Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А як може професор, завідувач відділення Інституту нейрохірургії призначати ліки. які вже давно зняті з виробництва ? батьки по всім аптекам України телефонували.А їх просто немає!І коли йому подзвонили то сказав, що знає про це і щоб не заважали йому працювати.Це нормально?Гроші одержав за "лікування "і ручки вмив.А дитину забрали в стані рослини...
    От що з такими робити горе-лікарями і медпрацівниками.

• Подобається Подобається x 10
  2. Agaton

Agaton Well-Known Member

Чув не раз, навіть зустричав у рідних... Але чомусь привикнути не могу.

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тре тут родитися...і в тім вирости...:sad:
    Але привикнути все одно неможливо...:dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Не має значення, де рости. Це дико для кожного. імхо, кожна людина на нелюдськість реагує, бо це явище протиприроднє.

5. Romko

Совок...В мене по вині отих...гм..пішла зі світу бабуся...
    по вині..тих ж...колись пропала моя сестра...
    Тепер по вині таких ж страждає моя дитина..і ми коло неї...
    Привикли...
    ЗІ.дехто зараз скаже,що я займаюся наклепом...

• Подобається Подобається x 14
  6. Liliyah Romanova

У мене також бабуся. Татові 8 місяців було...
    А ще дитинка, яку мама передо мною виношувала... гінеколог брудними інструментами оглядала... і дитятко померло в останньому триместрі...
    А це дарма. Ми не звикли і не збираємося!

• Подобається Подобається x 11
  7. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

То трохи оффтом.
    Але тепер принаймі лікарі не дивляться жінок на кріслах, в цілях безпеки жінки і дитини.

• Подобається Подобається x 7
  8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ми багато з чим миримось
    З хамством, байдужістю, непрофесіоналізмом,з приниженням ...а не треба!
    таким лдям потрібно вказувати а їх місце...тільки у нас не вистачає або часу. або бажання йти проти системи

9. Liliyah Romanova

Тут не час і бажання, і не їх брак. Так нас виховують, зацитькують від малого, то і потім мовчимо. Як не вдома зацитькують, то в школі.
    Властиво, якщо відповісти щось, то злякаються вас, а не зроблять назло. Я вже багато разів пересвідчилася.
    Так колись мене по універу секретарки посилали одна до одної, поки я на ту, що до неї першої прийшла, і до кого мене 4-та назад відіслала не гаркнула "ви ще мене довго посилати будете?!!! невже так важко дати таку примітивну інформацію?" І все в неї раптом знайшлося. :ireful1:
    Коли на мене почала визвірюватися гінеколог, я розреготалася їй у лице з усіх її залякувань і в неї всі страшилки в горлі застрягли. Отак і рятувалася. :)))

Так що я би на місці Адріясі легко настрашила медсестру й усе. Поки зло приховане, воно широко крила розгортає, а винеси на світло - воно зсихається, як порхавка стає...

• Подобається Подобається x 19
  10. Romko

Сил..банально... просто... не вистарчає сил...

• Подобається Подобається x 11
  11. Liliyah Romanova

Бо треба харчуватися нормальною їжею, а не кавою з цигарками. :ireful1: :tongue: :give_rose:

• Подобається Подобається x 21
  12. Romko

Ок...
    завтра з’їм дриглів...повішу на шию барабан...в руки фану...
    І повезу Зоряну в психоневрологічний диспансер...жеби наші гм...гм...психоневрологи з висоти своїх знань засвідчили правильність діагнозу поставленого в Польщі...і поставили пичєтку.
    На бумажці.
    О.:sorry:

• Подобається Подобається x 25
  13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У моєї малої так проявлялися симптоми внутрішньочерепного тиску. До шести місяців ніхто з лікарів не звертав на це увагу, поки не потрапили на огляд до невропатолога. Той відразу запідозрив недобре, коли побачив, що дитина верещить, коли її кладуть горизонтально, відправив нас на діагностику - його діагноз підтвердився. Але виявилось, що не все так запущено, до року все обійшлося навіть без особливого лікування (підняли узголів"я ліжечка, стали поїти яблучним соком і ще щось з примітивних засобів - дякую досвідченим інтернет-мамам): дітки часто переростають такі хвороби.

