Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Мені теж виглядає, що треба екзорциста. Цілком можливо, що раніше, коли покійний отець Вороновський молився над дитиною, не треба було, а зараз ситуація змінилася.
    Ромку, а хату посвячували десь недавно? Не кропили, а саме посвячували (хрестики на стіні тощо). Якщо ні, то може, варто?

• Подобається Подобається x 13
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Михові (спроба 2) : От і чудово.
    Наші з вами спроби витлумачити джерельність фрази можуть далеко завести.
    Приєднуюся до пропозиції звернутися до екзорциста.

• Подобається Подобається x 2
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Востаннє це робив Ян Білецький.
    Десь 13-го січня....

• Подобається Подобається x 3
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Чем могу?
    Рома, на следующей неделе вышлю несколько денег.
    Код платежа - в ПП.
    Рома, а Отчество у тебя какое?

• Подобається Подобається x 17
  5. Peri

Peri Well-Known Member

Нехай Ромко на мене не ображається,але хочу порадитися з нашими форумчанами - В Ромка знову стоїть питання поїзки в Київ і в Польщу.В Києві Зорянку погодився обстежити лікар нейрохірург Віктор Щеглов.Якщо результати цього обстеження(МТР,енцефало...і т.п.) виявлять таку необхідність,то,можливо,доведеться робити оперативне втручання.Добре розуміємо,що то не є так просто...У Вроцлаві Зорянка має пройти повторні огляди і обстеження і корекцію,відповідно до результатів,лікування(медикаментозного в тому числі).
    Тому прошу вашої поради,як ми можемо допомогти Зорянці?В першу чергу - то є молитовна потужна підтримка.Але і матеріально без нашої допомоги,важко зреалізувати ці засоби порятунку Зорянки Пророк.
    Давайте допомагаючи дитині,забудемо всі наші суперечки...

Господи допоможи!

• Подобається Подобається x 29
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Да, да, это самое важное.

• Подобається Подобається x 12
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А яка операція?

Я не можу нічого радити але думаю що треба зробити обстеження з двох сторін. Якщо медикаментозно можна щось зробити то краще так але якщо операція таки необхідна, тоді її краще робити.

Доречі я чула пораду лікарів що паралельно до медикаментозного лікування треба проводити фіто-терапію, тоді виздоровлення проходить швидше. Я не знаю точного діагнозу тому не можу казати як власне це допоможе в цьому випадку, але з того що я чула то люди хворі на рак оздоровлюються швидше коли паралельно ведеться лікування як травами так і хімічними медикаментами.

Наші суперечки чи різні думки про те як реагувати на ситуацію аж ніяк не впливають на наше відношення до хворої дитини, і про це прошу кожного пам’ятати.

• Подобається Подобається x 14
  8. Peri

Peri Well-Known Member

На жаль,я не доктор, не знаю яка специфіка нейрохірургічних операцій...Знаю,що в кардіології є шонтування.Може за таким аналогом і на судинах головного мозку роблять операції.Тим більше,що в якійсь із виписок Зорянки,які бачила тут,йшлося про чи то про закупорку чи про сильний спазм у вісочній долі голови.
    Щоб раз і назавжди "закрити" цю тему,скажу що бачила Зорянку і спілкувалася з нею.Люди,не сумнівайтеся,вона хвора нещасна дитина...(Ромку,вибач...).
    Та в мене залишилося таке враження...чи відчуття...не знаю,як то вірно сказати,але подумалося ще тоді,що мусить бути лік для неї.
    Якщо б не була з Зорянкою,не знаю,може теж би пробувала Ромка розвеселити...
    Розумієте,вона по-своєму гарна дівчинка.І вона такою не народилася, уважно передивлялася її дитячі фото.Ромко розповідав багато про її раннє дитинство...На жаль,тоді її не бачила,але таке враження,що дитина була здорова.
    Далі...вона проявляє інтерес до нового(не аутизм).В неї є і інші емоції окрім агресіїї.Вона пробує і старається спілкуватися.Коли її болить - то її болить як і всіх,тільки вона про це не може чітко розказати.
    Дуже видно як вона любить Ромка...І її погляд...
    Що з нею,не можу сказати,бо не лікар.Може це щось на біохімічному рівні?Може це дійсно нейрохірургія...Можу сказати,що вона потребує допомоги.І якщо дасть Бог і вдастся її вивести з того стану,тоді її ще очікує довга реабілітація.
    Сподіваюся,що хоч частково прояснила ваше запитання?
    А тепер...питання відкрите - допоможемо?

