Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vidok

Vidok Active Member

Romko, а до якого лісу ви ходите у Львові?
    Ви коли не будь думали щоб позбавити її почуття провини, зробити такі умови в котрих вона могла би все ламати та бити і не відчувати себе винною? І вона повинна це розуміти що ось тут і тут можна все.
    Як вона реагує на море, водоспад, на будь яку гучну воду, хоч трубу яка в став воду льє?
    Тримайся.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вбивати не можна.
    Інших дітей не можна вбивати.
    Немовля не можна з коляски викидати.
    Видирати їм очі не можна.
    Пхати менших під машину.
    Я не можу знайти їй місце,де їй дозволено буде це зробити.

• Подобається Подобається x 4
  3. Vidok

Vidok Active Member

Зрозуміло. Але кажу про інше. То повинно бути місце в якому усього того не буде. Місце де вона зможе розслабитися, а зараз вона з ваших слів у постійній напрузі. І ви теж.
    Прошу дайте відповідь на інші два питання в пості 641.

4. Romko

Якщо цікаво,пролистайте тему... Тут,в Києві лісу близько нема...весь час в напрузі. Її можна вгамувати Ліпонексом. Але він провокує нові спалахи. А закладів нема для неї.

5. Vidok

Vidok Active Member

Я перечитав усю тему. Не знайшов відповіді на ті питання.
    До якого лісу ви ходите у Львові? Як вона реагує на море, водоспад, на будь яку гучну воду, хоч трубу яка в став воду льє?
    Як що ви не хочете відповідати то скажіть про це і я більш не буду запитувати.

6. Romko

Ходим ми по Ряснянському і Брюховицькому лісі...кілька маршрутів,залежно від пори року,погоди,стану здоров'я,настрою,обставин... Це я називаю прощею,оці маршрути... Бог все бачить... А чому ліс? То єдине місце,де вона може бути собою і видати нагорА ту прірву енергії. Де немає небезпеки,що вона когось штовхне,заподіє шкоди. Де просто немає липких цікавих поглядів. Стосовно води... Зоряні байдуже... А вогонь її заворожує...

7. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Мабуть, надзвичайно важко було б реалізувати напрактиці.. але є і такий засіб немедикаментозної терапії.
    Электроэнцефалографические данные, полученные в ходе дельфинотерапии (измерения проводились до сеанса и сразу после него), можно свести к следующим: ритмы мозга значительно замедляются, снижается доминирующая ЭЭГ-частота, возникает альфа-ритм и тетаритм, а также происходит синхронизация электрической активности обоих полушарий. Это свидетельствует о снижении общего уровня возбуждения центральной нервной системы и общей релаксации организма. Альфа-ритм характерен для разных состояний: как для спокойного бодрствования, предшествующего засыпанию, так и для измененных состояний сознания, связанных с общей релаксацией: медитации, аутогенного погружения, гипнотического транса.

Психоиммунологические исследования показали, что замедленным ритмам ЭЭГ и синхронизации активности обоих полушарий соответствует продуцирование эндорфинов – гормонов, ответственных за хорошее настроение и самочувствие. Это может объяснить тот факт, что общение с дельфинами уменьшает боли у больных раком. Но, как известно, любые сильные положительные эмоции и действенная психотерапия всегда приводят к появлению эндорфинов в головном мозге.
    http://mirsobak2.clan.su/publ/a_v_subbotin_l_l_rashhevskaja_lechebnaja_kinologija/34-1-0-686
    Максимальная эффективность метода дельфинотерапии в Крыму проявляется при лечении заболеваний, связанных с функциональными расстройствами различных систем организма, нарушениями обмена веществ, психосоматических расстройств, что делает этот метод исключительно пригодным для проведения реабилитационных мероприятий.

Крымская дельфинотерапия проводится по интенсивной схеме: от 10 до 20 дней ежедневных сеансов, с включением, при необходимости и по желанию родителей, других видов терапии.

На сегодняшний день в Крыму курсы дельфинотерапии проводятся при следующих дельфинариях:

“Государственный океанариум”
    пгт. Партенит
    Центр курортологии и реабилитации ВС Украины “Крым”
    Тел.: (06560) 4-62-76, 4-62-68
    therapy@bios.iuf.net

“Государственный океанариум Украины”
    г. Севастополь, ул. Эпроновская, 7
    тел. (0692) 24-01-87, факс (0692) 24-23-09
    oceanar@bios.iuf.net.

“Международный Институт Дельфинотерапии”
    г. Евпатория, ул. Кирова, 49/51
    тел.: (06569) 3-67-41 - по вторникам
    тел/факс: (0692) 46-96-61
    info@dolphintherapy.ru
    http://www.more.ua/city/304

• Подобається Подобається x 6
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Для цього треба, як мінімум, 100% розуміти психотерапевта. І терапевт повинен вести сеанс галицькою українською, щоби Зоряна зрозуміла.

Простий спосіб "нагнати ендорфінів" - апарат "Електросон".

9. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

так тут мова не просто про ендорфіни як такі і не про психотерапевта.. думаю, Зоряні не це в першу чергу потрібно.
    Ця фраза про ендорфіни і психотерапію була в контексті переваг дельфінотерапії, при якій мова на якій "розмовляє" дельфін - не потребує перекладу і підстроювання ручних сконструйованих пристроїв (навіть новітніх), а дія відбувається суто природня, і дає ті ж результати - а то і кращі ніж після сеансу у психотерапевта (по даним ЕЕГ). А можливо, не всі механізми впливу ще розгадані, але це - діє. І головне - ніхто не скаржився на погіршення, відгуки всуціль дуже позитивні.

• Подобається Подобається x 3
  10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

В наших польських родичів дівчинка з ДЦП, їм дуже радили відвідати Крим для лікування дельфінами, на жаль, це було за совка і їм не вдалося пробитись. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. Boris_Kiev

За совка кримські дельфіни тренувалися для морських диверсій. Яка там терапія? Я вперше почув про дельфінотерапію десь у 1997 році, коли у потязі познайомився з американкою, котра їхала у дельфінарій саме в наукових та журналістських справах.

• Подобається Подобається x 4
  12. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Мені розповідала про сеанс (один, правда) з дельфіном моя подруга. Вона переживала затяжний (правда, вже прихований - але болючий) стрес після втрати новонародженої дитини... це була її мрія - мати контакт з дельфіном. Її було важко описати емоції (окрім першої - страху перед наближенням великої риби у товщі води), але ефект був, за її словами, колосальний - вона відчула велике полегшення, він "зняв" з неї багато негативу. Ми зустрічалися з подругою через місяці після того сеансу - тому не можна списувати на "свіжі враження", вони були вже не свіжі - але розповідала вона дуже натхненно, вірилося що правда.
    Каже, в тому місці (чи Севастополь чи Євпаторія, забула) було багато мам з дітками, там були інструктори і все таке.

Але безумовно, перед тим як зважуватися на якусь методику, треба добре перечитати все що про неї є, дістати рекомендацію чи навпаки - заборону - від лікаря, якому можна довіряти.
    наприклад,
    Беременным противопоказано плавать с дельфинами, особенно в закрытом бассейне. Можно пообщаться с ними прямо с помоста в дельфинарии или океанариуме. Впечатления будут такими же яркими. Плавать с ними нельзя и тем, кто страдает эпилепсией, инфекционными и кожными заболеваниями, сердечной недостаточностью и пороком сердца.
    http://www.delfinarium.ru/therapy-shape.php
    p.s. також читала "скарги"-перестороги про те щоб обирати теплий сезон, тому що "правильні сонарні хвилі" виходять тільки у відкритому морі, не в закритих басейнах, а відкрите море - це може бути вітер, холодна вода.. а ослаблені діти можуть застудитися якщо довго перебуватимуть у воді і т.д. Коротше кажучи, деталі є - як і в кожному лікуванні.

Останнє редагування: 8 лип 2010
  13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

14. Boris_Kiev

Tutuka

15. Romko

Нині знайшли файне місце,де мало хомосапієнсів....

але,на тій дорозі Зоряна вбила цуценя...ще майже сліпе....розтоптала...:sad:
    страшно...
    вона цього не знає....:sorry:

• Подобається Подобається x 12
  16. Ripka

Ripka New Member

Пане Романе, прочитала всю вашу тему.Так хочеться якось допомогти... Скажіть, чи ніколи Вашій Зорянці не ставили аутизм. Я трішки читала розповіді батьків, чиї діти -аутисти, там також присутня така зміна поведіки, агресія і т.д. Тобто аутизм це не вроджене, а набуте (у багатьох як реакція на різні прививки у дитинстві), а ще аутизм можна вилікувати. Вибачте, якщо запиталось щось некоректно, просто подумала, може ви не задумувались про це..

17. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Я приезжаю в воскресенье в Киев, передам Юле следующую порцию лекарств..

Уважаемые форумчане, большая просьба не флудить в этой теме, спасибо. :)

18. Romko

Ні. У Варшаві аутизм відкинули. Є схожі прояви в поведінці,як і багатьох інших психічних хворіб,але причина всього в отих спалахах в лівій півкулі мозку. Що і намагаємся тут зняти.

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Дякую,Олексій,Солазін -то наше єдине спасіння. Бушує... Можна вгамувати Ліпонексом,але не ризикуєм. Ми тут до 23-го,до наступної п'ятниці,так що може ще здибаємся.

19. Полковник

Полковник миється в бані

Кстати, Ромко, я так ответа от Вас и не получил.
    Из того, что предлагал, ничего не подходит?

20. Romko

Прошу пробачення,тоді закрутився,не відповів. Ні,на жаль нічого. Поляки нам підібрали 5 препаратів,протиепілептики і коректори поведінки. На свій страх і ризик,ми даєм Аміназин і,часом Ліпонекс. І,от тепер Солазін.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)