Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. Radistka

Radistka Rändaj

Спілкування зі свідками єгови дійсно небезпечне для здорового глузду. Видно вартова башта за 20 років таки мозок начисто виїдає. Я написала - "я пишу ім'я, ви підете спитаєте юзвишина, а тоді переді мною вибачаєтеся". Кома означає логічне "і", який сенс мені писати ім'я, якщо ви нічого не збираєтеся робити - самі написали що нічого не будете запитувати. Який сенс писати ім'я якщо до вас говорити, що горохом об стіну лупити?

Але я вас прекрасно розумію, інші не розуміють, а ми з вами добре знаємо, що вам не можна ні на мить засумніватися ні у правдивості свідків, ні у їх недосконалості, інакше ваша віра похитнеться, а це може означає відлучення. А практика відлучення у свідків єгови означає повне поривання усіх контактів, зв'язків, і бізнес- в тому числі, буквально вчорашнім друзям буде заборонено навіть привіт сказати вам при зустрічі, просто тому що ви почали думати і засумнівалися у істинності цієї секти. Ясне діло, що ViTanya буде захищатися і захищати юзвишина до останнього патрона. Думайте люди, чи нормально йти до психотерапевта, який сам сповідує таку дивну практику!

Дійсно треба цю бесіду припиняти, бо ви ще почнете мене переконувати, що молода людина, яка вже декілька років лежить у сирій землі, і на могилу якої я вас можу відвести, насправді жива. Цікаво було б спитати, а що б ви самі відчували, якби ваш син (той самий про якого ви тут пишете), раптом впав би у депресію, ви б його до юзвишина, а він покінчив з життям, але боюся ви знову будете "логічно" відповідати про якихось будзінських і могиляків (поняття не маю яким боком вони тут до теми)

Месседж, який я прагнула донести - люди, стережіться свідків єгови, особливо психотерапевтів. У них забагато обмежувальних факторів, щоб бути хорошими психотерапевтами. Нехай лікують собі самих себе, хоча ... уявіть ситуацію - свідок єгови депресує, бо хотів би покинути цю секту, але знає, що у такому випадку життя прийдеться починати спочатку, темний глухий кут, приходить до юзвишина за порадою ... чим той може йому допомогти ... було б смішно, якби не ..

• Подобається Подобається x 4
  2. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

як багато букофф ))) і де ж ім"я? далі голослівні звинувачення. "Думайте люди", радістка ще скаже що Юзвишин немовлят приносить в жертву на сеансах, а нещасна зазомбована ViTanya все одно про нього хорошої думки :)))
    Але давайте не будемо перетворювати тему на особисті "разборки", я розумію, що Вам це подобається, бо можна щораз то більше нісенітниць понавигадувати, але форум не для цього.
    Всього найкращого.

3. Steph

Steph Member

ViTanya, я помітила, що свідки вміють добре або заперечувати, або перекручувати. і взагалі - що б хто не сказав би тут чи деінде неугодне - це все припишеться во ім"я мученицьких страждань за "віру", ну просто безпрограшний сценарій :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Slav

Slav Well-Known Member

В багатьох людей, які вернуться з зони АТО, почнеться посттравматичний стресовий розлад, спричинений їхнім перебуванням в зоні бойових дій. Разом з посттравматичним стресовим розладом, "тримаючись за руки", йдуть інші види неврозів, депресія і психосоматичні розлади, тобто цілий букет психічних розладів. Я собі не можу уявити, як можна тільки психологічними консультаціями без застосовування медпрепаратів подолати посттравматичний стресовий розлад та інші психічні розлади, викликані посттравматичним стресовим розладом.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------- Додано в 04:22 ---------- Попередній допис був написаний в 03:58 ----------

Свідки Єгови якраз вишуковують людей, в яких може бути депресія. В цей час їм легше людей завербувати. Я в житті зустрічав декілька випадків, як до людей, в яких недавно померли рідні, приходили Свідки Єгови, щоб пошкодувати, розрадити і в кінці - завербувати в секту. Я думаю, що вони навіть навмисно шукають персональні дані таких людей, щоб знати, як до них підійти.

