denverod1, дискуссия на тему "стоит ли разделить Украину" находится в другой ветке. Помощь переменам в Киеве будет завтра - идите и помогите стране на избирательном участке, голосуйте не за рейтинги, а за свои убеждения. Да, война навязана, но это не значит, что нужно закрыть глаза на происходящее - сама по себе проблема не исчезнет, и диалогом тут ничего не решить уже.
Дзвонили з Луганщини. Один з переданих нами бронежилетів врятував життя. Обійшлося трьома поламаними ребрами.
Прийшлося прилади нічного бачення замінити на 4 біноклі. Все ніби гаразд. Біноклі значно краще притягують вдвічі легші і набагато менш обємні. Всім сподобалось, підуть в райнон Маріуполя на 4 блок пости.
http://www.tropik.com.ua/yukon-cifrovoj-monokuljar-ranger-5x42.html ---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Сьогодні - завтра навчання в Яворові... Я - за водовоза...
Кілька днів мовчанки з різних причин. Тепер звітуєм. Нині поїхали 2 прилади нічного бачення кабель хавчик: смалець, килька і тушонки спальники, закуплені канадською діаспорою форма і наножні кобури Докладно на сторінці у Сергія Глотова
він не є такий поганий той бінокль-просто не бачу прожектора чи випромінювача підсвітки-якщо би ви їм купили такий прожектор інфрачервоної підсвітки то би 250 м працював.наступний питайте чи можна такий прожектор окремо докупити якщо вбудованого нема. ---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ---------- Ука саме те було би тепловізор-вони дорогі-2000 дол і вверх але того варті-на відміну від приладів нічного бачення працюють при любій погоді і освітленості.Погугліть FLIR
Маєте рацію. Я просто не хотів ризикувати. І тут є ще один момент: та підсвідка видає місце спостерігача, а це теж не добре. Він має підсвідку свою, але як я зрозумів тепер - слабеньку.
підсвітку видно в інший ПНБ тому краще мати окремо сильну і ставити збоку метрів 50 щоб світила по фронту
Написав вчора друг-ліцеїст, який працює на Елексі: "можеш заїхати в офіс, передам 5 тис. для військових" Заїхали. Перед моїм приходом він закинув оголошення по внутрішній розсилці. За 15 хвилин 5 тисяч перетворилися у 8,5. І для чого служба тилу в армії?.. ---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- Друзі, для відправки пакунків військовим на Луганщину потрібна картонна тара - звичайні великі картонні коробки. Може хтось може віддати, наприклад з магазину чи з фабрики?
Друзья! Для военных в луганской области очень нужны: Мешки белые для сахара - 2000-3000 шт; Грелки туристические 5 шт; Палатки 5 местные 2 шт Носки 300 пар Бинокли 5 шт ******************** Все кто может помочь с покупкой мешков просьба помочь. !!! ******************** Карта приватбанка 5168757226311423 Тел. 0983619073 Глотов Сергей
Вчора моя середулша дитина зробила проморолик нашої "обозної сотні", використавши малюнки, які діти малювали солдатам, і народну пісню у виконанні дуету "Бандурна розмова". Подумалося: "скидатися по таляру" на військо - це теж українська традиція http://youtu.be/57fTRZqsy5g