Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ого! Дійсно жахи.
    Ми були приблизно на рік раніше від вас, але тоді такого не було. Мала моя на той час була взагалі дика, то лікарка перед нею мало не на вухах ходила, щоб мати можливість нормально зняти покази, іграшками засипала. А потім все доступно пояснила, заспокоїла, що нічого страшного. Може нас приймала якась інша?

2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Консультувалася... але коли не "молочна мама" то вже не "молочна"... то просто капець... молюся на ті груди, а в них хоч би крапля... та і коли надавлю шось (за добу 25грам) то мала тим плюється... :sad:

3. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Я - м'ясної породи.;) Доню не вдалося покормити.
    В пологовому будинку лікарка радила гризти смажену гречку( звичайно в розумних межах ), два рази на день по 50 гр. гарного кон'ячку. але по правді скажу ніц нічого не робила, мабуть лінощі та ще й було на що звернути відсутність молока (к. розтин)
    Тому з власного досвіду щось порадити не можу, а от з досвіду баготьох родичів спробую.
    Не нервуватись!
    Не зациклюватись!
    Ні в якому разі не припиняти прикладати дитину до грудей!
    Зціжувати кожного разу молоко, скільки б крапель не було!
    Не забувати про себе і теж хоч щось їсти!
    Пити чай з молоком!
    Не переохолоджувати груди!
    Повинно ж щось допомогти , тим паче я бачу ти дуже хочеш годувати маляту груддю, а Йоаночка ще й сама малесенька - важка то для неї робота.
    Добра вам та здоров'я.
    ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

• Подобається Подобається x 10
  4. Багіра

Багіра Well-Known Member

півлітри чаю з молоком(не магазинним) - мінімум на день скільки треба випити, аби зявилось молоко.. я ще конкретніше взнаю скільки треба, але!! помагає безвідмовно, навіть тим мамам в кого був мінімум молока або взагалі не було!

в моєї знайомої теж був кесаревий, бо інакше не можна було, то відгодувала дитину рік і більше за рахунок чаїв з молоком...

• Подобається Подобається x 8
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У мами теж був к.розтин, щоб було молоко вона пила відвар крапиви.

• Подобається Подобається x 6
  6. Дана

Дана Well-Known Member

Почекай, що ти собі дурниці вбила "не молочна" до твого молока треба ще добутися. В мене молоко нормально прибуло десь в кінці першого!!!! місяця, а до трьох мала скачки, то повні груди - то взагалі нічого. Коли моя дівчикна народилася в мене молока не було взагалі, приклали до грудей а вона ссати не вміє, пробувала добути пару капель молозива то десь хвилин за десять витиснула і то губки помастила бо дитина не хотіла взагалі рот відкривати. Вдома з нею також довго мучилася, молоко вливала з чайної ложечки.
    Я Соню вдома не догодовувала, носила при собі , тільки "мявкне" цицю в рот, вона виплюне я ще походжу 5 хв, вона знову звук подасть, я знову цицю в рот вона взнову виплюне , і так ми з нею боролися хто кого, але як зголодніла а від мене весь час молочком пахло то таки ссала по 5хв. Я не знала скільки мала молока в грудях і чи дитина наїдалася, але коли прийшли зважуватися в кінці місяця то мали прибутку + 1850гр. якщо не помиляюся), значить дитина наїдалася. Ти не дивися скільки молока в грудях, як дитину часто прикладати то груди не будуть тобі здаватися наповненими, то пізніше як перерви між годуваннями збільшаться хоча б до 1-1,5 год.

• Подобається Подобається x 13
  7. Ольга

Ольга Well-Known Member

Адріася, це не тема цієї гілки, але всі жінки молочі!!! Давайте на ДП....

8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ромко!
    Ви фото лісові постите, а не розповідаєте, як у Зорянки справи медичні.
    Може є, чим форумляни "підперти" можуть?

• Подобається Подобається x 23
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дякую...
    Все ...на кругах своїх...
    З "Джерела" її..гм..попросили - страшна агресія..пробуєм возити в 104-ту школу..але то поки не для неї...
    Поведінка краща..як рік тому,але далі постійно в напрузі.
    В любий момент може бути зрив,може щось розбити,перевернути...
    Ні на секунду не можна залишити саму...
    по змінах...ходим...соррі до виходку...
    По кілька годин в лісі зранку і ввечері..щоб дружина трохи відпочила...
    А витрати постійні...додались памперси...Ліки..тааа....
    Перманент...

