бо то як з юристами - займаються тим не тому що хист мають, а через порожні амбіції, моду, сподівання накосити грошенят забиваючи баки розгубленим дурникам. Тільки юристові можна хоч книжку завчити, в той час як психологові потрібно не просто теорію вивчити, а ще й мати певну обдарованість, досить сильну інтуїцію, відчувати людей, відчувати разом з людьми... От і трапляються такі горе-спеціалісти як наш улюблений Ігор Федоришин, якого й психологом важно назвати. Скоріше, промоутер сам себе коханого. До цієї справи дійсно в хлопця є хист і палке прагнення
Друже, а що тут розуміти) Таке явище нажаль досить поширене в мережі Інтернет і називається тролінгом. Існує думка, що тролінгом займаються люди, які страждають комплексом меншовартості, серйозними психологічними розладами, розчаровані чи стомлені повсякденною рутиною. Їхня мета - викликати конфлікти між учасниками, беззмістовну розмову, образи, словесну війну, яка нерідко втрачає відношення до первинної причини дискусії. Так що не варто звертати на такі речі увагу)
Мих, Ви пишите дурниці! У Вас мабуть якісь проблеми на темі сексу??? Бо щось багато пишете про це. Можливо саме з цих причн Ви особисто відвідали 90% психологів у Львові (це буде понад 100 спеціалістів)? Чи Ви принципово користуєтеся надійним і перевіреним джерелом - ББС (баба - бабі сказала)? 1. Як правило, навіть працюючи з сімейними парами, які одружені не один рік і мають спільних дітей, обговорюючи їхнє інтимне життя, слово "секс" я принципово не вживаю, замінюючи його на інші слова, чи фрази. 2. В інтепритації методики, яка використовувалася в роботі з Вашою сусідкою, коні до сексу жодного відношення не мали і жодним чином ці два поняття не перетиналися. Таке хіба можливе у Вашій хворій уяві! Добре робите, що не ходите до психологів, ймовірно жоден з них Вам вже не допоможе!!!
Шановна, "шалена білочка", здогадайтеся про кого ці слова нижче? Параноїдальний троль. Цей ніколи не тролить просто так. У нього обов’язково повинна бути причина – певна ідея, в центрі якої опинилися саме ви. Він може вважати вас плагіатором. Він може вважати, що ваш захмарний рейтинг не відповідає вашій реальній майстерності в тій чи іншій сфері... Впізнали себе?
гиии я правильно зрозуміла, що повинна узяти за догму оце ваше "авторитетне" визначення значення "Параноїдальний троль"? дитячий садочок якийсь... Ну добре, пограємось в вашу гру... навіть якщо я троль, то не бачу жертву? Де та особа з шаленим рейтингом і реальною майстерністю? Якщо ви натякаєте на себе, то запевняю вас, мені ніхто, ні в інтернеті, ні в реалі не розповідав ні про вас, ні про ваш рейтинг, ані майстерність. Але я можу чогось не знати, то давайте запитаємо у шановного панства. Може хтось з відомих форумлян є вашим прихильником? Агов! Хтось чув про Фeд0рішина, окрім випадків його писанини тут? Я, особисто, бачу взаємно закоханого в самого себе хлопчиська, який запевнив себе у власній виключності, але не в змозі запевнити в тому публіку (досі не бачила тут з вами згодних), хоч і дуже старається. Ото і все кіно Заради справедливості відзначу, що є деякі ваші погляди, з якими я, особисто, частково можу погодитись, навіть деякі висловлювання виглядають дотепними (і то не дивно для людини з вищою освітою), але за виключенням того, що стосується сфери в якій ви вирішили себе позиціонувати як майстер (бо психолог з вас і справді нікудишній), та те невелике позитивне переважує отой ваш парвенізм, що межує з невіглаством P.S. якщо кожен не згодний з вами є параноїдальним тролем, і тут досі не зустрічалось захоплених явищем "Фeд0рішин Іг0р", то як зветься той, хто весь час до тролей повертається, щоб поспілкуватись в їх середовищі?
Так цікаво читати ваші самовосхвалєнія... Я не пишу дурниці, пишу те, що знаю. Який зміст мені писати вам, незнойомому чоловікові, всякі неприємності? Я сам особисто возив свою неповнолітню сусідку з її мамою до вас. Чекав з добру годину, а потім вона повернулася і все розповіла. І вкінці додала, що більше до вас йти не хоче. А судячи з ваших зацікавлень до неповнолітньої дівчини, говорить, що ви самі маєте проблеми з сексом, може вас цікавить педофілія? Нафіга ви намагалися дитині пояснювати про секс з мужчинами? От я й до чого веду. Був би психолог нормальним християнином, мав би відповідний моральний облік. Ваша фраза: - уяви, що ти стоїш на узліссі і на тебе біжуть коні, яке у тебе відчуття? - страху. - отаке у тебе відношення до мужчин і сексу. Яке відношення мають коні до сексу, відомо хіба що "психологу" Федоришину. Я - гублюсь. Натяки якісь дурнуваті. На моє щастя, я просто їх непотребую. А ви все так реагуєте на критику?
