Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Адріася щось нічого не пише. Хто що знає?:)

• Подобається Подобається x 2
  2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Щиро дякую УСІМ.
    Нині забрала з Народного ресторану ті кошти, що залишив Мартіні. Йоанка йде на поправку. Що мене безмежно тішить.
    Дякую Вам форумляни.

Який день не можу дозвонитися до Левандівки... (малу хочу забрати з лікарні методом Левандівки)

• Подобається Подобається x 20
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якщо тел. звільницця - сам додзвонюся. :mocking:
    Life is Life :sad:

4. Annjutka

Annjutka New Member

А что за метод такой секретный? :)

5. fuxx

fuxx Member

Певне оминути тих всіх хабарників?

• Подобається Подобається x 6
  6. Натуся

Натуся Well-Known Member

5-аполіклініка то на Виговського біля залізничного райвиконкому,я так само в тому впевнена,бо туди приписана.Думаю Адріасі треба було запитати в тих хто направляв-де саме потрібно звернутися і за якою адресою,бо можуть бути просто різні відділення тої 5-ої поліклініки...

• Подобається Подобається x 1
  7. Iriska

Iriska Well-Known Member

Я не збираюсь сперечатись, значить в нас по всьому місту 5-ті поліклініки. А направили таки на Коновальця. Такщо суперечка, хто краще знає лікарні і поліклініки міста абсолютно не доцільна.

• Подобається Подобається x 2
  8. Adriasia

Забрати методом Левандівки, то просто піти по англійськи, але з дитиною. На всю лікарню є дві нормальні медсестри що дивляться за дітьми.
    Йоанна вже тримає температуру (грілку під пелюшки можу і дома поставити), пробує самостійно їсти (не через зонтик), набирає по троська вагу. Чого її тримати в лікарні? Дома і атмосфера інакша і як то кажуть навіть стіни лікують.
    Знову той француватий лайф глучит.

Форумляни, не знаю, щоб я без ВАС робила. Спільними зусиллями, молитвами, вірою, допомогою моя дитинка йде на поправку. І зрештою мій психологічний стан також. Тепер я знаю, що я не одна. Для мене це дуже важливо.
    Щиро ВАМ дякую.

• Подобається Подобається x 41
  9. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Адріасю! У вас переповнені ПП- почистіть!
    Чи ще є актуальними пошуки окуліста? -висилаю вам тел.номера на мобільний.

• Подобається Подобається x 5
  10. Adriasia

А такий у нас був вечір...
    Прийшла я до малої вечором. Звісно шо прийшла з метою погодувати дитину грудним молоком з груді. Мала їсть за своєю методикою: троха смокче, змучується, відпочиває і знову смокче. Загалом цей процес може зайняти і годину поки вона наїсться. Тут прибігає медсестра і каже: "Шо ви дитину мурдуєте?" Видирає малу мені з рук і несе важити скільки та з*їла. Я звісно що розумію що простіше запхати в дитину соску і хай наїсться на 10хв., але в бутилочці - каша, а в грудях - молоко. І для мене важливим є аби дитина їла саме моє молоко, бо кашу вона може їсти і коли мене нема. Я приходжу двічі на день щоб дитина їла МОЛОКО з груді. Але тій медсестрі того не пояснити.
    Ну ладно. Думаю перед тим як вона запхає в малу бутилочку з соскою, подивлюся ка я памперс. Кладу дитину на столик і починаю розпенувати шари пеленок. Першу розпереланала, а до другої не встигла толком і добратися. Влітає та сама прибабахана медсестра і вириває знову в мене дитину з риками, що вона щойно міняла памперс і нема чого мені туда заглядати, дома бавитимуся. Я наполягаю. Вона говорить що в жодному випадку не дозволить мені той памперс подивитися, бо слідкувати за ним то є її робота і дитина шойно як перебрана. Мене зі злості вже шляки трафляють. Подерла би ту медсестру, як Тузік тряпку. Але чекаю поки вона піде. Ну нарешті замотала моє кільо картоплі (саме так вона поводилася з дитиною, кидаючи її туди-сюди) і кинула її у ліжечко. Я мама така шо свого не лишиться. заступила видимість собою і дальше добираюся до того памперса. Вже можна сказати ідея-фікс. Ух... шари пеленок здолані. Розщіпаю..... і мало не падаю. Дитина не просто закакана, а засрана... тут мене кинуло в жар... Але взяла себе в руки. Чемно помила дитині дупцю, поміняла памперс. Не хотіла чіпати ту прибабахану медсестру. завтра про це поговорю з завідуючою і заберу дитину до дому, де я сама за нею дивитимуся.
    Мені нервуватися нізьо, молочко треба берегти, а з тими лікарняними розкладами... нервів бракує. пускають до малої по годинах, виганяють з палати... кормити груддю не дають... памперс подивитися - кримінал.

