Допоможемо Зорянці Пророк

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем levandivka, 10 кві 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Читаю дописи форумлян ..і сльози навертаються на очі...Які ж то в нас люди гарні.....

• Подобається Подобається x 18
  2. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

найшла препарат на БАДМ на 30.01.08 була 6741,06 на опт, зараз Марина прозвонить скільки буде за готівку скорыш десь в районы 7000 , уточніть чи треба буде малечі, ще купувати той препарат і скільки і кому скинути контакти

П,С, на майбутне народ як треба якісь дорогі препарати ви не встидайтесь звоніть , нам корона з голови не впаде а получається досить сутєва економія
    ось ще лінки на інтернет аптеки де можна самим ту інформацію моніторити

http://www.pharmbase.kiev.ua/
    http://www.e-apteka.com.ua
    http://www.med-tech.com.ua/index.php
    http://www.apteki.kiev.ua
    http://biocon.com.ua

• Подобається Подобається x 13
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

фішка в тому, що Адріані не кажуть, скажімо, на наступні 2 тижні вам треба такі-то препарати. Мама прийшла до дитини і їй кажуть: "зараз треба таке, йдіть в аптеку, яка на першому поверсі і купіть". Завтра це вже може бути інший препарат, післязавтра ще інший. Тому часу на те, щоб шукати, де буде дешевше, ходити в інтернет-магазини, нема. А ще до того всього, мама боїться, щоб пані дохтор не образилася на неї за те, що не купує ліки в "авторизованій" аптеці, із якої вона отримує відкат за кожного засланого туди клієнта.

І про хороше. Нині зранку увімкнув комп"ютер і вже посипалися вебмані, днями знову переведу в готівку :) Всім дякуємо

• Подобається Подобається x 23
  4. Натагідра

Мартіні, за докторів можна не боятися вони знають що своє при виписці чи так чи так отримають , а відносно препаратів то можна просто перезвонити безпосередньо на фірму чи тій же Марині і ми то організуємо. для нас це два телефонні дзвінки, а якщо клієнт платить готівкою і особливо якщо препарат дорогийто і фармфірма особисто привезе, чи мама на таксі від лікарні до аптеки за 40 хвилин зїздить, то буде 50 грн, але не тисяча націнки.

То не є інтернет магазини, ті лінки що я дала це довідкові служби вони показують яка фірма чи яка аптека має препарат

П.С. як мені кошти передати ??? Я на Тургеньєва допізна на гаманцях на жаль лисо

• Подобається Подобається x 15
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Готівку можна віднести в одну із точок, що вказував Левандівка. А якшо нема часу, то на Тургеньєва буду точно проїжджати завтра або післязавтра, можу заскочити :) Нагадайте свій мобільний в приват

• Подобається Подобається x 5
  6. Max_

Max_ кл. москаль

Объединенными усилиями удалось таки заставить норовистую вебмани работать нормально ) )
    Особая благодарность моему двоюродному брательнику, который разрулил ситуацию с зависанием платежей.

• Подобається Подобається x 13
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Стрияни з вами )

З понеділка постараюсь організувати такого собі запізнілого Миколая з подарунками для Андріани і Йоланки.

8. Iriska

Iriska Well-Known Member

Отримала від Адріани згоду, щодо взаємодії зі Стриєм... Оскільки дещо пробую помогти їй з роботою зараз, і співпрацюю зі Стриєм (Ходовицьким склозаводом), то часто там буваю, також є певні заклади, з якими також можна домовитись як з "МВФ" (окрема подяка людям що там працюють, була надзвичайно вражена нині) і є ще одна людина, яка щотижня незалежно від обставин їздить до Львова з Ходовичів через Стрий, то можна спрацювати. При взаємній згоді від Стриян, контакти свої і тої дівчини напишу в ПП.

Чесно... нині дуже розчулилась в "МВФ", коли виходила плакала... Дякую всім, ще є добрі люди на цьому світі... Низький уклін всім Вам.