• Подобається Подобається x 31
  10. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

ніби все налагодилося...
    ніби...
    вчора мала відмовилася просинатися... отак... спала і всьо. На закривання носика, посмикування щічок, обливання холодною водою не регувала.
    після трьох годин намагання розбудити дитину дала їй спокій і за хвилин так тридцять вона відкрила очі сама і почала просити їсти...

перелякала вона мене... а лікарі лякають ше більше... діагностики блін...

було у вас таке шо діти отак не просинаються? спала мала шість годин, безпробудно спала, ніби чекала на принца що прийде і поцьомкає її файнюні щічки...

• Подобається Подобається x 19
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В мене таке було, пам"ятаю, на самий день народження. Малій тоді було півтора місяця. Спала теж десь годин шість безпробудно. Але так було тільки один раз.

12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Адріасю, це цілком нормально. І це мені нагадало мого Мартина :) Той любив поспати і по шість, і по вісім годин.

А ще я тобі щиро задрю, блакитною, рожевою заздрістю, доброю. Бо манюня - це чудо.

Бо всі страхи, переживання забудуться. Лишаться тільки чудові спогади про носик визираючий з перинки, мацьопі пальчики, агукання і першу посмішку...

І плакати будеш тільки з радості.

• Подобається Подобається x 15
  13. Iriska

Iriska Well-Known Member

Пригадую свого малого в малечстві... Він спав стільки скільки хтів, їв тоді, коли організм потребував... От і все. Він також був недоношений і мав свої потреби...
    Народжувала на Батальній, де мені сподобалось ставлення... дитина біля тебе, годуєш тоді, коли вона сама того хоче, а не по графіку. Тбфу, тьфу, тьфу малий за 7 років хворів два рази, і то по 2 дні.

• Подобається Подобається x 9
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

Я свого будила перші три ночі і пробувала годувати. Ну, не хотів він їсти в третій ночі, я йому цицю тицьну, він два рази цмокне і спить. Запитала лікарку чому так, вона каже:
    - спить?
    відповідь- спить
    - але ж він мокрий
    -плаче?
    - ні
    - випріває?
    - ні
    ну то нехай дитина спить, а коли буде голодний то проснеться.
    Сусідка вже пів району обгуляла з коляскою зранку, а мій ще спав.

• Подобається Подобається x 12
  15. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

відносно "молочності - немолочності"
    їсть кашу бо солодка - суміші завжди солодші за молоко , давати більше води менше суміші щоб біло розбавлене і не таке солодке.
    з бутилочки - бо тече легше, а з грудей ще треба видобути (типова поведінка дитини що пройшла лікарню)
    як перевчити
    1. тугу соску в бутилочку і мацьопусеньку дирочку, хай вчиться трудитися.
    Перед кашою давати грудне молоко з пляшечки, з доброю диркою, щоб малія привикло що молоко то легко, а каша "кака важко"

Щоб прибуло молоко - тут як в кого, мелена гречка . томатний сік, морквяний сік, молоко (знежирене !!! ) чай з молоком 50/50 чаю і молока, квашений огірок, запарений тмин
    багато гуляти , розминати груди

Прикладати дитину і при цьому помагати - моє ліниве відкривало ротик і я туди молоко зціджувала а вона облизувалася.

16. Адріасю, як справи у малечі?

• Подобається Подобається x 1
  17. levandivka

Поки Адріася не прийшла, я відповім (що знаю).
    Непогано справи, одна біда: мама ніяк не викине пляшку.

Останнє редагування: 8 бер 2009
  18. хочу і маю можливість зорганізувати людей, готових допомогти крихітці фінансово.....
    Зденервувала поважного MARTINI - соррі, чайники зустрічаються і понині;)))

• Подобається Подобається x 4
  19. levandivka

Важливо, щоб ЕМОційність не перешкоджала...:)))

• Подобається Подобається x 3
  20. ;) творчим людям вона притаманна, прохання не плутати з....імпульсивнісю:)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)