Йоанка себе почуває добре, щоправда в мене враження що вона постіно голодна, бо роззявляє рота... чи може вона так бавиться? Де можна почитати про поведінку недоношених дітей? Хто знає? Вона часто робить вигляд ніби тужиться... це нормально? Я нині зрозуміла що абсолютно нічого не знаю про дітей. Знаю з точки зору психології, а ось фізіологічну частину... хромає в мене та частина знань... А в лікарів чи медсестер питаєшся... дивляться на тебе як на барана і внятних відповідей фіг дочекаєшся. Може пошукати якогось розумного педіатра (а де такого можна знайти?)...

Мені тішить одне, що моя малеча почала їсти з груді. Сподіваюся тупувато-дурнуваті медсестри лікарні того бажання в дитині не вб*ють пляшечками та сосками.

П.С. ПП почислила :)

• Подобається Подобається x 25
  11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чесно кажучи, я б туди і телебачення послала...

Андріасю, ціхо. Не нервуйся, дасть Бог, будете незабаром вдома. Головне - ви двоє.

Я тут пишу і витираю, бо в мене слів нема пристойних, в такому я шоці...

• Подобається Подобається x 12
  12. Agaton

Agaton Well-Known Member

Мені ходить по голові ще одно – коли все успокоїться і вже будете з донькою вдома.

Отже справа є така.
    Коли дитинка мала стільки ( і таких) проблем, слід підозрівати довготривалу гіпоксію у перших годин життя.
    У такому випадку обовязково слід перевести неврологічну діягностику під кутом писихомоторичного (психо-рухового) розвіття дитини. Для того не треба жодного дорогого обладнання, треба доброго дітячого невролога або і навіть фізйотерапевта спеціялізованого в такої діягностиці. Маю відповідні адреси у Польщі, Чехії, Німеччині, але ... ні одного в Україні.:dntknw:

Мабуть хтось з львівян Адрясі підкаже, де це зробити – з нашого домового досвіду (дружина якраз спеціяліст у тої галузі...) найточніша здається діягностика методою проф. Войти (Vaclava Vojty)...

• Подобається Подобається x 11
  13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Воно, конєшно, таких порад давати не можна, але ту медсестру треба послати на (самі знаєте куда) і дуже голосно. І ні в якому разі не терпіти такого.

• Подобається Подобається x 12
  14. Adriasia

а нема ніяких гарантій що після того як я піду, що вона нічого "чисто випадково" не вчудить моїй дитині. Того мовчу.

• Подобається Подобається x 11
  15. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Якщо ви скажете що будете контролювати дії медсестри и з будь якогї підозри звертатися безпосередньо до головного лікара - повірте нічого не вчудить :), а підстава у вас тепер є.
    До речі раджу підписувати памперси, я свої нумерувала так і писла Імя прізвище дата номер памперса. - тоді той памперс уже не можна другий раз продати в аптеці

• Подобається Подобається x 15
  16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Адріасю, сонце, дитині вона нічого не вчудить, бо побоїться. А на місце таку особу треба ставити. Вона ж розуміє тільки мат. Наступного разу, коли будете йти до дитини, візьміть з собою відеокамеру, щоб то все неподобство (хамство медсестер, брудний підгузник) зафіксувати. Користі з того буде небагато, але, принаймні, медсестри будуть триматись від вас подалі і дадуть вам спокійно дати лад вашій доці.

• Подобається Подобається x 7
  17. Agaton

Agaton Well-Known Member

о_О
    Кошмар...

• Подобається Подобається x 8
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нічого не дасть..:nea:
    останній раз,коли Зоряна була в лікарні,персонал знав,що вона чекає комісії МОЗ ,що нею цікавляться на високому рівні...а дитина була побита,скалічена,залякана до краю...

• Подобається Подобається x 10
  19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

То не кошмар - то будні українських лікарень... нажаль... і памперсами не обмежується...

• Подобається Подобається x 7
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

на жаль:sad:(( аж сльози навертаються на очі через деяких наших лікарів і медсестр... знаю ситуації, коли вагітній жінці казали на узі про проблеми з дитиною тільки через те, що вона не дала хабара... і таких випадків тьма... іноді медпрацівники такі байдужі, чи навіть злосні... Як і медсестра в ситуації з Адріасею... ну як можна так відноситись до маленької дитинки? невже праця в лікарні робить людей такими черствими і байдужими? чи вони йдуть працювати туди такі... не завадив би їм кодекс честі!!!

• Подобається Подобається x 8
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)