Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ольга

Ольга Well-Known Member

як зараз лікування проходить? що кажуть лікарі? як Ви там в столиці?:)

• Подобається Подобається x 3
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Постійна напруга.
    Зоряна в будь-який момент може вчинити щось страшне.
    Одна з спеціалістів,по лікувальному масажу,після Зоряниного зриву,на роботу не з"являється.
    Головний лікар ходить за нами,нагадуючи,чи не забули ми дати заспокійливих.
    І з голосу зникли оптимістичні нотки...
    А ми вимотані...нема куди сховатись...люди...всюди люди...і постійна загроза....що когось перекине...вдарить...просто закричить.
    скоріш би в ліс....
    А сьогодні попередили,що на два дні вимикають світло і воду...
    Жара під 40...тішимся....

• Подобається Подобається x 9
  3. Romko

Пакуєм речі.
    Пофукався з Уляною Лущик.
    Мала заснула під ранок...півночі лазили по Подолу.
    Дали Ліпонексу,годі було дати раду.
    А зранку півдевятої,по розкладу уколи.
    мала спить...памперс повний...годі розрухати.
    Та влітає з криками
    - Що ви собі дозволяєте!!!!Це порушення розкладу!!!!Ви не хочете,щоб ваша дитина була здорова!!!
    Намагався пояснити..крик.
    Те,що вона професор,ще не дає їй підстави хамити.
    В Польщі ми зустрічались і не з такими...і в нас теж.
    Ніхто собі не дозволяв такого.

• Подобається Подобається x 13
  4. Peri

Peri Well-Known Member

Ромку,що вирішили?
    Мо*то так спека діє на людей?Але на роботі мус бути без особистих **зас...в**...

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Вибачилась.
    Через дочку,правда.
    поки тут.

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Боремся зі спекою. Активно. З вчорашнього ранку. В клініці вимкнули світло. В кімнаті 40 градусів жари,води нема,кондиціонера нема. Мала звіріє,приступи всю ніч,нема куди дітись,дикі крики,дика агресія,просто боюсь за неї. Вночі підняв кіпіш,відзвонив Уляну Лущик,та додзвонилась до власника будівель,де вона арендує приміщення клініку,нєкого Капранова Д.В. Виявляється,він вимкнув клініку. Дві години з ним говорила. Каже:"Це клініка,в нас лежать двоє епілептиків,для них це небезпечно" . На що він їй:" Мнє до жопи ваші бальниє!". Спробую подзвонити журналістам з "Дзеркала тижня" і депутатам...якщо додзвонюсь...сил нема,вимотався... Прошу допомоги...боюсь за малу...то направду страшно...

• Подобається Подобається x 10
  7. Полковник

Полковник миється в бані

В каком городе эти страсти происходят?

• Подобається Подобається x 1
  8. Romko

В Києві.
    Але мені не до сміху.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Мне тоже.
    Может акцию какую устроим.
    Всем форумом письмо отправим куда надо?
    Может в минздрав Украины?
    Как лечебное заведение называется?
    Сейчас напишу письмо и отправлю во все (какие найду) украинские ведомства, связанные с медициной.

10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Че той це Капранов Дмитро Віталійович, дані якого у 4) пункті тут (у всякому випадку, адреса та ж сама, що й у клініки Лущик)?
    Можна би було колективно на нього накапати хто куди може.

11. Romko

Мабуть,що той. Я маю його телефон,але,поки за межами досяжності. Ніч була страшна,як ніколи. Зоряна кидалась і кричала,ледве втримував. Вирубали ліпонексом. І вже на ногах. Для таких жара небезпечна

• Подобається Подобається x 3
  12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Романе, поки що у мене завал на роботі, можу хіба поки що підказати телефон гарячої лінії київської міськради (044) 1551 - мені декілька разів вдавалося додзвонитися до такої у Львові, коли треба було поставити на місце жек, і діяло. Може, і тут допоможе?

Кияни з ЛФ, будь-ласочка, допоможіть!!!

