Відповідь: Допомога психолога?... Я тут не советчик.. Моя знакомая просто с ребенком сбежала, причем, ни к кому, а просто к дальней родственнице уехала. То вены себе резал от ревности, то на работу сына полураздетого притаскивал и сажал на офисный стол ей, то закрывал в квартире и грозился выброситься из окна... Устала она от этого и смылась. Сейчас уже сына женила, давненько это было...
Відповідь: Допомога психолога?... І все таки, може хтось конкретніше знає (адрес, телефон) куди можна звернутись за допомогою психолога, психотерапевта. Чи може когось порекомендувати.
Відповідь: Допомога психолога?... Якщо серед нас є психіатри, то киньте мені, будь-ласка, тлумачення діагнозу F 33.2. Буду ДУЖЕ вдячна!!!
Відповідь: Допомога психолога?... В мене схоже. Допоможіть якщо хтось знає хорошого спеціаліста, бо нестерпно так жити далі.
Відповідь: Допомога психолога?... А в інтернеті пробували шукати? Я маю на увазі не онлайн-конкультацію, а просто психолог Львів? Може так щось знайдете? Загалом я знаю, що є приватний психолог біля Стрийського ринку, бачила там вивіску....навпроти Подарункового магазинчику,якщо знаєте де це.
Відповідь: Допомога психолога?... Дівчата, див. допис №4 у цій гілці. Звертатися потрібно до досвідченого й відповідального лікаря-психотерапевта. І не одноразово.
Відповідь: Допомога психолога?... F - фаза, 33.2 - рівень електропотенціалу однієї з кори півкуль головного мозку. Скоріш за все комусь вибило фазу. Тут потрібно всього-навсього поміняти полярність !
Відповідь: Допомога психолога?... я не зовсім по темі, але не хочу створювати нову гілку... хто що знає про Кульпарків. які там лікарі і чи звідти виходять нормальними, яка статистика? чи є якась тому альтернатива? і, в кінці-кінців, де у Львові гарного психолога знайти? ситуація критична, буду вдячна за допомогу (пе.ес: я в порядку)
Відповідь: Допомога психолога?... Mamatu, мабуть усі, хто недолікувався у Кульпаркові, сидять в "бані". А якщо в когось проблема, треба шукати не "психолога" (так себе може позиціонувати й випускник Жмеринського педучилища), а лікаря-психотерапевта. Це дві бальшиє разніци. Точно так же як "метеоролог" - це не лікар, котрий лікує хворих на метеоризм, а випускник географічного факультету. А ті, хто страждає на "метеоризм", мають йти до дікаря - гастроентеролога. Це я так жартую, щоби вас трохи психологічно "розвантажити".
Відповідь: Допомога психолога?... Мамату, але ж там лікують не тільки психічно хворих людей, але й багато інших хворіб, наприклад алкоголізм...І я знаю людей,які там лікувались від цієї залежності (успішно!).
Відповідь: Допомога психолога?... Ніякого успішно. Алкоголіки відбувають там черговий "курс"і беруться за старе. Крім аміназину і дубінок лікарств ніяких. Мій сусід там був 5 разів. Вже покійний.
Відповідь: Допомога психолога?... В мене є великий список психологів Львова, але як його сюди прикріпити не знаю. Якщо вставлю постом, то це буде величезний пост...
Відповідь: Допомога психолога?... Щоб був менший пост і щоб було скоріше, друкуйте списки, тих хто має 20 і більше років стажу, в них досвіду більше, всі решта хай ще практикуються на студентах...:D
Відповідь: Допомога психолога?... чи маєте координати лікаря-психотерапевта, якому можна довіряти? сьогодні на Кульпаркові, на моє питання щодо статистики одужання та повертання в лікарню, чергова мед.сестра відповіла: "це як бумеранг - хто сюди попав, завжди вертаються" так не повинно бути.
Відповідь: Допомога психолога?... ой, люди! якщо годен, треба проблемам давати раду самостійно інакше, як попадеш до лікарів - вибратися важко...
Відповідь: Допомога психолога?... Це коли "ремісник" підсадить Вас "на себе". А сумлінний фахівець навчить Вас самостійно долати проблеми - і ті, що є, і ті, що можуть з"явитися.
Відповідь: Допомога психолога?... Ви неправильно зрозуміли, це медсестра відносно себе сказала, тому що кращої роботи вона не знайде, тим більше з охороною.
Відповідь: Допомога психолога?... http://www.psyfaq.ru/library/lib/article.php4@booknumber=20&article_id=11.html попробуйте почитати Додано через 1 хвилину А якщо людина дійсно повірить?