Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якби ми жили в Гамериці,або в будь-якій цивілізованій країні,то цей папір був би вартий чогось.
    А так...
    Лиш того паперу,на якому надрукований.
    так,ми виявились каталізатором,але впевнений,що конфлікт тягнеться невідучора.
    її просто хочуть вижити.

• Подобається Подобається x 2
  2. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ну, якщо арендодавець не хоче пролонговувати аренду, то тут нічого не поробиш. Не може ж вона Лущик його змусити. Це ж не державна власність, а приватна. А чому було розірвано договір? Вона, не платила за оренду?

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Хм. Казала,що платить.

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Думаю, вся справа в "інших орендарях".
    Ех, називається, "хотіли як краще"... :sad:

5. Tanka

Tanka Well-Known Member

Cудячи з документів, Капранов є власник, Любимова орендатор, Лущик хто? Суборендатор без договору і документів? Я так зрозуміла, що клініка взагалі там на пташинах правах, тільки на добрих стосунках Лущик та Любимової й трималися. Капранов, мабуть, й не в курсі був до сьогодення, що в його приміщенні кліника знаходиться. Любимова сказала Капранову, що в приміщенні проводяться ремонтні работи, що вони порожні, а сама продовжувала отримувати платню від Лущик? Так я зрозуміла. А тепер все це спливло назовні. Зараз, виходить, що від Капранова усе залежить. Може вам пане Романе безпосередньо до нього звернутися, хоча б на сайт написати. Бо ви опинилися заручниками в цьому конфлікті. Просто поясніть ситуацію, що дитині треба долікуватися,.... нехай вже потім роблять, що хочуть.

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я коли писала на сайт, старалася якось делікатніше просити потерпіти з відключенням хоч на декілька днів, щоб Зорянка могла спокійно долікуватися, просила бути милосердними, бо які би там не були стосунки з Лущик, дитина не винна, це ж єдине лікування, яке їй підійшло, - і як горохом до стінки... :sad: Зреагував Капранов моментально, вже наступного дня була відповідь, але що з того...

7. Romko

Так і є...

8. Tanka

Tanka Well-Known Member

А що зараз, Ромку, вас хоч не виганяють звідти?

9. Romko

Та хто нас може вигнати....:dntknw:.
    Хіба Капранов.:sorry:
    Гроші за курс лікування проплачені...ще два дні...і нарешті в лісі.
    Втомився...дико.
    Навіть не втома...почуваюсь,як...:mocking:(Миху,не гикаєцця?)...Михові дриглі.
    І от думаю.
    Дурна ситуація.
    З одного боку,п.Уляна не мала права нас підставляти.
    То її проблеми...ота аренда...оті договори...проплати.
    З іншого...я точно знаю.що в ту ніч вона говорила особисто з Капрановим.
    І знаю,що він їй відповів.
    І знаю,як вона переживала.
    За своє життя я став добрим фізіономістом.
    І ще
    Це єдина соломинка,на яку маєм надію.
    і просто не знаю.....що робити.
    Я бачу,з якими дітьми тут приходять...там капець...
    і їм помагають.
    Реально.
    В той час,коли українська медицина і держава поставила на нас усіх жирний хрест і печатку:ЗА БОРТОМ

• Подобається Подобається x 13
  10. Romko

Тільки що переговорив з п.Уляною.
    Пояснив їй,що,хоча й,в першу чергу мене хвилюють інтереси моєї дитини і сім"ї,але я усвідомлюю,що саме я став каталізатором тої всієї каші.
    І спитав,чим можна допомогти.
    Справа в тому,що тут для нас чи не єдиний шанс трохи покращити стан Зоряни.
    не буду співати дифірамбів,але,в дечому є надії на покращення.
    тим більше,що
    Як і всі решта.
    Значить,справи отакі.
    Оплата за аренду відбувалась ло теперішнього часу.
    Є документи.
    Є докази накручування електролічильників.
    що можна реально зробити?