• Подобається Подобається x 4
  13. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Я спробую зателефонувати.
    ..але мені здається що коли телефонує Уляна Лущик, чиє ім'я носить клініка і від імені своєї клініки вимагає вмикнути собі електрику - то це куди вагоміше, аніж коли телефонує сторонній киянин і вимагає те саме.
    Якби я була директором якогось закладу, то знала би всі потрібні телефони, і паралельні канали впливу теж, у разі надзвичайних подій. ІМХО.

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ----------

Аварійна служба електромереж Київенерго вже повідомлена. З'ясовують, перевіряють чому там немає електроенергії. Може, дзвінок від Київенерго подіє на того, хто там смикає рубильники..
    Але я думаю, що справа не в тому що там щось несправне.. уважно перечитавши інформацію, яку дав Ромко, я бачу що є власник будівлі і він порушує умови оренди.. це потрібно подавати в суд і судитися, штрафувати його - або домовлятися конкретно з ним. тому що будинок, очевидно, є його приватною власністю до якої немає справи ніякій владі окрім випадку, якщо він порушує якусь угоду (в даному випадку, угоду про оренду).
    Тому... тиснути, виходить, нема на кого.. тільки на власника будинку.. :sad: на жаль.

---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Ну все, тепер до них береться ще й інспекція по енергонагляду по місту Києву. ;) Подивимося, якої заспіває господар рубильника..

• Подобається Подобається x 12
  14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Покопалася тільки що в інтернеті, і знайшла цікаву інформацію. З усього виходить, що Капранов Д.В. - письменник і видавець, один з братів Капранових (я, звичайно, можу помилятися, але дуже вже багато співпадінь). За тою ж адресою, що й клініка, має бути ще туристична фірма дружини Капранова Інни, а сам він є засновником (от же ж іронія долі!) ЦЕНТРУ ГАРМОНІЙНОГО РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ ВЕЛЕТ, яка також зареєстрована за тою самою адресою. Ось сайт братів Капранових. Особливо розчулює вітання "Ви- наш улюблений читач"... Запрошують до спідкування, пропонують писати. Ще на сайті багато патріотичних статтей, які також можна коментувати.
    Ромку, у Вас там далі без змін? Якщо так, давайте дружно і напишемо, і прокоментуємо. Що скажете?

15. Romko

В нас без змін. Приступ за приступом. Кричить...то ж дикий головний біль. Тягну назад,в клініку,вже не зважаю на людей. Може таблетка вирубає...там 50 градусів в кімнаті під дахом. Зараз на Воздвиженці,тут трошки тінь. Волочу.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Отправил письмо для Пана Капранова:

Некрасиво, господин Капранов Д.В. издеваться над больными людьми!

Боремся зі спекою. Активно. З вчорашнього ранку. В клініці вимкнули світло. В кімнаті 40 градусів жари,води нема,кондиціонера нема. Мала звіріє,приступи всю ніч,нема куди дітись,дикі крики,дика агресія,просто боюсь за неї. Вночі підняв кіпіш,відзвонив Уляну Лущик,та додзвонилась до власника будівель,де вона арендує приміщення клініку,нєкого Капранова Д.В. Виявляється,він вимкнув клініку. Дві години з ним говорила. Каже:"Це клініка,в нас лежать двоє епілептиків,для них це небезпечно" . На що він їй:" Мнє до жопи ваші бальниє!".

Без уважения,
    З............... А............... В......
    Заместитель генерального директора
    ЗАО "М......- Ф......."

• Подобається Подобається x 10
  17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Я за Вами.

• Подобається Подобається x 4
  18. Tanka

Tanka Well-Known Member

Ромко, ви хоч пляшки з водою наберіть у сусідніх будинках, або купіть, та намочуйте їй одяг повністю, поки вона в кліниці, або у мокре простирадло загортайте. Вода, випаровуючись буде її трохи охолоджувати.

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Яка адреса клініки?. Написала на сайті Гріценка, а от адресу не знаю.

19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

20. Tanka

Tanka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)