Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Романе, це саме те, від чого пропонуємо позбутись - оце переконання. Спробуйте хоча б повірити, хоча б уявити, що це не так. Бо так не є, бо я (і не тільки я, тут багато людей зі своїми проблемами) в такому світі не живуть. Виходьте звідти.
    Почати треба, думаю, звідси http://www.rkc.lviv.ua

---------- Додано в 07:46 ---------- Попередній допис був написаний в 07:23 ----------

Я так подумала - те посилання на сторінку не веде до конкретної людини.

Спробуйте підійти в Латинський Кафедральний собор, це є митрополича базиліка. Настоятелем храму є о. Ян Нікель, колись він служив у Стрию, людина пряма і строга, але уважна. Запитайтесь його.

І думаю, Вам варто просити допомоги і для себе. У такому стані (і при таких обставинах) дуже важливо мати духівника.

• Подобається Подобається x 10
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

+1.
    Це не світ, а його частина

Точно. І щоб кадило тяжке мав... :)

• Подобається Подобається x 1
  3. консультант

консультант Дуже важлива персона

І що він Ромкові нового скаже? Одне діло вішати лапшу на вуха, інше - реальна допомога.

• Подобається Подобається x 3
  4. Un.Known

Що для Вас реальна допомога - піти з Зорянкою в ліс?

Якщо Роман не вірить, що йому може допомогти духівник, якщо сам не має досить сильної віри, то екзорцисти не зарадять.

Я особисто маю враження, що Роман направду хапається кожної соломинки замість того, аби збудувати пліт. Розпорошується.

• Подобається Подобається x 2
  5. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Якби Роман не мав би віри, то давно би здав дитину в інтернат!!!!! В будь-якої людини інколи опускаються руки, а тут він просто змучився і морально і фізично. Не розумію нападів на Романа. Романе, я щиро вірю, що все у Вас вийде на ліпше, вірте і моліться багато і Господьобов"язково підкаже Вам правильний крок за ваше терпіння!

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

На скільки мені відомо в винниках є Римо-Католицький костел, по вул Шевченка, тел.:296-10-95 Можливо там Вам дадуть якусь інформацію!

• Подобається Подобається x 6
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Чорному богові?
    Той чорне і дає на чорну молитву.

7. tanchyk

мені здається, що саме отакі дописи і чорнять усю ситуацію. Людина шукає екзорциста, запрошував отця додому, про якого чорного бога ви пишете?

• Подобається Подобається x 5
  8. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Хай Бог поможе вийти на хорошого священника.

• Подобається Подобається x 8
  9. tanchyk

Романе може сюди зверніться:
    ЛЬВІВСЬКА АРХІДІЄЦЕЗІЯ РИМО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ
    пл. Катедральна, 1
    (032) 2966114
    (032) 2403742

10. Un.Known

Кожен бачить те, що хоче бачити.
    Читайте уважно.
    Знову ж таки - читайте уважно.

11. tanchyk

Гілка називається "Допоможіть Зорянці", тож давайте будемо допомагати, підтримувати і молитися за її одужання, а не осуджувати дії батька і його моральний стан! Легко сказати візьми себе в руки, це біда не вчора сталася у їхній сім"ї а вже довгий час, тому судити Романа ви просто не маєте морального права! Не дай Господи побувати у його шкірі! Тільки позитивні слова та пітримка виведе його з песимістичного стану!

• Подобається Подобається x 6
  12. Un.Known

... і ніби не спека надворі.

Заспокойтесь. Ніхто тут нікого не судить, якщо Вам так здається - нема на то ради.
    Ану, будь ласка, приклад позитивних слів.

13. Kats

Kats Романтик

Вау... Ви знаєте, я починаю завше з себе.. як і Ви мабуть у цій ситуації... але я наголошую НАМ НЕ ЦІКАВО У ЩО ВИ ВІРИТЕ... а в що вірим ми Вам знати не дано.. нащастя... і так між іншим... "виймаючи скалку з ока свого ближнього, не бачиш що у власному колода"... ну якось так...

14. tanchyk

І ніби світ не без добрих людей!
    За Романовою бідою я слідкую від першого допису, і кожного разу дуже довго відходжу від прочитаного, а вони з дружиною це проживають усе. Досі просто читала, а сьогодні не втрималась... Я просто не розумію, невже ви думаєте, що своїми дописами ви заставите його піднятися духом. Думаю ні, в таких випадках підбираються інші слова.

15. Un.Known

Ще раз - прошу приклад позитивних слів.

16. tanchyk

Приклад коли знайду потрібні слова напишу, швидше в ПП, але перш ніж щось написати я довго подумаю чи не принесу людині ще більше поганого настрою! Знайдіть хороші слова, або краще не пишіть взагалі.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Білецький просто сказав на показаний мною збережений допис...про фільми жахів.
    Той,що потім гарненько був почищений.
    - Безбожники завжди з таких речей насміхались.
    Просто і ясно.
    Він ж не перший раз таке чує.
    Але і він,і ми переконані,що екзорцизм в нашому випадку необхідний.
    А плювальники нехай собі плюються.То їх основна функція така.
    От...зараз...пройде приступ...вийдем з лісу - і до наших отців.
    На молитву.
    До Бога.

• Подобається Подобається x 8
  18. Un.Known

О, я дуже вдячна. І притримуйтесь обіцянки.

Я писала Романові багато, з перших днів моєї реєстрації на форумі - і в приват, і коментарі і просто у форум. І не завжди ці дописи були такими, як останні мої дописи.

І такі самі дописи писали (і пишуть) багато форумчан, котрі співчувають, хочуть допомогти. Тільки я не помітила, щоб щось змінилось. Навпаки - ситуація згіршується.

Так, згіршується стан Зоряни, і Ромка стан прямопропорційний. Тільки - якщо не допомагає один засіб, може все-таки вартує спробувати інший?

Все, що хочу донести я і ще декілька чоловік на форумі - що, можливо, вартує Романові почати з себе. І що цим він допоможе, може допомогти вибратись і Зоряні.

Так, я можу написати "хороші слова", мені неважко, цим запишусь між добродії, стану милою, тільки то не буде варте ніц, тому, що я хочу, аби в Романовій сім'ї настали зміни до кращого, а я за два роки годування Ромка "хорошими словами" ніяких позитивних змін не побачила.
    Туфта, вправляйтесь на комусь іншому у своєму гуманізмі, не на мені.

"Потрібні" слова і "хороші" - між ними є різниця.
    Забула Вас спитатись...

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Краще так і помолитись на самоті, ніж тратити час на пусті балачки. Ніхто не помолиться так за когось, як рідні за рідних. "Ти ж, коли молишся, ввійди в кімнату твою, зачини двері і помолися Отцю твоєму таємно, а Отець твій, який бачить таємне, віддасть тобі явно" (Мт.6:6).
    Не в допомогу духівника потрібно вірити, а в допомогу від Бога.
    Ви помиляєтесь. Перш ніж робити такі висновки, потрібно хоя як мінімум поспілкуватись з Ромком не по інтернеті, а безпосередньо. Якби Ромко розпорошувався, то давно сидів би на кульпарках. Тільки віра його й рятує.

• Подобається Подобається x 10
  20. Un.Known

Це дивлячись про що говорити.
    Ніхто не закликає вірити в допомогу духівника без віри в Бога.

Коли хочете навчитись працювати з рубанком, то краще вчитись в досвідченого тесаря, не з посібника. Отакий приклад.
    Я ніде не писала, що Роман не вірить.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)