• Подобається Подобається x 4
  11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Варіант 1: Знайти хороших журналістів, щоб провели журналістське розслідування і висвітили справжнє лице супер-патріота Капранова у пресі.
    Варіант 2: Продемонструвати Капрановим копії документів, нехай не відпираються, спробувати вмовити по-доброму, якщо ні - або варіант 1, або
    варіант 3 (надійний, але дуже "довгограючий") рекомендованим листом відправити скаргу Капранову, додати всі копії і квитанції про оплату оренди, попросити офіційно викласти причини виселення. Другим рекомендованим листом поскаржитись енергетикам. Маючи на руках всі відповіді, повернутись до п.1 або - що практично неймовірно, але чудеса бувають, - звернутися до депутатів. Можливо, до тих самих гриценків: скоро місцеві вибори, під шумок може щось зрушать. Головне - не тратити час і нерви на усні розмови: навіть при особистій зустрічі викладати все у письмовій формі або відправляти рекомендованими листами, щоб не змогли відпертись. Добре би було попросити грамотного юриста написати скарги з посиланнями на законодавство.
    Але найголовіше - ознайомити з планом дій Лущик, щоби знову чогось не вчудити.
    Може, ще хтось доповнить або поправить те, що я тут написала.

Ось, наприклад, скарга для енергетиків:

Останнє редагування: 22 лип 2010
    • Подобається Подобається x 3
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тут є певний нюанс: у кожному договорі юр.особи з Києвенерго є обов"язкова сторінка: "Акт розмежування балансової належності", зі схемою та усіма позначками.

І тільки знаючи це, можна наїжджати - хто вирубив, з наказу/дозволу кого, на якій ділянці і чи мав той взагалі право прикладати ручки до тієї ділянки.

Не все так просто.

13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Стосовно того, хто вирубив і чи мав право - погоджуюсь, але якщо крадуть електроенергію чи скручують лічильник, тоді розбирається обленерго (міські мережі). У нас так торгаша, який захопив двір, оштрафували за ліву розетку. Два роки тому заплатив 10 тисяч штрафу, хоча для Капранових це як крапля в морі.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як розуміти слово "накручування"?
    1. Нормальна робота з набіганням показань чи
    2. "скручування" тобто "відкручування" назад ?

15. Tanka

Tanka Well-Known Member

Я думаю, що пані Уляні просто треба шукати інше приміщення. Якщо в неї дійсно є гроші, та вона спроможний платник, то мабуть знайдеться й приміщення для неї. Не розумію, навіщо сперечатися та воювати з власниками, якщо вони не хочуть їй надавати площу. Чи я не права?

16. Romko

Світла далі нема.
    В кімнаті +35 прохолоди.
    Принесли вентилятор,але вмикаєм вночі.
    Треба довжелезну переноску,а цілий день до неї підключені компи клініки.
    Звільняється ввечері.
    Зранку приходили якісь молодики,щось винюхували.
    Не знаю,бо я цілий день з малою... Ще завтра...і до свого лісу.
    Так що,якщо доживем до завтра,то епопею можна буде вважати завершеною. Але...як далі...не знаю.
    Я маю надію привезти Зоряну на третій курс...назбираєм копійок...два тижні - 16 тисяч гривень без проживання і харчування.
    То,наразі єдине місце,де ми відчули ілюзорну надію на якесь покращення.
    Дуже ілюзорну.
    І прикро буде,як клініку закриють.

• Подобається Подобається x 8
  17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так ви вже ж змалювали "супер-лице" "супер-патріота". Навіщо тоді якісь розслідування? Вам же все "ясно": "хапуга Капранов чомусь хоче віддати в оренду своє майно іншим орендарям, бо біситься з жиру", очевидно.

Тіпа як А.Заров : "Расследовать, найти нарушения и посадить".

18. Romko

Я просто чув,в якому місці йому моя дитина.
    І цього мені достатньо.
    Нехай хоч п"ятнадцять вишиванок нарАз вбере і щогодини гімн України співає.

• Подобається Подобається x 5
  19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Є правила бізнесу, але має бути і людяність. Капранова просили не за якогось гіпотетичного орендаря, а за конкретну дівчинку, яка страждає і для якої це лікування є життєво важливим. Просили не утримувати клініку довічно, а потерпіти з відключенням ДВА! дні. Ще одне - можна ж було відповісти чесно, що він є власником будинку - так ні, тут скоренько вмивається руки і переводиться стрілки на Любимову, а Капранов тут ні при чому. Гидко...

• Подобається Подобається x 10
  20. Romko

Нарешті закінчилось...
    Дякую вам всім.
    тепер...готуватись до третього курсу.
    Бо є шанс.
    Є...
    Закину відео....вчорашнє...
    Не буду соромитись...відверто скажу...в мене текли сльози...
    Це...як її народження...друге...
    Це вперше за багато років...Зорянка змогла це зробити.
    САМА!

http://www.youtube.com/watch?v=rcHKwWPDpos

• Подобається Подобається x 49
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)