Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

Я можу позичити ноут! Поки можу на пів року.

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

Acer Aspire 5520, він новенький практично, я на ньому декілька місяців працювала, поки кредит виплатила, а потім так сталось вже не знадобився. Вдома з коханим маємо стаціонарний ПК і нетбук, поки ділимось. Можете на ньому все знести, і поставити все що вам потрібно. Драйвера на жаль вдома в батьків, якщо потрібно я вам в неті скачаю і запишу на диска.
    Більше нічим помогти не можу.. грошей поки сама мало заробляю, може вам закруток домашніх? В мене багато.. Тільки не ображайтесь!! Можу пропоную щось образливе.. я просто сплакалась як почитала.. якби мала гроші..

• Подобається Подобається x 28
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Читаєш такі дописи і сльози навертаються...Які ж то у нас люди....

• Подобається Подобається x 8
  3. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

Люди, та не дякуйте, скажіть як пану Роману ноут передати? Може є форумляни, які знають де він живе, і якось нас сконтактують? Думаю людині просто незручно..

• Подобається Подобається x 10
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

А Ви напишіть йому в ПП ,я думаю,ви обміняєтесь мобільними телефонами і домовитесь.

---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ----------

А!!!!!Велике Вам спасибі,шо Ви така є:give_rose::give_rose::give_rose:

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

Дійсно найбільше Ромкові потрібні гроші, в його ситуації,коли ліки "зашкалюють" ,але правда в тому,що у більшості важкі часи,і практично кожен виживає,як може...але добре слово і підтримка бодай на це,він заслуговує без заперечень.

• Подобається Подобається x 12
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дякую,ми вже в асьці списались. Ми,з Зоряною,як завжди в лісі..."дірєхторствую"(дещо по телефону вирішую з моїм шмельцом). А за гроші...якось,хоча й нявкаю,але живу ще...до вечера...а там до ранку... Бог дає біду...і дає на біду...хоч часом пищати хочеться від напруги і безвиході...але ніц...звик... Дякую Богу,що Ви всі у мене є,то і є моє вікно в світ(на нинішній день). Хоч є часом де "вумну" мислю написати...або й навіть просто шось ляпнути... Дякую Вам...

• Подобається Подобається x 21
  6. Romko

Сьогодні передзвонили нам з Києва,з клініки "Істина". Вони зв'язались з фондом "Лікар-інфо" і ті проплатили нам тиждень лікування. Не знаю,скільки і,як...дуже вдячний тим людям... Це,наразі єдина соломинка. Перші дні після Києва явно було покращення... Не треба було зменшувати дозування ліків...не треба було. Ми їх послухали,зменшили Топамакс і Нейротоп...і тепер маєм пекло...я з лісу не вилажу.Отже знов починаєм готуватись: ліки,ліки,ліки,памперси...та й таке...

Останнє редагування модератором: 29 тра 2010
    • Подобається Подобається x 17
  7. Romko

Збираємся в Київ....
    Contra spem spero...

8. Romko

Помаленьку збираємся....

• Подобається Подобається x 15
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  10. Romko

Ми ше тут,в лісі... Попередньо маєм бути в Києві в понеділок/вівторок,але ще не маєм квитків,ще чекаю на Рисполепт з Польщі,ще маю одне замовлення зробити(бо ж не будем в Києві зовсім голі),та й во так...

• Подобається Подобається x 17
  11. Romko

12. Romko

На два тижні в Києві назбирали...майже готові....:sorry:

• Подобається Подобається x 14
  13. Romko

Був нині вельми цікавий дзвінок. Якийсь пан з "соціальної служби" строгим тоном випитувався,де Зоряна числиться.який точно діагноз,яка пенсія(?!),за які кошти(!) ми купляєм ліки. Я му дав телефон CZD у Варшаві і не розпливався. "Кто іщєт,тот всєгда найдьот"... Цікаво,ЩО іщєт... Я недавно закуплявся в 1-й аптеці на 2 тисячі гривень(Топамакс,Феназепам,Реланіум) ,може їм то цікаво... Хм...я ж безробітний... Всякі мИслі в голову лізут...

Останнє редагування модератором: 25 чер 2010
    • Подобається Подобається x 9
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нехай зайде на цю гілку.
    Наступного разу - "ваша ПІБ, посада, контактний телефон?"
    Сказати - "я проб"ю ваш номер через 109, потім передзвоню".

• Подобається Подобається x 10
  15. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Ромку та то все просто - хтось дав по вас депутатський запит, запит спустили до відділу соцзахисту ось вони і зашуршали , мені часто звонять всякі помічники депутатів і навіть часом щось перечисляють потім, може й вам повезе
    Наприклад точно заню, що наш Облздрав і Мінздрав регулярно Донор почитують, так що може і Львівські депутати почали читати Львівський форум

• Подобається Подобається x 14
  16. Boris_Kiev

Звертаюся до киян-водіїв (Ромкові бажано не втручатися):
    Хто може підхопити форумлянина вранці 6.07, вівторок, на залізн. вокзалі і закинути коротким шляхом в район Житнього ринку (Поділ; найкоротший шлях я підкажу)?

Мене тут "зарядили" на роботі - у вівторок з 05:00 до 08:30 чергувати біля будь-якого компа і диспетчеризувати деякі планові роботи.

Forest у цей час буде у Львові.

Хлопці, ХТО ???
    (Ромку, сиди тихо!)

• Подобається Подобається x 9
  17. Boris_Kiev

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

19. Boris_Kiev

• Подобається Подобається x 1
  20. Romko

Не гризіться...візьмем таксі... Ну що зробиш... Дякую,Борис.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)