Друзі, наш Сергій умудрився картку залишити в банкоматі, відповідно номер картки змінився. Але рахунок той самий, і на старий номер картки гроші теж прийдуть. Картка 5168742014096287, Сергій Глотов
До речі, на Посиденьках в аналогічній гілочці дівчата активно скидаються на забезпечення інженерної роти 24ї бригади, в якій служить чоловік форумлянки jalla. Можливо, хтось допоможе цілево з ліхтариками і запальничками на 10 чоловік? А також потрібні 2 прикурювачі на ГАЗ-66. І я ще навіть не починала думати, де то шукати...
Маємо нових підопічних - роту снайперів нашої рідної 80ки, яких хочемо спорядити. Їх є 63, частина вже "там", а частина готується до відправки найближчим часом. Їм потрібні індивідуальні аптечки (склад узгоджено з лікарем, аптечки формуватиме Natalia Mykytyuk, але вона ще про це не знає), якісна форма, маск-халати і приціли. Оскільки попередня сума виходить немаленька (тільки один комплект форми це понад 400 грн), відкриваємо окремий прицільний бліц-збір на снайперів: картка привату 5168 7553 7729 1386 Даник Дідич.
Отримала скромний інструментний запит від гаубично-артилерійського дивізіону 80ки. Тепер думаю, що робити. Бо часу обмаль. З іншого боку, є ще гроші снайперів, які чекають, бо прицілів поки нема. Грошей з загального збору "Допоможи фронту" вільних нема, бо все йде на броніки. Тому робимо так, хто передавав на снайперів, і не проти, щоб на ці гроші купили щось і для артилеристів, відпишіться в карму з сумою. Щоб я орієнтувалася, на чому стою. Крім того, подаю список їх потреб, може хтось готовий притарабанити це завтра на збірки (Шувар, Рукавичка і біля Данила) з поміткою "для артилерії 80ки" лопатки (бсл110) - 20 шт.; сокири- 6шт.; плівка подвійна - 80-100м; молотки - 6 шт.; скоби - 60 шт.; пила 2х-ручна 6 шт.; ножовка проста - 1 шт.; пласкогубці- 3 шт.; цвяхи 80, 100, 120- по 2 кг кожних. Ну і будуть щасливі від бензопили. Якщо хтось готовий закрити якусь позицію, теж відпишіться, будь ласка, бо закуповуватися будемо певно завтра. Картка на потреби снайперів 80ки і артилеристів - за окремою вказівкою 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
не вистарчає мені часу підтримувати тут гілку. Але дякую всім ЛФівцям за підтримку і допомогу. Мартіні - особливе і велике дякую. Ми закрили перші потреби снайперів 80-ки, дещо ще маємо їм дослати, тут можна глянути звітну табличку. Тепер маємо 4й батальйон 24ки. Потреби обговорюємо безпосередньо з заступником комбата. Таблиця тут. Грошей бракує катастрофічно. Шукаємо маленькі наплечники - 15 л. - захисних кольорів. картка привату 5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич
На старті - 3 штуки глибина 70, довжина 135, 1 - 50*130 висота 2-3 м Але нам би знати до обіду, інакше - поїдем купувати. Без них - ніяк. Після першого етапу сортування треба буде ще, але там зможемо пристосовуватися під те, що є. Крім того потрібно великий стіл для пакування, ваги до 100 кг і хоча б пару звичайних стільчиків, бо поки що сидимо на палетах з водою Якщо можете щось запропонувати, 050 6100093 Богдан.
завіз два стелажі трансформери з яких получиться три загальною довжиною 3.5 метри, але їх би пасувало би там ше з 5-6 штук. Хто має можливість будь-ласка відгукніться. Також думаю ще актуально столи для пакування. Невже ні в кого немає на складах столів з яких би можна було зробити площадку для пакування? адже кілька столів стандартної висоти до купки і маємо площадку.
Доповнення. Оскільки займаюся онлайн продажем запчастин і аксесуарів до мобільних, то в голову прийшла думка: забезпечити вояків запасними аккамуляторами до мобільних. Запасний аккамулятор важить грами, але не завжди є змога дозарядити, а так замінив пустий АКБ на заряджений і знову на звязку. Думаю поставщикі підуть на зустріч і відадуть по мінімальній ціні. Крім того потрібні зарядні пристрої для нокій, самсунгів і т.д. В принципі і це я дістану, але в кожного з нас дома валяється кілька зарядок які вже не використовуєм. Було б не погано отримати їх в подарунок на пункт прийому. Прохання якщо хтось хоче пожертвувати непотрібні але робочі зарядні пристрої для мобільних будемо вдячні. По можливості продублюйти на Посиденьках
взагалі то вживання мобілок зло-в амерів і канадців вживання мобілок в зоні ведення бойових дій заборонено-тільки з бази по закритій лінії дзвонити можна додому.Причина-перехплення розмов.легко визначити позицію власника-в плані того що кілька власників мобільних мереж -росіяни найкраще забрати мобілки а не давати додаткові батареї.Це війна і противник застосовує багато РЕБ техніки
Коли немаї рацій з шифруванням, а єдиний зв"язок - мобільний, то виходимо з того ща маємо) П.С. Я згідний відмовитись від запасних АКБ, якщо ви профінансуєте рації. А на разі це просто пусті слова.
УКа нагадайте Роману, що коли будуть їх монтувати нехай перезвонить я приїду допоможу ) для цього знайду час без проблем.
Народ, підкажіть хто в курсі де можна купити чи знайти, цитую дослівно "прицільну планку на СВД з кріпленням типу ластівячий хвіст". Я так розумію малиб підходити від мисливських рушниць... Колєга просив подивитись, бо за день два відбуває на АТО, а приціл Коротше, або ткніть носом де купити, або хоч розтолкуйте як шукати ...
перехідник на вівер або пікатіні. Отак відразу навряд чи роздобудете. А що, в них є оптика а вівер? Бо мої снайпера відразу замовляли оптику на ластівчиний хвіст.
Оптику йому пообіцяли в мисливському магазині (2000 грн) але без кріплення. Що за приціл поняття не маю, бо в неті дешевших як 2 500 я не зустрів, певно якесь китайське г....
Пошукай армійський приціл для СВД-в них інтегроване крплення і прицільна сітка вже для 7.62х54 вбудована.В нас тут ціна 350-400 дол за таке.В Україні повинно бути дешевше9