Останнє редагування: 28 жов 2014
    • Подобається Подобається x 1
  5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Истинная правда. Особенно для них привлекательны люди у которых погибли близкие.
    Сам сталкивался с таким.

6. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Уявіть собі, що таки можна! Я навпаки: не можу собі уявити – як медпрепарат може вилікувати посттравматичний стресовий розлад, якщо хімічні речовини, що входять до його складу, лише загальмовують психічні процеси в мозку людини? При цьому чинники, що спричинили цей розлад продовжують залишатися в підсвідомості хворого...

7. Steph

Steph Member

Ігоре Федоришин, а ви що, зібралися тут надавати безкоштовні консультації? вже всі давно прочитали про вас і вашу ж чудо-методику одноразової терапії, годі себе тут рекламувати. між іншим, може, дехто справді шукає собі цінну пораду. а то важкувато її вигребти поміж саморекламою вашою або прихованою представника людей з кольоровими буклетиками

Останнє редагування: 30 жов 2014
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Igor Fedoryshyn

Психолог Ігор Федоришин, м. Львів

Та ні, що Ви! :blush: Про жодні безкоштовні консультації не йдеться. Просто мені здалося, що форум - це інформаційна площадка для масового спілкування, де кожен має право висловлювати власну думку... Крім цього, дане обговорення форуму називається "Допомога сантехніка", а я власне маю диплом слюсаря 3-го розряду і майже 10-річний досвід роботи в сфері технічного обслуговування і ремонту каналізації та сантехнічного обладнання... З цих причин інколи дозволяю собі маленьку слабкість - висловлюю власну суб'єктивну думку, яка опирається виключно на професійний практичний досвід.:hi:

9. Steph

Steph Member

ммм, аякже. до речі, щодо думати. чого варте лише, наприклад, ось це відео на вашій сторінці (власне, підписане "для тих, хто вміє думати" http://vk.com/igorfedoryshyn?z=video29540454_170327198/13ca396474816362df
    http://www.youtube.com/watch?v=AbSDwLQjOXQ

то от мені цікаво, і я хочу, аби й інші задумались (по-справжньому), як можуть люди, які, хоч і позиціонують себе як профі з багаторічним практичним досвідом, вам допомогти, коли в той же час поділяють світогляд "владєльцев страни". утілізатори-ватні голови.... хочете, щоб вам такі щось радили? хочете такої "допомоги"? і це тільки одне відео

так-так, ваші погляди не мають ніякого стосунку до консультацій, кожналюдинамаєправовибору і винікомунічогоненав"язуєте (можете цього не писати, я знову вам надаю полегшення). але перестаньте порівнювати себе з сантехніком. люди не тупі і розуміють, що це порівняння недоречне, коли мова йде про психологію, бо душа і всякі там внутнрішні світи являють собою більш тонку структуру, ніж труби, еге ж? і дозволити комусь наводити порядок у собі - то вам не гаєчку прикрутити. і наслідки можуть бути зовсім непередбачувані.

про цю очевидну річ вже намагались пояснити особам-любителям кольорових буклетиків (безрезультатно), об"єкт захисту яких також є у ваших друзях.

коротше кажучи, свою"професійну" думку вам краще висловлювати у себе в кабінеті, на тематичних конференціях і т. д.

Останнє редагування: 31 жов 2014
  10. Steph

Steph Member

не нав"язуєте...
    (можете цього не писати, я знову вам надаю полегшення). але перестаньте порівнювати себе з сантехніком. люди не тупі і розуміють, що це порівняння недоречне, коли мова йде про психологію, бо душа і всякі там внутнрішні світи являють собою більш тонку структуру, ніж труби, еге ж? і дозволити комусь наводити порядок у собі - то вам не гаєчку прикрутити. і наслідки можуть бути зовсім непередбачувані.

про цю очевидну річ вже намагались пояснити особам-любителям кольорових буклетиків (безрезультатно), об"єкт захисту яких також є у ваших друзях.

коротше кажучи, свою"професійну" думку вам краще висловлювати у себе в кабінеті, на тематичних конференціях і т. д.

