрібні гроші, як єдиний спосіб вирішення проблем (далеко не таких серйозних, як в Романа). А от поради були непотрібні, як і в цьому випадку.
    Знаєте, я починала натяками.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Все має свою межу.
    Навіть в "професійного плакальника під церквою" є почуття власної гідності.
    Ще раз дякую всім небайдужим.
    Від Зоряни теж.
    Вона є.
    Вона не міф.

4. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

5. levandivka

Тому Вас і записали у інквізитори. Бо без попкорну читаєте і відчуваєте.
    Приймаєш допомогу - приймай у повному обсязі і оригінальному упакуванні. Не варто волати (регулярно і повсемісно), що світ (а значить і Бог, люди, котрі дають) є чорним.

6. tanchyk

У Вашій гілці весь-час, і ДУЖЕ добре, що Ви сильний духом і все це витримуєте. Я не кажу, що Ромко слабкий, просто інколи у будь-якої людини опускаються руки від простої ситуації. Людина на якийсь час стає безсилою без бажання будь-що робити. Може якось іншим способом треба Ромка треба підняти духом, Ви ж самі бачите, що не реагує Він добре на Ваші дописи, а ще більше озлоблюється на світ.

---------- Додано в 07:52 ---------- Попередній допис був написаний в 07:51 ----------

Інколи палицю перегинаєте, справді!

7. levandivka

На який? Кіко мона? (с)

Підняти можна того, хто намагається піднятися.

8. Un.Known

Понабирала.

Їй і шити пропонували, і фотографувати бралась. Багато чого було, але треба було тільки грошей. Порад не треба було. "Нє учітє мєня жить..." (с)

Тут - те саме, тільки грошей Ромко не просить. А порад не потрібно так само. Хоча вже не натякається - говориться прямим текстом:"лишися, Романе, того чорного ровера, просто пустися".

А що у відповідь? Цитати:"Не піду я, чорний, до вас, білих". І ніяк не хочеться зрозуміти, що ми - не білі, далеко не білі, бо у кожного є свій ліс, але і міра, на котру дозволяємо собі в нього залізти.

А тепер підсумуємо. Духівник - то пустопорожні балачки. Судячи з того, що Роман під тією фразою підписався, він згідний. Роман вірить, що допоможе екзорцист. Якийсь сильний дядько чи цілих три помоляться над Зорянкою і всі біди закінчаться. А не закінчаться, бо то не апендицит видаляти.
    Може таки в цьому проблема?

Може вартує спробувати варіант Б?

• Подобається Подобається x 2
  9. levandivka

Різне "бачу". Гілки "Демотиватори" вчухла, "Поезія" не така чорна.
    Рано, чи пізно повинно дійти, що є речі, якими зловживати не можна.

Дякую, знаю. Роблю це умисно.
    Бо святі отці кадилом не офігачать, сан не дозволяє. А я собі можу дозволити. Бог простить. Бо добрий і світлий. Я точно знаю:)

10. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

То чому заважає, якщо хтось інакший, не таким способом реагує на проблеми (які, до речі, неможливо порівняти, бо таке не порівнюється) чи розповідає про свої справи іншим способом?..
    Якщо є турбота про Зоряну, то так і треба радити: щоб Ромко був із Зоряною якомога життєрадісніший, чстіше усміхався її і розповідав щось веселе - хоча б через силу (а вже тут міг собі позволити бути таким яким є, ми зрозуміємо, нехай нам лишається негатив, аби дитині вистачало позитиву. Ця порада, думаю, може бути штурханцем, і її наразі достатньо. імхо).

• Подобається Подобається x 10
  11. levandivka

О!
    І супер-пупер операція не вирішить ВСІХ проблем. Дай Бог, щоб зупинила погіршення.
    Після тої вдалої операції (/екзорцизму) чорнота знову вб'є, зажене у прірву.

Читаймо уважно:

Останнє редагування: 13 кві 2011
  12. tanchyk

Ну чому Ви не хочете зрозуміти?:girl_cray: У Вашої дружини діагноз такий, що Ви знаєте чим лікувати, які масажі робити і що це такий стан, який потребує багато сили і старання. А тут невідомо, як лікувати, як довго це буде тривати, який точний діагноз і весь час прив"язаний до дитини.

13. Un.Known

Фрезіє, я зовсім не проти забрати частину негативу від Ромка, я маю де його втопити - лише аби це допомогло.

І ніхто не стверджує, що Роман поганий батько - навпаки.

Але Романові треба навчитись не тільки не накопичувати негатив, котрий він сам від свого життя отримує, але й не збирати його добровільно, не нагнітати його.

Бо це вже не нас вбиває і не Зорянку - його самого.

• Подобається Подобається x 3
  14. levandivka

Ні! :))
    Це Ви не розумієте! Ви не можете мене розуміти, у Вас нема... (с) Рекламне

І Оленка, і дружина позитивних чітких перспектив не мають. Маємо 2-х інвалідів. Жоден лікар, як і у випадку із Зорянкою нічого мудрішого за "жити" не порадить.
    Ніхто не знає, скільки відпущено після 2-х інсультів. Ніхто не знає, чим зупинити епілепсію, не "зупинивши" хворого.

Доля (с) у нас така. Жити з тим.
    Залишився при тому вибір "чи волати".
    Я свій зробив.

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

Золоті слова. :)
    Шкода, що "динаміку" бачать лише інквізитори.

• Подобається Подобається x 2
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ще раз дякую всім.
    Прошу більш не перейматись.
    Плювальниця переноситься в інше місце.
    Знайдіть інший об'єкт.
    Це останній мій допис на ЛФ.
    Досить.
    І ще раз прошу
    ЗАКРИЙТЕ ГІЛКУ.

16. ovod

ovod Well-Known Member

але як на той позитив знайти сили Ромку?
    по собі знаю як це складно, тоді коли погано то хороше чогось не лізе....
    правда навчився по чуть чуть це переламувати.... але це в мене, коли по життю мені позитиву хватає....
    а Ромку як настроїтися на справді хороше?

бачити і допомогти це різні речі...

перестати говорити про це і лишати це в собі не завжди вихід...
    точніше це мало чим поможе...

17. Un.Known

Я вже писала - почати з того, що не вишукувати негатив, у віршах, книгах, оточенні. Читати світле, добре, позитивне. Хоча б почати. Хоча б спробувати!
    Я - за тисячу кілометрів.

На жаль, в мене нема змоги прийти до Романа і поговорити з ним.

Тому, допомагаю так, як вважаю за потрібне - говорю про мій рецепт. Випробуваний.

• Подобається Подобається x 3
  18. tanchyk

Ну що??????Підтримали блін???????:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

---------- Додано в 09:42 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

Романе не гарячкуйте!!! Вам потрібна підтримка і допомога і не зважайте на деякі дописи. Ми з Вами і з вашою бідою!!!!!! Виливайте своє погане сюди разом заввжди легше щось придумати!

19. Un.Known

Шкода, що нема відра холодної води.

(Тільки хотіла написати:"Щас начньоцца")

ОК, домовимось - я нічого не пишу, а Ви "підтримуйте". Почекаємо результатів.
    А що - дотепер щось придумали?

20. tanchyk

Ну ви ж тут давно дописуете, чому не придумали, а якщо не придумали то не треба так "підтримувати"

---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

Відчувається сарказм, от досі не придумали і не придумаєте! Так? Серйозне підняття духу людині!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)