Допомога військовим на Луганщині

Тема у розділі 'Доброчинність', створена користувачем Ука, 14 тра 2014.

1. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Друзі, наш Сергій умудрився картку залишити в банкоматі, відповідно номер картки змінився.
    Але рахунок той самий, і на старий номер картки гроші теж прийдуть.
    Картка 5168742014096287, Сергій Глотов

2. Ука

До речі, на Посиденьках в аналогічній гілочці дівчата активно скидаються на забезпечення інженерної роти 24ї бригади, в якій служить чоловік форумлянки jalla.
    Можливо, хтось допоможе цілево з ліхтариками і запальничками на 10 чоловік?
    А також потрібні 2 прикурювачі на ГАЗ-66. І я ще навіть не починала думати, де то шукати...

3. Ука

Маємо нових підопічних - роту снайперів нашої рідної 80ки, яких хочемо спорядити.
    Їх є 63, частина вже "там", а частина готується до відправки найближчим часом. Їм потрібні індивідуальні аптечки (склад узгоджено з лікарем, аптечки формуватиме Natalia Mykytyuk, але вона ще про це не знає), якісна форма, маск-халати і приціли.
    Оскільки попередня сума виходить немаленька (тільки один комплект форми це понад 400 грн), відкриваємо окремий прицільний бліц-збір на снайперів:
    картка привату 5168 7553 7729 1386 Даник Дідич.

4. Ука

Отримала скромний інструментний запит від гаубично-артилерійського дивізіону 80ки. Тепер думаю, що робити. Бо часу обмаль.
    З іншого боку, є ще гроші снайперів, які чекають, бо прицілів поки нема.
    Грошей з загального збору "Допоможи фронту" вільних нема, бо все йде на броніки.
    Тому робимо так, хто передавав на снайперів, і не проти, щоб на ці гроші купили щось і для артилеристів, відпишіться в карму з сумою.
    Щоб я орієнтувалася, на чому стою.
    Крім того, подаю список їх потреб, може хтось готовий притарабанити це завтра на збірки (Шувар, Рукавичка і біля Данила) з поміткою "для артилерії 80ки"
    лопатки (бсл110) - 20 шт.;
    сокири- 6шт.;
    плівка подвійна - 80-100м;
    молотки - 6 шт.;
    скоби - 60 шт.;
    пила 2х-ручна 6 шт.;
    ножовка проста - 1 шт.;
    пласкогубці- 3 шт.;
    цвяхи 80, 100, 120- по 2 кг кожних.

Ну і будуть щасливі від бензопили.
    Якщо хтось готовий закрити якусь позицію, теж відпишіться, будь ласка, бо закуповуватися будемо певно завтра.
    Картка на потреби снайперів 80ки і артилеристів - за окремою вказівкою
    5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич

5. Ука

не вистарчає мені часу підтримувати тут гілку.
    Але дякую всім ЛФівцям за підтримку і допомогу.
    Мартіні - особливе і велике дякую.

Ми закрили перші потреби снайперів 80-ки, дещо ще маємо їм дослати, тут можна глянути звітну табличку.

Тепер маємо 4й батальйон 24ки. Потреби обговорюємо безпосередньо з заступником комбата.
    Таблиця тут.

Грошей бракує катастрофічно.

Шукаємо маленькі наплечники - 15 л. - захисних кольорів.

картка привату 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич

• Подобається Подобається x 2
  6. Ука

Маємо склад, не маємо стелажів.
    якщо можете допомогти, напишіть мені, будь ласка

7. Vedun

Vedun Well-Known Member

які потрібні? габарити? кількість?

• Подобається Подобається x 1
  8. Ука

На старті - 3 штуки глибина 70, довжина 135, 1 - 50*130
    висота 2-3 м
    Але нам би знати до обіду, інакше - поїдем купувати. Без них - ніяк.

Після першого етапу сортування треба буде ще, але там зможемо пристосовуватися під те, що є.