Останнє редагування: 31 жов 2014
  11. Igor Fedoryshyn

Steph, за детальне вивчення моєї сторінки в соціальній мережі Вам окреме велике спасибі!:good: При нагоді можете пошукати мої профілі також і в інших мережах, раптом Вас щось зацікавить... А ще краще - детально вивчіть мою біографію, перечитайте всі статі у львівських та всеукраїнських виданнях і т.д. і т.п. Після цього можете на кожному стовпі у Львові написати: "Люди добрі, ніколи і за жодних обставин не ходіть до львівського психолога Ігоря Федоришина". При цьому озвучте кілька десятків причин і аргументів, чому цього робити не потрібно!
    Насправді це добре, коли якась людина віддає тобі стільки власної життєвої енергії. Будь-ласка, продовжуйте це робити й надалі!!!:yahoo:
    Доречі, звідки у Вас такі глибокі знання про психологію? Може коли в житті книжку яку прочитали по психології?

Я Вас розчарую, проте жодного відношення до "любителів кольорових буклетиків" відношення не маю. Ну, хіба можу поспілкуватися з цими цікавими людьми про життя-буття десь на вулиці, але більше однієї години ніхто з них не витримує...:mocking:

Так, так, великі спасибі Вам і за це! Ваші поради насправді дуже цінні для мене. Я обов'язково візьму їх до уваги! Біда лиш в тому, що перший варіант абсолютно не підходить ("у себе в кабінеті"), оскільки психолог не дає порад своїм клієнтам, для цього на щастя є деякі "особливі люди", які про все в цьому житті знають...
    То може все ж дозволите мені хоч інколи писати на форумі?
    І ще раз Вам велике дякую за все!!!:ThankYou:

12. Steph

Steph Member

не маєте, я й не казала, що маєте. зате відповідаєте по їхній схемі)).
    а довжина і к-сть ваших повідомлень не виправдовує їхню сумнівність

13. Igor Fedoryshyn

Гаразд, Вам мабуть видніше:)
    Отож, мені доведеться дещо доповнити самого себе: "Люди добрі, не ходіть на прийом до психологів, які на форумах відповідають по схемі "любителів кольорових буклетиків" (Свідки Єгови), бо довжина і к-сть їхніх повідомлень не виправдовує їхню сумнівність" – якось так виходить???)))

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивлюся я на мою знайому... Важка справа знайти нормального психолога. Три останні на першій зустрічі діють, як по одній і тій ж книжці. Ті самі запитання, ті самі фрази, і одна і та ж відповідь дитини - більше не хочу бачити. Невже вони всі такі обмежені? Дайте виговоритися дитині !!! Послухайте її і не читайте ті дурнуваті тести. Дайте можливість ввійти в довіру!

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Дівчата, я знайшов вам такого психотерапевта, що жодна журба довго сі не продержи і ше будете мені дєкувати.

Наш чоловік, справжній українець і лікар:

http://cbt.ucu.edu.ua/staff/18/

15. Steph

Steph Member

не так. краще нічого не відповідайте, бо кожна ваша відповідь ще більше наштовхує на думку, що ґрунт для своєї практики ви черпаєте з тих же пабліків вконтакті :)
    я не маю на меті вас образити, і не буду рахувати, хто що і як читав , але тут ви і близько не спілкуєтесь і не висловлюєтесь на тому рівні, на якому себе представляєте.

• Подобається Подобається x 3
  16. Igor Fedoryshyn

[FONT=&quot]Ніяк не можу збагнути для самого себе: Ваші претензії та закиди адресовані мені як людині та особистості , чи все ж таки Ви апелюєте до мене як до психолога?[/FONT]

