Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я розумію,що ні до чого......але є якась толерантність у спілкування,обережність....це ж "жива" мама,людина врешті решт....і відноситись настільки упереджено,не знаючи напевне,чи це правдива історія,чи ні...не гарно так,просто не по людськи,випитувати настільки формально і холодно......НЕ ГАРНО,НЕ ПО ЛЮДСЬКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    І Ліда щодо "москальності" це буде офтоп,але я на власній шкурі відстежувала,як звертаються і поводяться з неповносправними людьми українці і росіяни,звичайно це все моменти культури виховання і настільки індивідуальні...що можна дискутувати доооовго, придоооовго.

А так сказати я могла,погодься тільки на нервах........ти не знаєш,що таке виховувати неповносправну дитину ( Слава Богу) я знаю...... і такі як я знають,тому мислити без емоцій,сухо і формально я не вмію,вже не вмію і не можу.........
    Тому твоє ІМХО - є моїми нервами і не тільки моїми..........

---------- Додано в 20:56 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Ти не можеш знати,як мамі таке чути.Не ображайся, я як це почитала перейнялась ,як кажуть до мозгу костей...... а ти сприйняла сухо з сухою критикою,це твоє право....а моє право,Ромкове право і право інших..........КРИЧАТИ І НЕ ПОГОДЖУВАТИСЬ.
    Ви всі не живете в тій шкурі і не знаєте,як це........ вам найлегше тверезо мислити, а нам найлегше КРТИЧАТИ ПРО СВІЙ БІЛЬ...

• Подобається Подобається x 11
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не має значення,Олю...
    Хам він і в Африці - хам.
    Віра Іванівна Шуварська - істинна галичанка,прекрасно розмовляє українською...
    Толку?
    Няні в психлікарні - доїжджєючі...наші рідні...

• Подобається Подобається x 10
  3. poetka

Правильно...це все питання виховання і культури окремо взятої особи.........
    Шуварська....то взагалі окрема тема.
    А подумати,що на нервах сказати можна всяке і різне і не тільки ( я вже навіть боюсь говорити).......
    та в принципі я висловилась в попередньому пості нічого добавляти не буду.....
    До нас відносяться упереджено і напевне будуть відноситись....неповносправні нікому не потрібні...завжди будуть виправдані "звичайні", бо вони такі,як треба.....
    Ніхто не хоче чужих сліз, всім до лямпи.

4. Romko

Що факт,то факт...
    От ми...Крим і Рим...війна з МОЗом...всі на вухах стояли...любой каприз...в межах,звичайно...зі своєї кишені ніхто б не платив,нема дурних.
    Але тоді,після всіх перипетій
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    І ми самі добрались до Польщі...зняли діагноз...
    І вернулись в ліс....
    Потім...з яким спротивом я стикнувся,коли ми хотіли влаштувати дитину в "Джерело"
    Вплинув лиш дзвінок Глузмана...
    Але...не дали з нею ради...і знов ліс....

5. Кохана

Кохана LuBimaya

Олю, ти мене вибач, але не треба всіх рівняти під одні граблі. Ти кажеш, що маму неповносправної дитини зрозуміє така ж мама... НЕ ПРАВДА! Якщо в мене здорові діти, то я не маю співчуття до інших??? так виходить? Я коли читаю Ромкові дописи, в мене сльози на очах... Так, від цього йому, чи тобі легше не стає...

Я зараз не намагаюся виправдатись або якось вигородити інших... Я дуже співчуваю і тобі, і Ромкові, і всім сімям, хто має такі ситуації... Не зможу зрозуміти? Так як ти це відчуваєш, ні... але по-своєму зможу!!!
    Якщо я маю якусь можливість допомогти тому ж Ромкові, я це роблю, і він це знає!

А що стосується тої пані, що дзвонила Любі, то все рівно, хто вона москалька, українка та хоч молдаванка! бидло є бидло! Так, вона не мала права так поводитись, могла ті всі запитання задати в іншій формі, більш делікатній.. але ж її поведінка не каже, що такі абсолютно всі, хто не має таких проблем...

• Подобається Подобається x 18
  6. poetka

Ти перегнула....хіба я таке говорила?:)

• Подобається Подобається x 2
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

вибач тоді, я напевно не правильно зрозуміла ось це тві допис...
    чи ти щось інше хотіла цим сказати?

