Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. lydvin

lydvin Member

Абсолютно согласна, консультация строится для того, что бы клиент сам увидел возможности и сам сделал выбор!

2. nurcan

nurcan Member

А також вітаміни.

3. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Хочу поділитись своїм досвідом психотерапії. Замучила депресія, стан байдужості, апатії, дуже серйозні розлади сну ( порушення засинання, відчуття невиспаності навіть після тривалого сну, постійні нічні жахи, періодичні панічні атаки). Ліки не допомагали, або допомагали не повністю на короткий час, а потім все поверталось. Зразу скажу: всі життєві проблеми ( а вони були дуже серйозні) давно позаду, в мене чудова сім'я, улюблена собачка, я можу займатись улюбленою справою, але невроз залишився. Хороша знайома порадила звернутись до психолога, який свого часу дуже їй допоміг. Він практикує приватно, але є діючим членом Української спілки психотерапевтів. Має приватний кабінет в центрі. Це Юзвишин Олександр Павлович. Спеціалізується на індивідуальній і сімейній психотерапії, метод - тілесно-орієнтована та кататимно-імагінативна психотерапія. Коли зверталась, не вірила, що це якось допоможе, але зараз дуже задоволена, що не покинула психотерапію. Сон повністю нормалізувався, панічних атак немає. Апатія і втома зменшились, працюємо над цим далі. І, що важливо, без ніяких снодійних чи психотропних. Дуже цікава його стаття з фото знаходиться тут

4. RozAnna

RozAnna New Member

Судячи з усього, що я прочитала на цих сторінках - потрапила я сюди вчасно. Теж маю певні проблеми, з якими не знаю що й робити :sorry:. Чи то й дійсно психотерапевт потрібний, чи просто самотність загризла вже. Постійно думки приходять різні пов"язані із старістю та смертю, а мені ще й 40 років нема. Відверто - боюся цієї дати, але розумію, що це неминуче. Хоча і роботу маю хорошу, і син росте..., правда в особистому житті повний нуль, свого часу пережила дуже болісну зраду, та смерть рідної людини (але чи не кожна людина у свому житті хоча б раз з цим стикається??!!). Вже кілька років одна. Почала бачити у всьому спершу негатив, а вже потім усвідомлюючи це змушую себе думати про щось хороше, але скажу відверто - не дуже вдало... Навіть не знаю, чого чекаю від майбутнього але думки - суцільний морок. От такі от справи сумні та невеселі.

5. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Може, і те, і друге. Якщо не вдається подолати постійні негативні думки, то і далі, скорше всього, будете самотні. Я теж пережила дуже важке і болісне розлучення, 5 років була одна з сином. Але постійно була на людях, кликала до себе на каву знайомих, ті приводили своїх знайомих, потім кликали на каву мене, влаштовувала пікніки, катання на санчатах для дорослих ( і дорослих з дітьми), екскурсії по Львову. Все, тільки щоб не відчувати себе самотньою. Сина завжди і усюди брала з собою. Познайомилась, вийшла заміж вдруге. В мене чоловік - просто золото. Але важкі життєві обставини ( постійні переїзди, рік догляду за важкохворим батьком, криза підліткового періоду в сина, дуже складні стосунки з мамою) спричинили депресію. Пробувала з цього стану вийти сама, чоловік активно допомагав і підтримував (і робить це далі), але не вийшло. В моєму випадку психотрапія - саме те, що потрібно.

• Подобається Подобається x 5
  6. Slav

Slav Well-Known Member

Лікар-психіатр, психотерапевт Роман Кечур, що працює в місті Львові, львівській психіатричній лікарні, навмисно ставить невірні діагнози з метою, щоб продавати наївним лохам-пацієнтам свою психоаналітичну психотерапію, яка приносить дуже малий терапевтичний ефект, однак дозволяє Роману Кечуру регулярно протягом тривалого часу набивати власну кишеню чужими грішми. Якщо в пацієнта справжній діагноз - невроз нав’язливих станів, компульсивно - обсесивний розлад і т.д., то "психотерапевт" Кечур не розкаже йому правдивий діагноз разом з відповідним лікуванням, а буде брехати, що в неї просто нехороші звички, яких можна лише позбутись за допомогою такої психоаналітичної психотерапії, яку він пропонує пацієнтам. Людина може страждати від нав’язливості, неврозу, компульсивно-обсесивного розладу, які потребують адекватного медичного втручання за допомогою медикаментів та 10-20 сеансів відповідної когнітивно-поведінкової терапіі, що немає нічого спільного з його психотерапією, але Кечур їй буде впихувати свою психотерапію, яка, за його задумом, має тривати мінімум два роки і суть якої зводиться до того, що він пацієнта садить перед собою на крісло, пропонує в розслабленому стані говорити про будь-які речі, які він буде коректує протягом такого сеансу психотерапії, що триває одну годину. Він може майже нічого не сказати протягом сеансу, але за таку психотерапію вимагає оплату від п’яти і вище доларів за сеанс. І так таке "лікування" за його задумом має тривати протягом декількох років. При цьому мудака Романа Кечура зовсім не хвилює, чи його "терапія" допоможе людині, чи ні, аби лише тягнути гроші з людини та напихати ними свою кишеню. Коли людина починає розуміти, що їй таке "лікування", така психотерапія не допоможе та відмовиться від нього, то Кетчур ще буде нахабство обурюватись та називати людину скупою, мовляв і скупість - це також в неї звичка. Таке може скластись враження, що Кетчур всі психічні розлади лише зводить до тих чи інших звичок, які притаманні людині. Вже краще потратити ці гроші на розслабляючий масаж, який принесе значно більше користі, чим така його “психотерапія”, яка зводиться до того, що він майже нічого не робить лише дивиться на пацієнта та деколи скаже декілька слів. З діяльності цього "лікаря" можна лише уявити наскільки дух здирництва проникнув у всі сфери суспільного життя в Україні, що навіть представники такої святої професії як лікар не гребують такими непорядними методами, як здирати, виманювати у людей гроші, наживатися на їхній біді, пропонуючи їм дуже неефективну терапію. Після такої "терапії" пацієнт далі залишається зі своєю проблемою, але без значної суми грошей, яка вже перейшла в кишню здирника-"лікаря" Кечура.

