Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

бо то як з юристами - займаються тим не тому що хист мають, а через порожні амбіції, моду, сподівання накосити грошенят забиваючи баки розгубленим дурникам.
    Тільки юристові можна хоч книжку завчити, в той час як психологові потрібно не просто теорію вивчити, а ще й мати певну обдарованість, досить сильну інтуїцію, відчувати людей, відчувати разом з людьми...
    От і трапляються такі горе-спеціалісти як наш улюблений Ігор Федоришин, якого й психологом важно назвати.
    Скоріше, промоутер сам себе коханого. До цієї справи дійсно в хлопця є хист і палке прагнення :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Друже, а що тут розуміти) Таке явище нажаль досить поширене в мережі Інтернет і називається тролінгом. Існує думка, що тролінгом займаються люди, які страждають комплексом меншовартості, серйозними психологічними розладами, розчаровані чи стомлені повсякденною рутиною. Їхня мета - викликати конфлікти між учасниками, беззмістовну розмову, образи, словесну війну, яка нерідко втрачає відношення до первинної причини дискусії. Так що не варто звертати на такі речі увагу)

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Igor Fedoryshyn

• хамство
    Мих, Ви пишите дурниці! У Вас мабуть якісь проблеми на темі сексу??? Бо щось багато пишете про це. Можливо саме з цих причн Ви особисто відвідали 90% психологів у Львові (це буде понад 100 спеціалістів)? Чи Ви принципово користуєтеся надійним і перевіреним джерелом - ББС (баба - бабі сказала)?

1. Як правило, навіть працюючи з сімейними парами, які одружені не один рік і мають спільних дітей, обговорюючи їхнє інтимне життя, слово "секс" я принципово не вживаю, замінюючи його на інші слова, чи фрази.

2. В інтепритації методики, яка використовувалася в роботі з Вашою сусідкою, коні до сексу жодного відношення не мали і жодним чином ці два поняття не перетиналися. Таке хіба можливе у Вашій хворій уяві!

Добре робите, що не ходите до психологів, ймовірно жоден з них Вам вже не допоможе!!!

4. Igor Fedoryshyn

• хамство
    Шановна, "шалена білочка", здогадайтеся про кого ці слова нижче?

Параноїдальний троль. Цей ніколи не тролить просто так. У нього обов’язково повинна бути причина – певна ідея, в центрі якої опинилися саме ви. Він може вважати вас плагіатором. Він може вважати, що ваш захмарний рейтинг не відповідає вашій реальній майстерності в тій чи іншій сфері... :ok:

Впізнали себе?

Останнє редагування: 13 лис 2015
    • Тупо Тупо x 1
  5. Latana Royal

гиии :)))
    я правильно зрозуміла, що повинна узяти за догму оце ваше "авторитетне" визначення значення "Параноїдальний троль"?
    Ну добре, пограємось в вашу гру... навіть якщо я троль, то не бачу жертву? Де та особа з шаленим рейтингом і реальною майстерністю? :dntknw:
    Якщо ви натякаєте на себе, то запевняю вас, мені ніхто, ні в інтернеті, ні в реалі не розповідав ні про вас, ні про ваш рейтинг, ані майстерність. Але я можу чогось не знати, то давайте запитаємо у шановного панства. Може хтось з відомих форумлян є вашим прихильником?
    Агов! :shout: Хтось чув про Фeд0рішина, окрім випадків його писанини тут? :dntknw:

Я, особисто, бачу взаємно закоханого в самого себе хлопчиська, який запевнив себе у власній виключності, але не в змозі запевнити в тому публіку (досі не бачила тут з вами згодних), хоч і дуже старається. Ото і все кіно :pardon:
    Заради справедливості відзначу, що є деякі ваші погляди, з якими я, особисто, частково можу погодитись, навіть деякі висловлювання виглядають дотепними (і то не дивно для людини з вищою освітою), але за виключенням того, що стосується сфери в якій ви вирішили себе позиціонувати як майстер (бо психолог з вас і справді нікудишній), та те невелике позитивне переважує отой ваш парвенізм, що межує з невіглаством :pardon:

P.S. якщо кожен не згодний з вами є параноїдальним тролем, і тут досі не зустрічалось захоплених явищем "Фeд0рішин Іг0р", то як зветься той, хто весь час до тролей повертається, щоб поспілкуватись в їх середовищі? :)))

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так цікаво читати ваші самовосхвалєнія...
    Я не пишу дурниці, пишу те, що знаю. Який зміст мені писати вам, незнойомому чоловікові, всякі неприємності? Я сам особисто возив свою неповнолітню сусідку з її мамою до вас. Чекав з добру годину, а потім вона повернулася і все розповіла. І вкінці додала, що більше до вас йти не хоче. А судячи з ваших зацікавлень до неповнолітньої дівчини, говорить, що ви самі маєте проблеми з сексом, може вас цікавить педофілія? Нафіга ви намагалися дитині пояснювати про секс з мужчинами?

От я й до чого веду. Був би психолог нормальним християнином, мав би відповідний моральний облік.

Ваша фраза:
    - уяви, що ти стоїш на узліссі і на тебе біжуть коні, яке у тебе відчуття?
    - страху.
    - отаке у тебе відношення до мужчин і сексу.