• Подобається Подобається x 1
  8. poetka

А ти подумай......невже я така зла і погана в твоїх очах, шоб всіх без виключення ставити під одну рамку,мовляв всі погані і противні?
    Якщо так.........ти мене мало знаєш...
    Якщо ні (сподіваюсь)..........ти щось таки зрозуміла з мого допису,хоча б на чвертку увійшла у мій стан.

• Подобається Подобається x 6
  9. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я только сейчас открыл эту тему - раньше ничего не знал о беде Ромко. Боже мой, в каком аду живёт он и его семья! У меня наворачиваются слёзы на глазах - от бессилия, от невозможности помочь. Разве что могу выразить своё сочувствие. Я это очень хорошо понимаю. В нашей семье тоже была трагедия. Наша дочь погибла в возрасте 21 год. Утонула, отдыхая на море. Во время шторма бросилась спасать парня, которого волны уносили в море. Оба погибли. Была очень талантливой, писала стихи. Училась в институте иностранных языков, куда поступила самостоятельно - мы в это время переезжали из Армении на Украину. Как говорится, Бог забирает к себе лучших. И также подвергает наибольшим испытаниям тех, кого отметил особо. Держитесь, уважаемый Ромко! Терпения Вам и Вашей семье! Здоровья Вашей дочери!

• Подобається Подобається x 36
  10. storozh

storozh глухому хірургу наркоз не потрібен....

на жаль нема в Україні закону щоб посадити врача на кіл, або в чан зі смолою......:diablo:
    Від мене тільки терпіння і здоров"я тобі Ромко і рідним, бо це основне в житі....

Останнє редагування: 24 лис 2010
    • Подобається Подобається x 15
  11. Romko

Мав тільки що розмову з журналісткою з "Критичної точки". Вона передзвонила годинки дві тому. Я,щоб не бути голослівним,сказав,щоб набрала в ґуґлі "Пророк Зоряна". І ще Львівський форум. Оцю гілку. Перечитала. Передзвонила. Будуть знімати сюжет. Але на просте запитання:"Чого ви хочете?",я відверто сказав:"Не знаю.". Тепер не знаю. Фінішу хочу. Втомився.

• Подобається Подобається x 16
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ну нарешті передзвонили,а то я вже з завтрашнього дня знову хотіла їхні телефони обривати.

• Подобається Подобається x 7
  13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я спосіб знаю... :)

А кокі "потрібні"? (риторичне)

• Подобається Подобається x 2
  14. Filosof

Filosof Well-Known Member

Хороша пісня. :good: Усе у нас буде добре, народ.

15. Romko

Розрухали мурашник...
    Журналісти обдзвонюють лікарів,ті шугаються...
    дзвонять до нас з "порадами"
    Нині була одна...пропозиція.
    - Ви ж розумієте,що приречені.Чому б вам не зробити.як нормальні батьки(!) - віддати Зоряну в інтернат,забути і розпочати життя.
    З чистого листка.
    Спробувати родити.або взяти сироту на виховання.

16. Кохана

Кохана LuBimaya

Капєц...
    Як ти там, Ромко, казав? Жизнь как в сказкє?

• Подобається Подобається x 1
  17. Romko

Мабуть вони мають рацію.

• Подобається Подобається x 7
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну хоч стріляй, але не розумію - як такий варіант може допомогти Зоряні?! Таке враження, що їм простіше позбутись проблеми, ніж її вирішити. То хай краще вже й не лізуть з "порадами"! Нелюди якісь. Навіть якби вони і могли б так вчинити зі своїми дітьми, то не значить, що інші такі самі. Та і що вони думають, що Ромко стільки років сидів і чекав, поки хтось такий "мудрий" прийде і скаже, що ж можна дитину віддати і жити спокійно? В них не то шо серця, а й клепок нема! :ireful:

П.С. А мені сьогодні снився Ромко із Зоряною. Із форумчан Ромко найчастіше сниться. Снилось, що в Зоряни було довге волосся, зав'язане в хвостик..

• Подобається Подобається x 15
  19. Romko

Якраз в хаті журналісти з "Критичної точки".
    Показую їм Львівський форум.
    По черзі з Любою пильнуєм...Зоряна гонить і воює.

• Подобається Подобається x 9
  20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Пильнуй,щоб камеру не розбила:)
    передавай від нас вітання КТ:mocking:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)