Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

нічого про це неказала.
    Єдине. що знаю, якби знала - не йшла б до вас.

2. hrim

hrim Well-Known Member

Ваш протеже пісяє проти вітру.

• Креативно Креативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

@Мих, а чого вибір дівчини пав саме на цю людину? То була одна консультація? І скільки така "допомога" дівчині коштувала?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

просто шукали психолога і "знайшли". То була одна консультація.
    Доречі, це вже був за кількістю третій, або четвертий психолог. І що цікаво. Всі психологи мали один і той самий тест, який, доречі є в "конактах".
    Таке враження, що наші супер психологи черпають знання у соц мережі "Контакти". Федоришин не був вийнятком. Він теж пройшовся по тих самих тестах.

Про ціну не скажу - не знаю. Хіба при нагоді виясню.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Типу карт Таро?

• Смішно Смішно x 1
  6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

• Смішно Смішно x 1
  7. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Карти Таро - це не метод, це інструмент...

8. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

@Мих, дякую!

• Корисно Корисно x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так і є.

• Смішно Смішно x 1
  10. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

І що тим інструментом можна робити..:crazy:

11. Latana Royal

Наприклад, ним дуже зручно розводити дурників на гроші. І коли що- завжди можна зняти з себе відповідальність: "то не я наврочив, то доля показала" :pardon:

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. Latana Royal

пригадалося: якось в одному з дитячих колективів зіткнулись з дівчинкою, якій батьки дали ім'я з назви рун.
    Пани психологи, як гадаєте, чи має такий вчинок батьків якесь особливе значення та вплив на долю дитини, чи ім'я Йера таке ж саме, як Олена, або Маруся, тільки трохи незвичне?

13. Slav

Slav Well-Known Member

Якщо справді ваша знайома відвідувала Федоришина і він їй не допоміг, то вона має право вимагати від нього повернення грошей. Сам Федоришин в цій гілці форуму розказував, що він наче може повернути гроші, якщо клієнт залишився незадоволений його послугами. Я не знаю, як це виглядає в реальності, тому я написав, що він НАЧЕ, відповідно до його розповіді, може повернути гроші. Перечитайте мої попередні дискусії з Федоришином, де він про це розказував. Здається на цій сторінці Федоришин повідомив, що незадоволена його послугами людина при певних умовах може відмовитися від оплати його послуг: Допомога психолога?... Правда невідомо, як це вирішується у випадках, коли вже людина встигла заплатити гроші.

Загалом, я хочу сказати, що я уявляю собі роль психолога як консультанта або психотерапевта. Якщо психолог виступає в ролі консультанта, то він інформує, роз'яснює клієнту як йому поводити себе в різних ситуаціях. Цю інформацію самому можна взнати з відповідної літератури. А щоб бути добрим психотерапевтом, то для цього треба ще мати певний талант. Це моє суб'єктивне уялення про роль психолога. Якщо в людини є якийсь серйозний психічний розлад, як, наприклад, посттравматичний стресовий розлад ( ПТСР ) чи депресія, то йому обов'язково треба йти до психіатра. У випадках наявності психічних розладів тільки один психолог мало що може допомогти. Хочу наголосити, що це моя суб'єктивна думка. Я дуже сумніваюсь, що такими методами, які застосовує Федоришин для терапії депресій та неврозів, він може допомогти більшості своїх клієнтів. Хоча я не виключаю випадків, коли для когось з клієнтів такі методи виявилися ефективними. Дихальні вправи, які пропонує Федоришин, дають можливість людині до певної міри розслабитись, але тільки єдиними дихальними вправами, я вважаю, майже неможливо в переважній більшості випадків позбутися таких серйозних психічних розладів як депресія чи невроз.

Що загалом стосується непорядності лікарів, психологів та інших спеціалістів, то у Львові дуже часто можна натрапити на випадки, коли з людей витягують гроші, але ніякої реальної допомоги від відвідування таких "спеціалістів" вони не отримують. Навіть може скластися враження, також дуже суб'єктивне, що професійних, чесних, порядних спеціалістів є навіть менше ніж всяких шахраїв, які тільки думають, якби витягнути з людини гроші.

І дуже часто таке буває, що навіть самий чесний, порядний та професійний спеціаліст не може реально допомогти людині. Його чесні та професійні зусилля не дають відповідного результату. І в такому випадку людині може здатися, що в неї просто витягнули гроші і зовсім не допомогли.

Останнє редагування: 29 лис 2015
  14. derti

derti Well-Known Member

Шахраї є у всьому світі, яку країну не візьми

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Slav

Slav Well-Known Member

Але в правових державах шахраїв відносно легко притягнути до відповідальності. Особливо легко притягнути до відповідальності шахраїв від медицини та психології. Через те спеціалісти в правових державах не дозволяють собі людям "втирати" якісь свої неефективні методи терапії лише з метою, щоб витягнути з людей гроші. А в нас так часто трапляється, що вам будуть будь-що обіцяти, будь-які вам бажані результати, аби тільки вас задурити, щоб ви до них ходили і платили їм гроші.

16. Latana Royal

Знаєте, у чесних і порядних - воно якось інакше все виглядає.

• Подобається Подобається x 3
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от при чому тут гроші? Я щось писав про гроші? Я не розумію, що ви від мене хочете?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У вас є такий досвід?

Фігню пишите.

Лікар завжди криє лікаря. Завжди.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А отут просто. Тре платити не за лікування, а за результат. Або лікар має попередити: можу лікувати, але якщо нема результату - така сума, а буде - інша.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. manur

manur Well-Known Member

Факт. Такої кругової поруки, яка є в лікарів - нема більше НІДЕ.

Наводжу приклад : якось п"яний дохтір напав на барменшу (бо щось йому не сподобалося) - подряпав її, нічого аж такого страшного, але...

Привезли його в приймальний покій на освідкування. В папері - тверезий. Хоча там будь кому з першого погляду було ясно, що п"янючий в дим...

а де твій аватар? :)