• Подобається Подобається x 1
  7. Romko

Romko Дуже важлива персона

І всьо гуд.:yahoo:

8. Romko

• Подобається Подобається x 6
  9. Slav

Slav Well-Known Member

Хто хоче отримати реальну психіатричну допомогу ( а не викачування грошей з пацієнта) при неврозах, депресіях і т.д. я пораджу сайт психіатра Горбатова:

http://www.psychoambulanz.ru/

10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Новые правила проведения консультаций и терапии в виртуальной амбулатории.
    правила оформления абонемента по шагам:
    Шаг № 1. Посетитель регистрируется в отделе форумa " Регистрация ".

1. Регистрация в системе является полностью бесплатной и ни к чему не обязывает.
    2. Зарегистрированный пользователь может редактировать свою учетную карточку и историю болезни, пополнить свой счет и активировать членский абонемент или "Пакеты консультаций".
    3. После регистрации пользователь получает автоматически права "только чтение".

Шаг № 2. Зарегистрированный пользователь заходит в отдел форумa " Пополнение счёта " ( необходимо зайти как пользователь), в котором проводит операцию заявки на пополнениe своего виртуального счёта в зависимости от выбранного им варианта оплаты (Webmoney-карта , Webmoney , PayPal, Терминалы и.т.д )

Шаг № 3. Пользователь осуществляет оплату выше перечисленными методами с обязательным указанием имени пользователя в Амбулатории

Шаг № 4. Далее происходит обработка заявки пользователя и пополнение счёта. Эта процедура осуществляется администратором амбулатории без участия самого пользователя в течение первых 1-2 суток. Среднее время обработки заявки составляет 4 часа.

Шаг № 5. После пополнения администратором виртуального счёта пользователя, пользователь самостоятельно активирует в отделе форумa " Ваша учётная карточка ", выбранный им тип абонемента или подает заявку на "одну консультацию".

Шаг № 6. Активация абонемента происходит мгновенно.
    http://www.psychoambulanz.ru/index.php?postid=72

:mocking: І Ви називаєте це отримати реальну допомогу ? Краще не смішіть. При безпосередньому прийомі людина набагато скоріше розуміє хто перед нею, ніж при спілкування з віртуальними хакерами... .

• Подобається Подобається x 4
  11. Slav

Slav Well-Known Member

Почитайте форум: http://www.psychoambulanz.ru/iforum.php
    І ще: http://www.psychoambulanz.ru/zs.php?statid=167
    Багато чого зрозумієте і цікавого взнаєте для себе.
    Цей лікар не використовує дорогі, довготривалі, але неефективні психотерапії.

Я повважав, що цей ресурс заслуговує уваги, через те і дав на нього посилання. А вам самим вирішувати, до кого звертатись за допомогою.

12. morze

morze Well-Known Member

психологія -це спам інтернету!!!

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

Найбільше подібне на спам - це те, що Ви пишете, а не психологія. Ніяк не можу вкурити Ваших відповідей. Або я щось не розумію, або Ви пишете щось незрозуміле... .

14. Romko

На Кульпарків нет провели....

• Подобається Подобається x 3
  15. Slav

Slav Well-Known Member

В процесі пошуку психотерапевта важливо звертати увагу на його порядність та кваліфікацію. Багато є непорядних спеціалістів, які мріють тільки якнайдовше витягувати з пацієнта гроші, надаючи пацієнту мінімальні психотерапевтичні послуги з мінімальним ефектом. Також багато наче спеціалістів, які беруться за надання психотерапевтичних послуг, не мають відповідної кваліфікації та навиків, через те не можуть надавати високоякісні психотерапевтичні послуги.

Навіть звичайний лікар-психіатр з тих чи інших причин найчастіше не розказує пацієнтові всю необхідну інформацію, яка б допомогла йому краще лікувати його психічні розлади.

16. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Таке враження, що це і пише лікар-психіатр, який просто вирішив прорекламувати себе)

17. iso

iso Well-Known Member

А ось виписка із сайту:
    Абонемент № 1 : 60 €/ 1 Месяц - консультация только в форуме.
    А далі про очну ставку
    а) одноразовая беседа live - 50 €
    б) три живых беседы - 120 €
    Срок действия пакетов 6 месяцев
    Slav, не пишіть більше про психологів-психіатрів.:blush:

• Подобається Подобається x 2
  18. Slav

Slav Well-Known Member

Я не лікар. Я не збираюся нікому надавати жодних медичних послуг.

Можу тільки викласти, я вважаю, деякі корисні поради.

Я тільки повважав, що цей лікар надає адекватну та якісну медичну допомогу у випадку психічних розладів.
    А вам самим вирішувати, до кого звератись.

Обидва сайти, як і цей розділ форуму, я знайшов в інтернеті.

Останнє редагування: 14 сер 2013
  19. Slav

Slav Well-Known Member

Опис цього діагнозу можете знайти на цьому ресурсі:

http://apps.who.int/classifications/icd10/browse/2010/en#/F33

20. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

а де твій аватар? :)