Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

певно їм платять добре:ireful:

2. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Щось не складається!

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:07 ----------

Може я чогось не розумію?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не треба...прошу...
    Хочу ли ще сказати Анноун...
    Олю...повірте,що оті копанці...і плювки для того,щоб
    в моїй сім"ї ролі не грають.
    Зоряна копає набагато сильніше...в приступі.
    І це мої звичні дні.
    В мене немає навіть "Джерела",щоб хоч трохи відпочити.
    Ми самі....вдень і вночі.
    Я звик.
    І,коли я прилажу сюди на форум,щоб просто висловити якусь мислю...чи поділитись якоюсь новиною.... і втираюсь від чергового плювка...то оптимізму не додає.
    я розумію,що
    Тому намагаюсь поменше писати.
    І,прошу вже...досить...

Останнє редагування: 12 кві 2011
    • Подобається Подобається x 8
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

В когось є підпис тут:"Людина повинна думати".
    Я Вам скажу так, як вважаю, як я це бачу - ніхто в Вас не плює. Тим більше, не отримує задоволення.

Просто хтось радше скаже - бідний Ромко, як я тобі співчуваю, не буду казати, що не щиро, але на більше нездатний. А хтось переживає по-своєму, і мовчати просто не може, бо йому не байдуже.

Чи Ви думаєте, що свого часу левандівка цю тему відкрив тільки для того, аби зараз поплюватись?

Знаєте, Романе, маю для Вас раду - в порядку експерименту послухатись тих, чиї слова Вам проти шерсті, цілковито неприйнятні. Неприйнятні розумом і серцем, фізично чи ще якось - а Ви візьміть і послухайтесь. Сприйміть це як чергову соломинку, принаймі. Відмовитись не пізно ніколи.

Для початку перестаньте сприймати оті гостріші вирази як плювки. Припустіть, що в тих порадах і "плювках" є якесь зерно правди.

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ага. А вислуховування опери "Бідний Ромко" у виконанні "хору львівського" за весь цей час додало оптимізму? :)

ЗІ: "Святий Боже" не поможе, як рук не докладеш (с)

6. Romko

А де аплодисменти работающего Чітатєля?
    Я полегшив йому життя - майже не заходжу в гілки,де він смородить про свій коханий совдеп.
    Розумію його плюси під твоїми "перлами".
    І твій друг Афтер десь патірявся....про мою "блатоту" не згадує.
    Лиш плюсики ставить під особливо вдалими плювками.

Хто б казав?
    Коли я пропонував тобі
    - Давай я подзвоню...ми тільки приїхали з Варшави...може Оленці можна допомогти...на тобі телефони Тильке-Шиманської,Проніцкої...дзвони,питай...
    Що я почув?
    Але то твоя справа.
    Лиш не смій мені закидати,що я сиджу склавши руки.
    Чия б мичала...

7. levandivka

Угум. І ногам теж спокою нема. "Тільки втома" (с)

Дякую, що не запросив у рясняньський ліс. Я б теж не повівся на таке запрошення. Маю свій ліс і діагнози.

• Подобається Подобається x 1
  8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

9. Romko

Нема.
    Бо ще вірю,що можу врятувати свою дитину.
    Бо ще мушу заробити.
    Бо моя "блатота" поширюється лише на дві пачки "Топамаксу" і три "Депакіну",без яких Зоряна взагалі з"їде з катушок.
    Решту мушу купляти сам.
    Прибігаю з роботи...змінюю Любу,тягну в ліс....бо "Джерела" не маю.
    І теде і тепе.
    Бо ще не плюнув на все.

• Подобається Подобається x 3
  10. levandivka

А нам його вже й не виписують, знають що не купимо . Папір заощаджують.

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

Інші варіанти не розглядаються?

---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:53 ----------

+1. Можеш.
    Але вірою, взамін зневіри і тотальної чорноти.

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не хотілось підтримувати ці оффтопні обговорення Ромка в цій темі, в яку заглядають зокрема і посторонні люди (тобто з-поза форуму), яким не байдужа доля Зоряни і навряд чи їм цікаво це все читати.. Але хочеться задати просте питання до тих, хто так активно каже, що Ромко - чорний, а треба бути світлим для Зоряни. А Ви його із Зоряною бачили? Або хоча б просто Ромка вживу бачили? Особисто я не мала змоги познайомитись із Зоряною вживу, але з Ромком бачилась і не раз, недавно по скайпу балакали. Не повірите, бо хочете вірити в те, що ви придумали, але таки скажу - ніякої чорноти у ньому нема! Окрім одягу ;) Втома і посмішка. Таким я його знаю з реального життя. Скупа, скромна, але посмішка. Напевно із радості від людей, з якими бачиться і спілкується. Як ви хочете, щоб він вам тут у відповідь посміхався, якщо ви на нього злобно накидуєтесь??!!
    Якщо в когось будуть відповіді, то відповідайте в іншому місці. На форумі достатньо тем про моралі і тому подібне. А то сюди вже навіть заходити не хочеться від ваших переходів на особистості, які на форумі, до речі, не вітаються! :off:

• Подобається Подобається x 17
  12. Un.Known

Чому не перенесете?

Я особисто це оффтопом не вважаю, для мене допомогти Ромку=допомогти Зоряні.

Давайте поіменно. Бо в мене злоби нема, наприклад. В мене є інколи злість, це так - від безсилля.
    А це можливо, якщо тема прямо стосується особистості?

13. Romko

Не судите меня обращённые,
    В вашей вере мне места нет.
    Вы волхвы,облаченные в черное,
    Да не мил мне ваш черный цвет.

