Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та абсолютно не змордувала! Здається, Зоряна любить кататися.
    Ось тільки яким чином я, розважаючи Зоряну, двічі пролітав потрібні повороти???:)

• Подобається Подобається x 4
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Світ крутится навколо неї...

• Подобається Подобається x 2
  3. ENNI

ENNI Well-Known Member

Читала дописи до 6 ранку зі сльозами на очах. Які ж ви молодці, форумляни!!!Стільки чуйності, підтримки....
    Ромко, Вам бажаю терпіння, терпіння і ще раз терпіння. А також здоровя Вам , вашій дружині і Зорянці. Хай Бог буде з Вами завжди!!!

• Подобається Подобається x 15
  4. Romko

Нині ще в лісі... Завтра,в такий час вже будем "на чамайданах". Зоряна неуправляєма,а там,на Подолі лісу нема...може збільшим заспокійливі... Але... Нема надії. Як виривався в Польщу,як воював з МОЗ - надіявся. "Ісступльонно" надіявся на ЧУДО. То й давало сили. А зараз... Може й мають рацію ті,хто радить зректись її,позбутись і "жити"...але....не зможу. Вона все розуміє...вона намагається справитись зі своєю агресією...і не виходить... Тому й ліс... А в душі... Нагадав Стусове: "Обшукано усі кутки спасінь - усе дарма...не знайдено нічого..."

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:45 ----------

Прекрасно усвідомлюю,що зі сторони це виглядає,як жалюгідне скигління...вже байдуже... Просто втомився. Від болю в грудях,в душі...від безпросвітності....від усього... Дякувати Богу,ще можу це писати...ще існую...

• Подобається Подобається x 8
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

НІ! :::::::::::

• Подобається Подобається x 11
  6. Полковник

Полковник миється в бані

Моё мнение Вы знаете.
    Ещё раз об этом подумайте.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так, віддати Зоряну було б розумно. Мабуть...

Але я не знаю, чи витримало б моє серце...

• Подобається Подобається x 3
  8. Romko

Я завжди мріяв про донечку. І,коли вона родилась,не було щасливішого від мене. Пеленав,годував...носився з нею...до двох років з рук не злазила...та й потім...таке ж... Мрії збуваються...

---------- Додано в 21:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ----------

Соррі за нявкіт.:dntknw:
    Спазм,їті його...:ireful1:
    Світ бачиццся іно чорнююююющим...і ніц сі не хоче...просто мобілка була в руках...і на форумі відкрита...писав Абдурахманови,жи не маю вибору.....:sorry:
    І втиснуло...:sad:
    але вже пройшло....
    Намагатимусь ховатись подалі....во "времня памутнєнія рассудка"....

• Подобається Подобається x 14
  9. Romko, розумію, що жодні слова від дописувачів не полегшать Вашого болю...але якщо те, що пишете Ви самі, полегшить хоч на грам душевний чи моральний тягар - пишіть, і не вважайте за скиглення, а за крик душі.

а щодо віддати доню - хто має право радити?

а поряд з кавою, пийте ще молоко, бо молоко - то сила :) триматесь

• Подобається Подобається x 20
  10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Одна моя знайома народила дитинку із синдромом Дауна, відмовилась від неї відразу ж в пологовому будинку. Мала шось 18 чи 19 років тоді, чоловік що був, що ні - навіть в пологовому її не відвідував, мама сказала дуже неприємні... жорстокі слова, матеріально теж не було кому підтримати. От вона і відмовилась.
    Не знаю, як вона тепер, але коли зустрічала її востаннє (десь років 5 тому), все там дуже сумно... Тричі виходила заміж і розлучалась, з мамою практично не спілкується (так і не змогла пробачити їй тих слів), наважитись на ще одну дитину так і не змогла, ну і, як би то сказати, споживала дуже багато алкогольних напоїв. Дуже жаль. Насправді красуня, розумна дівчина... а життя так склалось.

