які плітки? Я не збираюся критикувати Федоришина. Я розповів одну історію - все. Я не розумію про що ви говорите?
@Slav, Ви сам читаєте, що пишете? Яка прихована відеокамера?! Якщо Ви людей не відчуваєте - навіщо в психологію сунетесь? Коли Вам потрібна відеокамера, щоб зрозуміти непорядну сутність людини - то ніякий Ви не психолог, а просто базікало про психологію. Та от питання - навіщо нам тут на ЛФ обговорювати ще одного? Той Фед0рішин просто використовує кожну нагоду, щоб надурику пропіарити свою мармизу. Таких попсових "спеціалістів" - купа прикладів. Але ще не було в історії, щоб самозамилований хвалько комусь добре робив. У нас під Харковом дівчина є, психолог-парапсихолог. Тій реклама не потрібна. До неї людей близько сотні за один прийом приїжджає. Вона й тарифів не встановлює. Навіщо? Тієї купи грошей, що люди накидують їй і так вистачає. А цей не просто до грошей жадібний та ціни собі не складе, але ще й до слави пнеться, як жаба до гусят. І правильно Мих каже, що людина яка йде зі своєю проблемою до психолога не мусить, та й не в тому стані, щоб ще й самого психолога тестувати на адекватність та професійність і часто може дізнатися про те тільки коли вже отримає шкоду. То ж хоче милуватись - хай йде собі геть, хоч на свій сайт, або ще куди-інде. А псувати репутацію ЛФ не треба. Люди пов'язуватимуть його з форумом, віритимуть його порадам непрофесійним.
Психолог, котрий не може собі дати раду з пів десятком юзерів на форумі... гм. ) Таро... без коментарів. Цікаво, чи хворим на геморой допомагає зливання воску.
Тобто пан психолог до обіда психолог, а таро викладає тільки після обіду? Слуга двох панів такий психолог.
1. Людина, яка звертається за психологічною допомогою - отримує відповідну психологічну допомогу з викорисатнням психологічних методів і технік. 2. В психології також можуть використовуються Карти Таро і при цьому цей метод є науково обґрунтований. Проте в даному випадку вони відіграють роль так званих асоціативних карт, або метафоричних карт. Серед великої кількості психологів такі речі досить поширені.
Та не хвилюйтесь так. ) Карти є карти, як не назви. І та "велика кількість" психологів мене не вразила чомусь.
Саме так, подібні речі актуальні лише для клієнтів, яким потрібна ця послуга. До інших воно жодного стосунку не має!
Я, здається, розказувала, як років з двадцять тому прийшла до спеціаліста, а він мав передбанник для пацієнтів спільний з психологом. І от сижу я, сама, в цьому передбаннику, і у в кабінеті психолога відчиняються двері. Визирає лікар. Вітається, зачиняє двері. Через хвилину знову відчиняє, виходить. "Ви до кого?" "Мені навпроти" - відповідаю. Лікар не забирається, сідає поруч мене, вдивляється в моє лице, і каже:"Здається, у вас проблеми" (тонко, якщо врахувати, що я в поліклініці). "Ні", кажу, "нема, або не знаю про них". Лікар знову дивиться на мене, і питає:"От що би ви хотіли саме зараз?". "В ліс", кажу. "Їдемо!" - плескає себе по коліні. Якщо ви, пане Федоришин, і від безпліддя лікуєте, то я зовсім не здивуюсь.
Я не лікую, для цього є лікарі, які виписують пігулки і порошки, роблять хірургічні операції. Але якщо причина безпліддя має психологічний характер (психосоматика), то такій людині можна допомогти.