1. [FONT=&quot]Якщо мова йде про перший варіант – в цій країні я маю право робити все що завгодно, якщо це не порушує Законів України [/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot]([FONT=&quot][FONT=&quot]читайте Конституцію України, [/FONT]с[/FONT]таття[/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot] 23,[/FONT] 34)[/FONT]! Чи Ви хочете позбавити мене ц[FONT=&quot]их[/FONT] прав?[/FONT]
    2. [FONT=&quot]Якщо я Вам не симпатизую як психолог, тоді тут ще простіше. Єдиний спосіб дати оцінку спеціалісту в будь-якій сфері професійної діяльності – побачити цю людину в рамках цієї діяльності, або мати можливість ознайомитися із результатом його роботи! Настільки я розумію – в реальному житті Ви мене ніколи не бачили, чи не так? Чи просто Ви звикли оцін[FONT=&quot]ю[/FONT]вати людей за принципом: механіка за його вміння робити складні операції, а професійність лікаря за технічним станом його автомобіля? [/FONT]
      [FONT=&quot]Невже Ви готові сказати, що всі люди, які за останні зверталися до мене за допомогою у Львові, м’яко говорячи, не зовсім розумні?[/FONT]
    [FONT=&quot] Ймовірно у Вашому випадку ні перший, ні другий варіант не актуальний. Істин[FONT=&quot]у[/FONT] [FONT=&quot]м[FONT=&quot]ожна знайти[/FONT][/FONT] в словах пісні (долучен[FONT=&quot]ий[/FONT] аудіо файл вниз[FONT=&quot]у). Виб[FONT=&quot]а[/FONT]чте за "правду-матку" в очі[FONT=&quot], не мав на меті Вас образити![/FONT]
    [/FONT][/FONT]
    [FONT=&quot]Доречі, особисто Вам та всім іншим можу запропонувати єдиний правильний інструмент оцінки професійності будь-якого психолога – це його здатність використа[FONT=&quot]ти власні[/FONT] знан[FONT=&quot]ня[/FONT] і метод[FONT=&quot]и[/FONT] на практиці у [FONT=&quot]своєму[/FONT] житті. [/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot][FONT=&quot]Е[/FONT]фективн[FONT=&quot]ішого[/FONT][/FONT] способу насправді не існує![/FONT]
    [FONT=&quot]А "ґрунт для своєї практики" я черпаю в самій роботі, яка щодня приносить мені неймовірне задоволення, з відносин у власній сім’ї (з дружиною виховуємо двоє дітей), від людей, яких люблю і поважаю, [FONT=&quot]від[/FONT] міцного здоров[/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot]’[FONT=&quot]я та хорошого самопочуття,[/FONT][/FONT] і звичайно [FONT=&quot]з[/FONT] самого життя.[/FONT]

Вкладення:

Останнє редагування: 6 лис 2014
  17. Radistka

Radistka Rändaj

:nea: ... щасливі люди не відгаркуються на кожне зауваження так як ви ..

звідки така нелюбов до людей у професійного психолога ..

то всі психологи такі язикаті хфеськи? а пацієнт хоч встигає свої два слова десь між тим вставити? :pardon:

18. Igor Fedoryshyn

Так, Ви 100 % праві! Професійний психолог, коли на нього виливають відро помиїв просто обтирається і йде далі. Ну, або підставляє другу щоку... А оскільки я непрофесійний психолог і судячи з усього ним ніколи вже не стану, можу собі дозволити захистити себе від безпідставних нападів в свою адресу.

Відносно "любові до людей"... уважно перегляньте нашу дискусію із п. Steph і подивіться з чого все почалося... мабуть все ж таки є у мене право вільно висловлювати свою думку в обговоренні на форумі, яке має безпосереднє і пряме відношення до моєї професійної діяльності. Чи Ви також готові мені це заборонити?

Дівчата, для тих, хто не вміє читати, нагадую - тема обговорення: "Допомога психолога", а не "Критика львівського психолога Ігоря Федоришина". Якщо бажаєте займатися подібними речами, створіть для цього спеціальну тему на цьому ж форумі)

19. Radistka

Radistka Rändaj

ой, який пафос - "хто не вміє читати" .. :boredom:

о та певне не маю шо до роботи, теми створювати

просто не переношу чоловіків що багато триндять :bad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Wili

Wili Well-Known Member

пан займається саморекламою в темі, тому варто звикнути що користувачі будуть пана обговорювати як фахівця.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)