Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

які плітки? Я не збираюся критикувати Федоришина. Я розповів одну історію - все. Я не розумію про що ви говорите?

2. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

@Slav, Ви сам читаєте, що пишете? Яка прихована відеокамера?! Якщо Ви людей не відчуваєте - навіщо в психологію сунетесь? Коли Вам потрібна відеокамера, щоб зрозуміти непорядну сутність людини - то ніякий Ви не психолог, а просто базікало про психологію.
    Та от питання - навіщо нам тут на ЛФ обговорювати ще одного? Той Фед0рішин просто використовує кожну нагоду, щоб надурику пропіарити свою мармизу. Таких попсових "спеціалістів" - купа прикладів. Але ще не було в історії, щоб самозамилований хвалько комусь добре робив.
    У нас під Харковом дівчина є, психолог-парапсихолог. Тій реклама не потрібна. До неї людей близько сотні за один прийом приїжджає. Вона й тарифів не встановлює. Навіщо? Тієї купи грошей, що люди накидують їй і так вистачає.
    А цей не просто до грошей жадібний та ціни собі не складе, але ще й до слави пнеться, як жаба до гусят.
    І правильно Мих каже, що людина яка йде зі своєю проблемою до психолога не мусить, та й не в тому стані, щоб ще й самого психолога тестувати на адекватність та професійність і часто може дізнатися про те тільки коли вже отримає шкоду.
    То ж хоче милуватись - хай йде собі геть, хоч на свій сайт, або ще куди-інде. А псувати репутацію ЛФ не треба. Люди пов'язуватимуть його з форумом, віритимуть його порадам непрофесійним.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Ви можете свої слова довести?

Останнє редагування: 27 лис 2015
  4. Latana Royal

• лікар образились за мармизу
    :))) які саме, що Ви мармизу свою піарите? Чи Вас про купу грошей зацікавило? :haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Психолог, котрий не може собі дати раду з пів десятком юзерів на форумі... гм. )

Таро... без коментарів. Цікаво, чи хворим на геморой допомагає зливання воску.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. manur

manur Well-Known Member

А то відколи аксіоми потребують доказування?

Чи що там ви мали на увазі під словом
    :)))

• Смішно Смішно x 2
  7. Igor Fedoryshyn

Все, що було написано до цього часу...

8. Latana Royal

То дуже довго. Мій час дорого коштує. Вам не по кишені. :bye2:

9. Igor Fedoryshyn

В черговий раз уникнули прямої відповіді...

10. Igor Fedoryshyn

Ваша сусідка на консультації з психологом щось чула про Карти Таро, Оракул, чи парапсихологію?

11. Un.Known

Тобто пан психолог до обіда психолог, а таро викладає тільки після обіду?

Слуга двох панів такий психолог.

12. Igor Fedoryshyn

1. Людина, яка звертається за психологічною допомогою - отримує відповідну психологічну допомогу з викорисатнням психологічних методів і технік.
    2. В психології також можуть використовуються Карти Таро і при цьому цей метод є науково обґрунтований. Проте в даному випадку вони відіграють роль так званих асоціативних карт, або метафоричних карт. Серед великої кількості психологів такі речі досить поширені.

13. Un.Known

Та не хвилюйтесь так. )

Карти є карти, як не назви. І та "велика кількість" психологів мене не вразила чомусь.

• Смішно Смішно x 1
  14. Igor Fedoryshyn

Саме так, подібні речі актуальні лише для клієнтів, яким потрібна ця послуга. До інших воно жодного стосунку не має!

Останнє редагування: 27 лис 2015
  15. Un.Known

Дивно, що екзорцизмом ще не займаєтесь поруч з гаданням.

16. Igor Fedoryshyn

А звідки знаєте, що не займаюся екзорцизмом? Не знайшли інформації про це на моєму сайті?)))

17. Latana Royal

І жнець, і кравець, і на дуді гравець:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Igor Fedoryshyn

Ага, саме так)

19. Un.Known

Я, здається, розказувала, як років з двадцять тому прийшла до спеціаліста, а він мав передбанник для пацієнтів спільний з психологом.

І от сижу я, сама, в цьому передбаннику, і у в кабінеті психолога відчиняються двері. Визирає лікар. Вітається, зачиняє двері.

Через хвилину знову відчиняє, виходить. "Ви до кого?" "Мені навпроти" - відповідаю. Лікар не забирається, сідає поруч мене, вдивляється в моє лице, і каже:"Здається, у вас проблеми" (тонко, якщо врахувати, що я в поліклініці). "Ні", кажу, "нема, або не знаю про них".

Лікар знову дивиться на мене, і питає:"От що би ви хотіли саме зараз?".

"В ліс", кажу.

"Їдемо!" - плескає себе по коліні. :)

Якщо ви, пане Федоришин, і від безпліддя лікуєте, то я зовсім не здивуюсь. :)

• Смішно Смішно x 2
  20. Igor Fedoryshyn

Я не лікую, для цього є лікарі, які виписують пігулки і порошки, роблять хірургічні операції. Але якщо причина безпліддя має психологічний характер (психосоматика), то такій людині можна допомогти.

а де твій аватар? :)