Крім того потрібно великий стіл для пакування, ваги до 100 кг і хоча б пару звичайних стільчиків, бо поки що сидимо на палетах з водою :)

Якщо можете щось запропонувати, 050 6100093 Богдан.

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

завіз два стелажі трансформери з яких получиться три загальною довжиною 3.5 метри, але їх би пасувало би там ше з 5-6 штук. Хто має можливість будь-ласка відгукніться.
    Також думаю ще актуально столи для пакування. Невже ні в кого немає на складах столів з яких би можна було зробити площадку для пакування? адже кілька столів стандартної висоти до купки і маємо площадку.

• Подобається Подобається x 5
  10. Vedun

Vedun Well-Known Member

Доповнення. Оскільки займаюся онлайн продажем запчастин і аксесуарів до мобільних, то в голову прийшла думка: забезпечити вояків запасними аккамуляторами до мобільних. Запасний аккамулятор важить грами, але не завжди є змога дозарядити, а так замінив пустий АКБ на заряджений і знову на звязку. Думаю поставщикі підуть на зустріч і відадуть по мінімальній ціні.

Крім того потрібні зарядні пристрої для нокій, самсунгів і т.д. В принципі і це я дістану, але в кожного з нас дома валяється кілька зарядок які вже не використовуєм. Було б не погано отримати їх в подарунок на пункт прийому. Прохання якщо хтось хоче пожертвувати непотрібні але робочі зарядні пристрої для мобільних будемо вдячні.

По можливості продублюйти на Посиденьках

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

взагалі то вживання мобілок зло-в амерів і канадців вживання мобілок в зоні ведення бойових дій заборонено-тільки з бази по закритій лінії дзвонити можна додому.Причина-перехплення розмов.легко визначити позицію власника-в плані того що кілька власників мобільних мереж -росіяни найкраще забрати мобілки а не давати додаткові батареї.Це війна і противник застосовує багато РЕБ техніки

• Подобається Подобається x 6
  12. Vedun

Vedun Well-Known Member

Коли немаї рацій з шифруванням, а єдиний зв"язок - мобільний, то виходимо з того ща маємо)

П.С. Я згідний відмовитись від запасних АКБ, якщо ви профінансуєте рації. А на разі це просто пусті слова.

13. Forpost

Forpost Стоїк

http://privatbank.ua/news/privatban...ony-bojcam-v-zone-ato-dl-a-besplatnoj-sv-azi/

14. Ука

А я хочу подякувати Vedun за завезені стелажі на склад. Ви нас сильно виручили.

15. Vedun

Vedun Well-Known Member

УКа нагадайте Роману, що коли будуть їх монтувати нехай перезвонить я приїду допоможу ) для цього знайду час без проблем.

• Подобається Подобається x 2
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Народ, підкажіть хто в курсі де можна купити чи знайти, цитую дослівно "прицільну планку на СВД з кріпленням типу ластівячий хвіст". Я так розумію малиб підходити від мисливських рушниць...
    Колєга просив подивитись, бо за день два відбуває на АТО, а приціл :dntknw:

Коротше, або ткніть носом де купити, або хоч розтолкуйте як шукати ...

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Блін, шпіціалісти :wacko:, то має бути не прицільна планка, а планка кріплення оптичного приціла.

18. Ука

перехідник на вівер або пікатіні.
    Отак відразу навряд чи роздобудете. А що, в них є оптика а вівер?
    Бо мої снайпера відразу замовляли оптику на ластівчиний хвіст.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Оптику йому пообіцяли в мисливському магазині (2000 грн) але без кріплення. Що за приціл поняття не маю, бо в неті дешевших як 2 500 я не зустрів, певно якесь китайське г....

20. coolzak

coolzak Well-Known Member

Пошукай армійський приціл для СВД-в них інтегроване крплення і прицільна сітка вже для 7.62х54 вбудована.В нас тут ціна 350-400 дол за таке.В Україні повинно бути дешевше9

а де твій аватар? :)