Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я думаю, що дівчинка переросте цю агресію... Вона не може контролювати себе в достатній мірі, і одночасно росте - тому має гормональний підйом... Саме тому може бути одна з причин агресії... І це може означати, що із закінченням дозрівання вона в неї пройде...

• Подобається Подобається x 5
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

Ромку, ми молитимемось за вас...
    що ще більше скажеш...

• Подобається Подобається x 13
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не знаю...
    Агресія була з 7 років....Психотропами то знімалось...але вони,як виявилось провокували епілептичні напади....
    І...вона стає більшою...
    Позавчора перевернула візок з річною дитиною...вчора ввечері...пхнула дівчинку...десь її віку...та пошкодила ногу...
    Я не встигаю...дуже то раптово стається...
    Зараз...натягую на мобілу її музику..то що найбільше любить...то єдиний спосіб її вгамувати...і чимось зайняти....
    Розраховував,що вдасться позичити ноут...але не вдалось...

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

Вона все розуміє...і от..після приступу..і агресії..от таке....

http://www.youtube.com/watch?v=a6axVgbWajA

То звична ніч....

• Подобається Подобається x 6
  4. Romko

Вже другий день в клініці. Вчора весь день,як білки в колесі. Від спеціаліста,до спеціаліста,аналізи,енцифалограми,кардіограми,...грами,...грами,...грами... А ввечері то все підсумувала п. Уляна(на чолі) консиліуму. Вона зробила ще УЗД голови і судинну... коротше ...граму і порівнювала то з ЕЕГ...двома польськими і тою,що робилась вчора ж у них.Висновок не дуже втішний...запущено... Але намагатимуться хоч щось з тими судинами щось робити. Зоряна майже не спала,півночі райзували по коридору,потім пішли пішки по набережній,аж до...хм...де фунікулери ходять... Та й так... Що з того вийде...дасться чути,але підхід і ставлення до справи їх медиків вражає. І умови тут чудові. Дякую всім,хто молиться за нас...

• Подобається Подобається x 28
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

Я ж казала......в Києві вже поступово починає мінятись система,то в нас ще...І шо не говори лікарі там кращі...Дасть Бог все буде добре.Ми молимось за Вас!!!

• Подобається Подобається x 15
  6. Romko

Проща...з самого ранку... Вибрали маршрут:від Верхнього Валу до Дніпра...до тієї церкви на воді...потім по набережній до Володимирської гірки і далі,вздовж Дніпра(де поменше людей). Вчора зустрілись з Фрезією. Велике дякую за подарунок,Зоряна тим вазоночком не натішиться,навіть зараз з собою несе. А вчора був перший сеанс гірудотерапії. Каашмар був цілу ніч. І повно прання...все в крові. І зараз ще сочиться... О... Будем тут аж до 7-го...напряг...але хоч то для Зоряни... От рефреном:"А може...а може...а може..." Дякую всім за підтримку,за Ваші молитви...за те,що Ви є... Самота вбиває...

• Подобається Подобається x 22
  7. poetka

Та Ви там тримайтесь,до 7 ше нетак багато зосталось......Я думаю,шо щось має допомогти.Головне,щоб Зорянці стало легше,а то все інше мине...

• Подобається Подобається x 14
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ти не сам...Молитвою стараємося підтримувати...

• Подобається Подобається x 16
  9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ромко, ви не самі, ми всі за вас дуже перживаємо і молимо Бога, щоб Зорянці допомогло , щоб вам з Любою стало легше.Щоб, нарешті та біла цяточка (ти знаєш про що я) стала більшою і росла..росла....Не втрачайте надії.

• Подобається Подобається x 19
  10. Romko

Субота... Зранку пройшли сеанс тотої герудотерапії... Єдна тота геруда...їті...була чисто,як моя тьоща. Всіла...і годі було з місця зрушити...більше години... Лєнь,карочє їй було. Але,Зоряна була майже спокійна,лиш раз табуретку кинула. Там в правій скроні,де відбуваються епілептичні спалахи,судинна діагностика показала згусток...тромб...місце закупорки судин... От,це і намагатимуться зняти. Крім того постійні заняття:логопед,психотерапевт,реабілітолог,фізкультура. Якби ми мали змогу продовжити це вдома...будем шукати... Закладів для неї нема...додому приводити немає сенсу: дім - є дім(моя крєпость),ми намагаємось,щоб вдома вона відчувала себе вдома... А зараз... Основне зняти оту агресію,постійну напругу,небезпеку для навколишнього світу. Зараз ще укол...і на прощу... От...

• Подобається Подобається x 25
  11. Peri

Peri Well-Known Member

Ромко,хочу Вас запитати,чи не пробували Ви вести такий *щоденник*,де б записували коли,при яких обставинах Зорянці краще,а коли - ні?Може є якісь такі закономірності,спостерігаючи за якими,можна було б попереджувати приступи і стабілізувати стан?Напевне Ви й так знаєте,що викликає агресію?А що навпаки - втішає Зоряночку,робить її спокійнішою?Що вона любить?Є якісь уподобання,які незмінно піднімають її настрій?Вибачте за такі запитання,але так хочеться щоб ВСЕ у Вас було добре!

Нехай Бог вислухає молитви і Благословить Вашу сім*ю здоров*ям!

• Подобається Подобається x 18
  12. Romko

В тому й справа,що закономірності нема. Просто нема. Звідти і безперервна напруга. Невідомо,коли може вибухнути спалах.

• Подобається Подобається x 8
  13. Peri

Peri Well-Known Member

---
    для мене це оптимістично,розумію,що може і не так суттєво,але зазвичай,з маленьких нюансів складається велика картина.Про музику Ви теж розповідали,що Зоряночці подобається.

може вони не дуже помітні?
    Але не хочу Вас втомлювати,вибачте,якщо запитання видались Вам недоречними.

• Подобається Подобається x 7
  14. Romko

Зоряна часто сама відчуває,що може щось втворити. Майже завжди,як неподалік мала дитина,вона аж камяніє від напруги і шепоче:"Йдем...йдем звідси"...видно,що боїться за себе.... Коли їсть,то часом їсть нормально,сама...але майже завжди просить догодувати." Бо можу кинути". Але дуже часто спалахи непередбачувані...

• Подобається Подобається x 16
  15. poetka

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:33 ----------

А це фото Ромка і Зорянки в Києві, ледве його загрузила...
    Пише,ось таке:

Я поки з телефона,на комп,а тут шось непойму...

---------- Додано в 22:40 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ----------

Питаюсь в брата він в мене програміст,каже питання не до мене,а до своїх адмінів,і регоче:mocking::ireful:

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

Але Ви шановні заходьте дивіться ,якщо не забули,як ше Ромко виглядає...

Останнє редагування модератором: 29 бер 2010
    • Подобається Подобається x 17
  16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Чи актуальні ще рахунки для вебмані ті, що на першій сторінці?

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

напишіть Мартіні в приват, скоріше відповідь отримаєте.

18. Romko

Ні. На попередній сторінці є ті,що актуальні. Я переставив Віндовс,старі були втрачені.

19. Ольга

Ольга Well-Known Member

Христос Воскрес! :) Ромку, які новини з Києва?

• Подобається Подобається x 5
  20. poetka

Казав ,що 7 приїде...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)