Поздно увидел Если будет снова акая потребность, позвоните, вдруг буду не занят. Я работаю удаленно, как и Вы, и живу недалеко.
от за цим я сюди і прийшла. І завтра, і післязавтра, і до кінця АТО. Наразі, у вівторок з 9 ранку на м'ясний термінал дуже треба людей!
Дякуємо всім, хто допомагає. На завтра знову потрібні волонтери на нижній Шувар. Дзвоніть Володі Муравському 0685614558
тим часом ситуація на Луганщині стає критичною. Наші хлопці повністю заблоковані, каналів доставки стає все менше. Тому спішимо зібрати по максимуму, поки є можливість. Потрібні гроші на прилади нічного бачення, біноклі, медикаменти, берці, розгрузки і багато всього іншого. Дякувати Богу, потребу в харчах перекриваємо збором на гуртовому Шуварі. Спішимо. Друзі, якщо ви ще вагаєтеся чи чекаєте слушної нагоди, то вона є саме зараз. Бо це може бути остання можливість чимось допомогти цим хлопцям. Картка Привату 5168757226311423 Глотов Сергій Тел. 0983619073
Зробили у Фейсбуку стрінку для публікації потреб і звітів Допоможи фронту Лайкайте, поширюйте і долучайтеся! А тим часом у нас радість - вояки відзвітували, що отримали тепловізор. Тішимся неймовірно, бо доставка щодня складніша й ризикованіша
Друзі, давайте я Вам розповім про аеропорт Луганськ. Багатостраждальний аеропорт Луганськ. Відрізаний від води і електрики. В постійній блокаді і під обстрілами. І вже ЧЕТВЕРТИЙ місяць! Там дислокуються танкісти, 80 і 25 аеромобільні бригади і ще дехто. Їх багато, і потреби в них великі. Скромні, але великі... Допоможемо? Генератори бензинові від 85 кВт - ще би 2 штуки... Броніки. Ну ви вкурсі, броніків багато не буває, ї завжди мало. Тепловізори - ну доки можна залишатися сліпими кошенятами? Берці - ви ж чули про міноборонівські, які розлазяться в воді Біноклі найпростіші Каремати камуфляжного кольору Спальники Намети: 1-місні і 5-місні Приціли коліматорні - це звісно ж, мрія, але ану ж? І цигарки. Багато цигарок. Сотнями блоків. Хлопців багато, і робота в них нервова... ************************************* Картка Привату для збору коштів 5168757226311423, Глотов Сергій.
А зараз я вам ще розповім про Луганський аеропорт. Тепер позитивного. Продукти, речі і багато іншого, що ви принесли у наш пункт збору на нижній Шувар, дивовижним (не скажемо яким) чином днями було доставлено в Луганський аеропорт. Хлопці дуже дякували вам всім за допомогу. Дякуємо тим, хто відгукується на заклики про допомогу, і довіряє нам. Продовжуємо нашу акцію на нижньому Шуварі, в пунктах збору на рибному і м'ясному терміналі. Окреме прохання про листи, відкритки і малюнки для військових - для них це неймовірна мотивація. Велика подяка адміністрації ринку Шувар за допомогу і підтримку.
В п'ятницю і суботу до Шувару додається Рукавичка. Якщо є охочі долучитися волонтерами, зголошуйтеся! Нам дуже бракує волонтерів.
ПОТРІБНО ДУЖЕ ШВИДКО зібрати ще 8 тисяч гривень на пластини 5 класу (жилети вже є, на місці, потрібні пластини) і 10 тисяч на "нескажущо" (точніше скажемо, але пізніше). Це дуже нагально і дуже потрібно. Картка Привату для збору коштів 5168757226311423, Глотов Сергій.
Вище писали про карімати камуфляжного кольору,так там плівка починає відставати вже на другу ніч,весь покривається бульбашками (мав справу з іжевськими)
Починається новий робочий тиждень, і нам знову потрібні волонтери. В першій половині дня чекаємо вас на нижньому Шуварі у м'ясному терміналі
Картка Привату для збору коштів 5168757226311423, Глотов Сергій. ---------- Додано в 09:51 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ---------- Від сьогодні і до кінця війни разом з УкрПоштою розпочинаємо акцію "Напиши на передову". Дитячі малюнки, листи, відкритки і побажання для військових приносьте на Словацького,1 в кур'єрський відділ Головпоштампту.