Ви можете дати посилання на сайти ваших знайомих американських психоаналітиків? Мене дуже зацікавив психоаналіз як явище у психології. Я хочу це питання більш детальніше вивчити, щоб мене ніхто не міг звинувати у невігластві, коли я буду висловлювати свої судження щодо психоаналізу. Цікаво чи якісь страхові компанії погоджуються платити послуги психоаналітиків?
Мені здається, що психоаналітик Фройд видав би своє найкраще пояснення щодо російського приставання до українців перетворитися у росіян, тобто за допомогою психоаналізу можна було би знайти знайти власне психоаналітичне пояснення щодо російських претензій до українців змоскалитися та щодо причин сьогоднішнього українсько-російського конфлікту.
Ігор, Ви надто запальний як на людину, що позиціонує себе як психолог. Ні? Тут, на форумі, є одна кльова панянка Un.Known. Почитайте то, що в неї в підписі стоїть і приміряйте. Миху, наскільки я розбираюсь в кулінарії, то тобі кивають на простату. Досвистівся? Або виложувай аналіз з підписом головлікаря, або наші дівчита не будуть теперіча думати, же ти хлоп хотькуди )))))) )
"... запевняю вас, мені ніхто, ні в інтернеті, ні в реалі не розповідав ні про вас, ні про ваш рейтинг, ані майстерність. Але я можу чогось не знати..." Ви можете чогось не знати!!!
Мих, скажіть будь-ласка: 1. Ви пам'ятаєте у всіх деталях, як пройшов ваш день вчора, тиждень тому, рік і т.д.? 2. Ви завжди і усіх випадках на 100% розумієте людей з якими спілкуєтеся? Однозначно, що НІ! То чому ви з піною в роті доказуєте про речі, свідомо перекручуючи їх, якщо ви особисто не були присутні в той момент, коли викоритсовувалася дана методика мною в роботі??? Тим більше, що це відбувалося кілька років тому? Можливо ви неуважно читали, я повторю вам ще раз: 1. Як правило, навіть працюючи з сімейними парами, які одружені не один рік і мають спільних дітей, обговорюючи їхнє інтимне життя, слово "секс" я принципово не вживаю, замінюючи його на інші слова, чи фрази. 2. В інтепритації методики, яка використовувалася в роботі з Вашою сусідкою, коні до сексу жодного відношення не мали і жодним чином ці два поняття не перетиналися. Таке хіба можливе у Вашій хворій уяві! Насправді те, що ви пишите - це повна дурня! Оскільки все ж таки та методика використовувалася саме мною, то повірте я краще знаю про що там йдеться! А ви сходіть, сходіть і обов'язково відвідайте 90% всіх психологів, щоб потім сміливо сказати: "90% психологів мають одну ту ж методичку з одинаковими запитаннями")))
Особисто я, в тому ні грама не сумніваюсь! Ви настільки впевнений в своїх словах, що вони прямо на очах матеріалізуються, все невидиме стає видимим. Це вже не психологія, а парапсихологія з елементами сугестології ... . Та шо Ви таке пишете? Пан Ігор хоче нам допомогти і його нам якраз бракує, а то я вже давно не спілкувався з такими людьми.
та вже щось починаю знати, наприклад відгук людини, що побувала на прийомі тепер зрозуміло про який шалений рейтинг йшлося - рейтинг шахрая хтось зі справжніх психологів знає, як зветься ось цей розлад, коли людина так впевнено і наполегливо проштовхує різну дурню? Тільки Ви повинні мати на увазі, що треба весь час погоджуватись з паном Ігорем, вірити в усьому, висловлювати захоплення, а ще, бажано, лестливо так питання ставити: "Як Ви вважаєте пане психологу?" "А якої ви думки про..., пане психологу?" В іншому випадку бути Вам неминуче "параноїдальним тролем" бо незгода боляче чіпляє горе-психолога за розпухле самолюбство
Ігоре, я не збираюся сперечатися. Я написав те, що мені не раз розповіла сусідка. Сприймайте це як хочете.
може для когось і прикрий, але очевидно, що не для пана псевдо-психолога, бо він наполягає на своїй правоті і якщо пан за ті нісенітниці, що ми тут трохи мали щастя читати, ще й гроші бере - то і є шахрайство, на мій погляд
І що, не получилося мені особисто вас переконати в тому, що ваші висновки були геніальними і неперевершеними? Але чому ж? Це була позитивна оцінка вашій писанині? Гаразд, як забажаєте - все, що ви написали - це "маячня сивої кобили"! Так краще?