Яке відношення мають коні до сексу, відомо хіба що "психологу" Федоришину. Я - гублюсь. Натяки якісь дурнуваті.

На моє щастя, я просто їх непотребую. А ви все так реагуєте на критику?

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Latana Royal

уууу.... :facepalm: та все навіть гірше ніж я уявляла

8. Slav

Slav Well-Known Member

Ви можете дати посилання на сайти ваших знайомих американських психоаналітиків? Мене дуже зацікавив психоаналіз як явище у психології.
    Я хочу це питання більш детальніше вивчити, щоб мене ніхто не міг звинувати у невігластві, коли я буду висловлювати свої судження щодо психоаналізу. Цікаво чи якісь страхові компанії погоджуються платити послуги психоаналітиків?

9. Slav

Slav Well-Known Member

Мені здається, що психоаналітик Фройд видав би своє найкраще пояснення щодо російського приставання до українців перетворитися у росіян, тобто за допомогою психоаналізу можна було би знайти знайти власне психоаналітичне пояснення щодо російських претензій до українців змоскалитися та щодо причин сьогоднішнього українсько-російського конфлікту. :)

Останнє редагування: 14 лис 2015
  10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ігор, Ви надто запальний як на людину, що позиціонує себе як психолог. Ні? Тут, на форумі, є одна кльова панянка . Почитайте то, що в неї в підписі стоїть і приміряйте. ;)

• Смішно Смішно x 2
  11. Igor Fedoryshyn

:clapping::good2::ok:

Ви можете чогось не знати!!!

Останнє редагування: 15 лис 2015
  12. Igor Fedoryshyn

Мих, скажіть будь-ласка:
    1. Ви пам'ятаєте у всіх деталях, як пройшов ваш день вчора, тиждень тому, рік і т.д.?
    2. Ви завжди і усіх випадках на 100% розумієте людей з якими спілкуєтеся?
    Однозначно, що НІ!

То чому ви з піною в роті доказуєте про речі, свідомо перекручуючи їх, якщо ви особисто не були присутні в той момент, коли викоритсовувалася дана методика мною в роботі??? Тим більше, що це відбувалося кілька років тому?

Можливо ви неуважно читали, я повторю вам ще раз:

1. Як правило, навіть працюючи з сімейними парами, які одружені не один рік і мають спільних дітей, обговорюючи їхнє інтимне життя, слово "секс" я принципово не вживаю, замінюючи його на інші слова, чи фрази.

2. В інтепритації методики, яка використовувалася в роботі з Вашою сусідкою, коні до сексу жодного відношення не мали і жодним чином ці два поняття не перетиналися. Таке хіба можливе у Вашій хворій уяві!:facepalm:

Насправді те, що ви пишите - це повна дурня! Оскільки все ж таки та методика використовувалася саме мною, то повірте я краще знаю про що там йдеться!

А ви сходіть, сходіть і обов'язково відвідайте 90% всіх психологів, щоб потім сміливо сказати: "90% психологів мають одну ту ж методичку з одинаковими запитаннями")))

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

:haha:Особисто я, в тому ні грама не сумніваюсь!:haha: Ви настільки впевнений в своїх словах, що вони прямо на очах матеріалізуються, все невидиме стає видимим. Це вже не психологія, а парапсихологія з елементами сугестології ... .:haha:
    :blush:Та шо Ви таке пишете? Пан Ігор хоче нам допомогти і його нам якраз бракує, а то я вже давно не спілкувався з такими людьми.:mocking:

Останнє редагування: 15 лис 2015
  14. Latana Royal

та вже щось починаю знати, наприклад відгук людини, що побувала на прийомі
    тепер зрозуміло про який шалений рейтинг йшлося - рейтинг шахрая

:facepalm:
    хтось зі справжніх психологів знає, як зветься ось цей розлад, коли людина так впевнено і наполегливо проштовхує різну дурню?
    Тільки Ви повинні мати на увазі, що треба весь час погоджуватись з паном Ігорем, вірити в усьому, висловлювати захоплення, а ще, бажано, лестливо так питання ставити: "Як Ви вважаєте пане психологу?" "А якої ви думки про..., пане психологу?"
    В іншому випадку бути Вам неминуче "параноїдальним тролем" :))) бо незгода боляче чіпляє горе-психолога за розпухле самолюбство :mocking:

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  15. Igor Fedoryshyn

Браво!!! Геніально!!! Неперевершено!!!:haha:

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ігоре, я не збираюся сперечатися. Я написав те, що мені не раз розповіла сусідка. Сприймайте це як хочете.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не можу твердити про шахрайство, а може то просто прикрий вчинок?

18. Latana Royal

може для когось і прикрий, але очевидно, що не для пана псевдо-психолога, бо він наполягає на своїй правоті
    і якщо пан за ті нісенітниці, що ми тут трохи мали щастя читати, ще й гроші бере - то і є шахрайство, на мій погляд

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Latana Royal

ще більше знаків оклику, оздобленого жирним або кольоровим шрифтом тексту - і Ви нас переконаєте :popcorm1:

20. Igor Fedoryshyn

І що, не получилося мені особисто вас переконати в тому, що ваші висновки були геніальними і неперевершеними? Але чому ж? Це була позитивна оцінка вашій писанині?
    Гаразд, як забажаєте - все, що ви написали - це "маячня сивої кобили"! Так краще?

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)