• Подобається Подобається x 20
  9. Annjutka

Annjutka New Member

Выздоравливайте побыстрее!!!!
    А если нужно, рассчитывайте, на нас с Витей - он уже "бьёт копытом" везти Адриану с доцей из больницы домой :good: Так что если нет авто, мы отвезём. :give_rose:

Останнє редагування: 4 лют 2009
    • Подобається Подобається x 16
  10. Iriska

Iriska Well-Known Member

В мене є, але наразі не їжджу, ще не оформила нову страхівку. Тому, бум щиро вдячні. Адрі нині було зле, сильно тиск піднявся, так, що навіть не може сісти до компа і відписати. Проте до доці звісно їздила і отримала з "МВФ" все що їй передали.
    Наразі манюню вести до дому ранувато, але будем сподіватись, що з кожнем днем, вона буде все сильнішою і скоро цей день настане.
    Наразі бажаю Адріані стабілізувати тиск і бути як з нами, так і з доцею.

11. Annjutka

Annjutka New Member

Так и будет. Кину Вам в приват наши телефоны, на всякий

• Подобається Подобається x 7
  12. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Друзі, я ВАМ просто безмежно вдячна. Сьогодні нам не дали жодного рецепту. Отак... тішуся як слон. Дитинку нині помила сама і водою, просто і нагло запхала під кран (вода там тепла)... малявка посміхалася і серце моє раділо.
    Спільними зусиллями і молитвами, дякувати Богові справулі наші йдуть все краще і краще. Правда їсти мамиме молочко (яке і так майже відсутнє) відмовляємося поки що, але надіюся шо то тимчасово.
    Недаремно я так вірила у те, що ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ з Божої ласки на те.
    Дякую Вам форумляни. Ви стільки для нас зробили і робите. Дякую усім. Тим хто підписує конвертики і тим хто чомусь хоче залишатися інкогніто. Дякую кожному кожному. Сподіваюся колись це слово "Дякую" ВАМ скаже і моя донечка, яка буде почесною форумлянкою :).
    Дякую ВАМ.

• Подобається Подобається x 35
  13. Annjutka

Annjutka New Member

Знаете, я не видела этой темы раньше, и меня так обрадовало и тронуло что есть такие люди )))
    Вот так живёшь, и потихоньку разочаровываешься, а когда видишь что по сути чужие люди вот так реагируют, хочется прыгать от радости!
    И пусть я никогда не нуждалась в помощи, теперь у меня есть надежда найти её если станет трудно )))
    СПАСИБО ВАМ ЗА ЭТО

• Подобається Подобається x 21
  14. Anatell

Anatell New Member

А в котрій саме лікарні зараз знаходиться малятко?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На Чернігівській (прочитала про це на ДП).

16. Stranger

Stranger Member

17. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

з аптеками вже розібралася. Оленка дозволила користуватися нумером її знижки (велиє їй зя це ДЯКУЮ)у Вашій аптеці, що є недалеко від лікарні, плюс якщо спуститися вниз по Личаківській є аптека "Матері та дитини" там також ціни суттєво нижчі.
    отого дорожезного препарату більше не буде треба (дякувати Богові) дитина дихає самостійно і стабільно (а препарат росте по вартості разом з доляром 1000у.о).
    Йоанка ще кашляє, має хрипи в легенях і насмарк, але я думаю, що все що могло бути самим страшним і таким що слід було пережити вже позаду.

• Подобається Подобається x 32
  18. Натагідра

выдносно кормлення малятка, моя до 17 дняв циці не бачила той смоктати не вміла, ми її потім з лікарями привчали до мами, так що те все потім прийде.

Напишіть, що треба малечі одяг бадіки,повзунки постільне, чи ще щось, теж хочу приєднатися до пізньго Миколая, може мамі щось треба.

напишіть які памперси вам підійшли ми вам організуємо акцію "Суха попа" затаримо памперсами будете мати менш клопотів

Поки ви в лікарні проконсультуйтеся з неврологом алергологом і іншими лікарями, вам до них прийдеться хоч раз на місяць приїздити, щоб контролювати як дитина росте тож добре знати до кого їхати.

Якщо щось треба у суботу неділю привезти відвезти ми теж можемо допомогти.
    Мартіні і Левандівка навантажуйте.

• Подобається Подобається x 23
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони ше знають, що одне другому не заважає.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Кхе-кхе...

Терміново потрібне авто з водієм, котре б відвезло Андріанку в поліклініку на Коновальця, а після прийому - до Йоланки на Чернігівську.

Справа в тому, що Андріанці терміново потрібен нефролог. Через проблеми з нирками в неї тримається тиск, а часу нема, єдиний вихід - викроїти його в перерві між годуваннями, так, щоб мамуня встигла пообідати. (Актуальна вага 45 кг!)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)