• Подобається Подобається x 6
  11. Romko

Вже в тамбурі... Мусим курити,бо Зоряна видає ріжні соло...тіпа сопрано,а там люди сп'ют... Спробував включити ноут...музику,жиби вспокоїти...таде...піщит,як дик...вуха закладає.... Но ніц,до раня перекурим туво,а там якось Бозя поможе...може... О... Дуже вдячний тезкові,котрий є на лф romаnhаvr,жи підвіз нас на вокзал і загрузив тоти памперси в вагон... А зраня,в сталіце буду шукав яку фуру,жиби тото завезла. Та й так...

• Подобається Подобається x 13
  12. Boris_Kiev

Ромку,
    нажаль, я можу тільки замовити тачку і дати твій номер телефону.
    Тарифи - від 31 грн. Підхоплять на стоянці біля ресторана "Дрова" (45 градусів праворуч, якщо вийшов через центральний вхід).
    Сам я до 8:30 мушу сидіти біля компа і "спостерігати за обстановкою". Вже вибачай! "Служба такая". :)

13. Romko

Та,все нормально... Завтра якось дамо си раду....

14. Boris_Kiev

Ромко вже в таксі.
    Замовив їм на 7:30, Ромко спізнився на 10 хв. - замовлення скасували. Замовив через іншу фірму - звеліли пхатися до іншої точки Привокзальної площі.

(А мені ще 23 хвилини тупо сидіти за монітором і гавкати по телефону. Ну що поробиш...)

• Подобається Подобається x 5
  15. Romko

Я вже ту...на місцю...:sorry:
    Грію каву,пильную Зоряну і слухаю,який я хрєновий...:sad:
    І опис місця,де я повинен був бути апріорі і нігди не висовуватись....жиби не псути нікому життя....:nea:
    З чим згідний....
    НУ.то звично...

• Подобається Подобається x 5
  16. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

а може пора ъй за ту дитинку згадати і дізнатися, що з малечою сталося

• Подобається Подобається x 7
  17. Ольга

Ольга Well-Known Member

то де каже сповіщають??

18. poetka

poetka Дуже важлива персона

100%Якби вона цю дитинку залишила...все склалося б по-іншому,Гріх віддавати свою кровиночку,воно ж бо не винне,що так сталось.А значить Бозя дає такий хрест-і шось за тим є ...певне великий ЗМІСТ!!!!
    Так просто нічого не відбувається,а тим паче для чогось родяться дітки з СД(тисячоліттями)?Діагноз поставив відносно недавно вчений Даун ініціали не знаю....а до того такі дітки народжувались і будуть народжуватись в усіх народів світу і причому в абсолютно однаковій "прогресії"..........

• Подобається Подобається x 17
  19. Romko

Звичне жінчине вурвур...
    Намагаюсь пропускати мимо вух...розумію..втомився не лише я....
    Вчора приїхали на таксі...і зразу на бадання...

потім заняття і одне з необхідних компонентів лікування - гірудотерапія....

бадання показало,що пішов регрес...значний....в музгах...
    Я то і без бадання видів......
    Непрохідність судин...значний внутрішньочерепний тиск.
    З того всього складається отака картина.
    В тому місці,в лівоскроневій частині нічна ЕЕГ(у Вроцлаві) зафіксувала оті спалахи,схожі на епілептичні.
    І в тому ж місці ,вже тут виявили застій...тромб...непрохідність судин.
    Звідти і тиск...і головні болі...і приступи.
    Щоб то зняти,тут в "Істині" розробили методики...
    після першого візиту Зоряні стало реально краще...хоч ненадовго...
    Зникли спалахи,покращився сон,вона стала жвавіше реагувати на навколишній світ...хоч і збільшилась агресія.
    я усвідомлюю,що то хапання за соломинку,але....надія вмирає останньою...

ввечері трохи прогулялись...ніскільки дозволив дощ...

• Подобається Подобається x 18
  20. Romko

• Подобається Подобається x 20
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)