14. Agaton

Agaton Well-Known Member

Ні.
    Треба обовязково перевірити дітячим неврологом.
    Це може бути признака деякої спастики.
    В недоношених дітей - часте явіще - але якщо саме не відступить, може бути потрібна реабілітація.

А розбіраєтесь польською або німецькою ?

15. Carlos

Carlos Well-Known Member

Ось знайшов кілька статей в інеті про догляд за малятками.
    "Недоношенные дети: первые дни дома"
    http://mybaby.in.ua/showthread.php?t=215
    http://www.materinstvo.ru/art/744/
    Крім рекомендацій в статтях стосовно постійної температури, харчування, обмеження візитів людей "з вулиці", з досвіду можу добавити що потрібно, принаймі раз в тиждень, візит досвідченого неоанатолога.

16. Agaton

Agaton Well-Known Member

Адряно,

хотив вам підкинути загальні матеріяли про діягностику / оцінку порушені моторичного і неврологічного розвіття немовлят.

The postural reactions within developmental kinesiology

Але це є для лікаря або терапевта - самому того не робить !
    На тому сайті можна це прочитати теж німецькою і чеською.

З добримі книжками вже набагато гірше - їх принципяльно в неті нема. Але якщо встигнете польскою - пишить на пп. Щось придумаємо.

17. fuxx

fuxx Member

Ага. Є такий лікар який всім підряд при потребі і без приписує гліцирин.

18. hothope

hothope Member

Не треба мовчати.
    Я коли з моїм 7-місячним малюком, у якого була кишкова інфекція, лежала в інфекційній лікарні, також зазнала жахливого відношення з боку заввідділення, так я не мовчала, а просто написала заяву, що забираю його додому під свою відповідальність, а заодно і вказала причину (безвідповідальне і халтурне відношення до пацієнтів), то вони зразу забігали - такий рух стояв у відділенні. Уф! :mocking:
    Однак, насамкінець, мені все таки совість не дозволила таку беку залишити і зіпсути людині репутацію (хай навіть і такій - а раптом колись виправиться :dntknw:), то я ту заяву замінила на нейтральну відмову.
    То нас після того мало не з обіймами проводжали, навіть рекомендації давали, що і як краще робити, аби скоріше одужала дитина, і вже навіть не заперечували можливість долікувати його в домашніх умовах (бо ж у мене їх ще троє вдома, не дуже в лікарні посидиш :)
    Тому ніколи не мовчіть, а захищайте свої права.
    А якщо комусь допомогти треба, так ви мені натякніть - ми до них у якості телебачення заявимось і знімемо документальний фільм про їх "дбайливе лікування" ;)

• Подобається Подобається x 23
  19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

а в кого можна перевірити чи бува нема в Йоанки того? Відверто говорячи, сижу зараз перед монітором перелякана і гуглю шо то таке та "спастика"... ужас. Дуже сподіваюся що в малої того нема.
    Сьогодні буду говорити з лікарем.... вкотре.
    Ні... на жаль. Але лінгво рулить :)

раніше ото скручування малої було не таким вираженим. А зараз вона їсть з груді і постійно отак тужиться при тому морщить обличчя і викидує грудь поки не витужиться. Я потім перевіряла памперс на те що вона там натужила... а нічого. А лікар каже шо то вона какає...
    І будь мудрим.

20. Зая

Зая New Member

Хто таке сказав? Мене на 7 місяці хотіли огляну на кріслі, а коли я сказала ,що не можна того робити, мені відповели:"Що діти 7-ми місячні вже повністю сформовані і виживе,якщо раптом народиться"о_О.Я до лікаря з чоловіком ходила навіть в кабінет,щоб мені чогось не накоїли:sad:...
    Ссорі за оф...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)