Но и к вам не пойду я,белые,
    Белой мантии не приму,
    В вашу пользу выбор не сделаю
    Всё же лучше быть одному.

И ни черной,ни белой митрою
    Никому меня не прельстить.
    Буду жить со своей палитрою,
    А иначе,стОит ли жить...

14. levandivka

Версія: нема сенсу, 100 разів переносили, а воно як шило в мішку.
    +1.
    Більше того, вважаю, що і 50, і 150 тис. баксів не допоможуть менканцеві "чорного світу з білими цяточками" (с)

Нема злоби. :)
    І бажання обгортати фрази у гламурні фантіки теж. Тому відкинув політкоректність і пишу прямим текстом, гіркі піґулки, гострі визначення (щоб доперло)...

Нагадаю, що була на ЛФ/ДП форумлянка Адріяся. Дописувала, спілкувалася, вірші гарні писала.
    А потім форум почав допомагати. Так активно, що дівчинку "понєсло". Перейшла у лігу професійних підцерковних плакальщиків, котрим потрібна лише грошова допомога і жалісливі "бідося, тримайся".

От і форумлянина Ромка я добре пам'ятаю періоду до "понєсло". І дописи на форумі, які не нудно було читати. Не вірите (не знаєте) - почитайте теми до появи цієї гілки.
    А потім поперла суцільна чорна поезія, і решта чорних метастазів. Щоденний репортаж з лісу і... більше ніц...
    Мені видається, що виникла тяжка залежність від форумних оплесків [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] на щоденну порцію "ой, як то сумно, ой, як то трудно", "ой, який чорний світ". ТАКа потужна, що ця Лісова Пісня заполонила ВСЕ.

ЗІ: злазьте, дядьку, з дуба! (с)

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:06 ----------

Тобто, все влаштовує..?
    То на що нарікання?

---------- Додано в 08:20 ---------- Попередній допис був написаний в 08:10 ----------

Можливо, якщо в цій гілці почати писати про інші особистості. Наприклад:

---------- Додано в 08:28 ---------- Попередній допис був написаний в 08:20 ----------

Є ще одна подібна "крилата": "нє учітє мєня жить. лучше помогітє матєріально".
    Викоритаєш?
    Нє?
    А чому?

Пропоную паритетний варіант:
    ти кажеш собі "досить!" ,
    а я..., а я мовчу, і лише тішуся ПОВЕРНЕННЮ звичного Ромка на форум і білий світ. :)

Останнє редагування: 13 кві 2011
  15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Для того, щоб отримати допомогу від Бога, потрібно робити так, як робили ті, хто її отримував.
    В Євангелії говориться, що Ісус мав звичай вставати зі сну дуже рано, щоб виконати свої обов'язки: «Вранці ж, іще геть за ночі, вставши, вийшов і пішов на самоту й там молився» (Мр. 1,35). Що і робить Ромко, а не просто ходить по лісі і дихає свіжим повітрям. Це набагато сильніше ніж балачки про високі матерії.

16. levandivka

Точно?
    Вже перестав збирати матеріали для чорного репортажу "спеціально для ЛФ"?
    Б я думав, що об'єм фото-відео демотиваторів зменшився завдяки інквізиційній модерації.

ЗІ: постити MP3 запис молитви не варто. Я і так повірю, коли дописи посвітлішають (молитва ж очищує?)

17. Un.Known

33 О глибино багатства, і премудрости, і знання Божого! Які недовідомі присуди Його, і недосліджені дороги Його!
    34 Бо хто розум Господній пізнав? Або хто був дорадник Йому?

Послання апостола Павла до Римлян, 11,33
    Не буду сперечатись.

Почекаю результатів.

18. Romko

Гілка відкривалась,коли мені дійсно за короткий період потрібно було повернути людям кілька тисяч доларів.
    Зараз гострого періоду нема.
    Триває життя,моє життя.
    І я ще даю поки раду.
    Тому черговий раз прошу:закрийте оцю гілку.
    Я ще ще не перейшов
    Дякую всім.
    І ще:прошу не видаляти оцей допис.

19. levandivka

Не буду сперечатись.
    Почекаю результатів. (с)

---------- Додано в 09:07 ---------- Попередній допис був написаний в 09:02 ----------

Ні, Ромку.
    Бо проблема не в існуванні гілки, а пшесадності волання.
    Зачинити - неповага до людей, що допомогли і допомагають далі.
    Та й що буде із Зорянкою без цієї допомоги?
    Ця гілка потрібна.
    Але є ще одна, дуже потрібна річ. :) Виходь на світло. :preved:

ЗІ: у лісі теж є світло

20. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Левандівко, Вас біда зробила таким жорстоким чи Ви такі були завжди? Пам"ятається мені, коли на Посиденьках і Вам була відкрита гілка, де люди Вам допомагали морально дуже!!! сильно, і матеріально і фізично. Чому Ви тоді так не реагували на дописи, де люди писали слова підтримки Вам і Вашій дружині! Чому ви не кричали, що у Вас все добре і дасьте собі раду, бо не опускаєте руки, а прислухалися, приймали допомогу і дякували за слова підтримки. З вашими дітками могли посидіти дівчата, коли Вам це було необхідно. В Романа все по-іншому, згідна що час від час йому треба давати штурханця, щоб не розкисав, але не такими дописами.
    П.С. А Адріасю взагалі вважаю не доречно тут згадувати, випадок з нею ЗОВСІМ інший.
    П.С.2 Романе, чи дізналися Ви щось у Римо-Католицькій церкві?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)