• Подобається Подобається x 27
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Так!Не знаю як інші,а моя сім"я скільки зможе-допоможе.

• Подобається Подобається x 15
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Маєм з чоловіком можливість поставити скриньку в продуктовому міні-маркеті,можем написати щось таке "пожертва для Зорянки Пророк",(або трішки інше),але не знаю як ти, Ромко, до того поставишся,після нещодавніх "спекуляцій" із Зорянкиною хворобою........якщо не проти,напиши в ПП будь-ласка,а я тобі напишу що це за магазин,де він знаходиться,і домовимось яку інформацію там подавати....

• Подобається Подобається x 23
  11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 10
  12. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Ми для Меркурія використовували пластикові для сипучих продуктів, взяті в супермаркеті. Вони зверху мають засувку, яку ми забрали і оформили тканиною. Здалеку є тут. А зблизька на них можна глянути в книгарнях Є.

• Подобається Подобається x 14
  13. redfox

redfox Well-Known Member

я точно слышала такое про почаев и сама как то краем глаза видела...

14. Ольга

Ольга Well-Known Member

Увага! Важливе повідомлення!
    З'явилася ще одна надія, Роман планує поїздку до Щеглова Віктора Івановича, у Науково-практичний центр ендоваскулярної нейрорентгенохірургії Академії медичних наук України.
    Орієнтовні видатки для поїздки Зорянки на огляд:
    1. на попереднє обстеження МРТ (звичайне і доплеровське, на судини), ЕЕГ, пункції і аналізи - 5000 грн
    2. квитки на потяг (купе), таксі 1500 грн
    3. на проживання і харчування 2000 грн
    всього: 8500 грн

Також цього тижня Зоряні лікуватимуть зуби, оскільки ця процедура відбувається під наркозом то потрібні теж не малі видатки - до 2000 грн.

Прохання до всіх учасників цієї групи допомогти у зборі коштів та поширити інформацію!

Також прошу про молитовну підтримку Романа, Любові та Зоряни!

Дякую!

• Подобається Подобається x 23
  15. Ольга

Ольга Well-Known Member

дякую усім хто перераховує гроші для Зоряни, наразі сума ще не зібрана, але все ще попереду! :) прошу допомогти у поширенні інформації!

16. Romko

Привів Зоряну з вечірньої прощі...
    Люба в сльозах.
    Вони по 5-му каналі дивились передачу про закриті інтернати.
    Я застав лиш коментар Глузмана.
    І згадав тих,хто радив мені віддати Зоряну туди і жити.
    Для себе.
    Знайшов статтю...
    Є такі.
    Вони вирішили жити.
    Для себе.
    То їх рішення.
    Бог їм суддя.

17. levandivka

От, зволочі...
    Доречі, "100 лят, 100 лят...", але..
    А що очікує Зорянку після тебе, Ромку?

18. Romko

А те й чекає.
    В такому інтернаті максимум рік існування.Потім смерть від передозування і побоїв.
    Це прогноз не лише мій,але майже всіх думаючих психіатрів,з якими довелось спілкуватись.
    В тім числі і Фільца.
    Якщо не знайду можливість довести її до нормального стану.
    Я ще надіюсь.Тому й хапаюсь за всі соломинки.
    А щодо сто літ...ти загнув.
    Я ж направду живу до вечора.
    І:
    хліб наш насущний дай нам сьогодні

Останнє редагування: 11 кві 2011
    • Подобається Подобається x 7
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

В такому віці вже відомо хто дебіл, чи психопад?

20. levandivka

ТАК я ж про те, що треба дожити (не вломити карк, хапаючись за соломинки з-під стріхи).
    Щоб вилікувати, треба мати здоров'я...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)