Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

В паспорті пише саме так)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Власне до вас дівчинка ходила, 14 років.

3. Igor Fedoryshyn

Тоді значить мова йде не про тренінг, як Ви казали перед цим, а про консультацію. Чи можете розпитати детальніше в своєї знайомої про цю історію, а то мені самому цікаво... Чесно, не пам’ятаю такого, щоб я про подібне розпитувався в дівчинки-підліткаю.

4. vins

vins Well-Known Member

Давно на форум не заглядывал, а тут такие дискуссии :)))
    У мамы после событий в Киеве на майдане, да еще дома проблемы, развился тревожный невроз с паническими приступами. Пробовала лечиться валерьянкой и еще какими-то каплями но все без толку. Правда, она не понимала, что с ней такое. А у меня уже было похожее состояние, я писал об этом в этой теме. Тогда я ходил к психотерапевту , который работает во Львове, он мне очень помог, состояние у меня до сих пор стабильное. Это Юзвишин Александр Павлович (у него есть свой сайт, там его контакты, статьи и информация). Посоветовал маме пойти. Она проходила психотерапию 1 раз в неделю, три с половиной месяца. Сейчас нормально себя чувствует, спит хорошо, панические атаки прекратились.
    Так что те, кто здесь писал, что психотерапия может помочь без лекарств, правы.

Останнє редагування модератором: 4 сер 2014
  5. vins

vins Well-Known Member

Упс... Ошибочка вышла, извиняюсь :) о своей психотерапии у Юзвишина я писал не в этой теме, а здесь.

6. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Останнім часом тривожні неврози і панічні розлади почастішали. Мабуть, це пов"язане, зокрема, і з тим, що робиться в Україні. Новини давно вже спокійно дивитись неможливо :sad: Дякувати Богу, мої панічні напади після психотерапії у Юзвишина не повертались, навіть тоді, коли син був в січні на Майдані. Переживала, звичайно, плакала, пила заспокійливі, але до панічних нападів не дійшло.

7. Radistka

Radistka Rändaj

Я так розумію тема "Майдан" зараз у свідків Єгови в тренді. І в проповідуванні можна використовувати і психотерапію Юзвишина порадити ... :hang1:

• Подобається Подобається x 1
  8. vins

vins Well-Known Member

Обратил внимание , что Radistka выискивает на "Посиденьках " и на ЛФ отзывы о Юзвишине, и, извиняюсь, гадит. Иначе не скажешь.
    А насчет темы "в тренде", то эти события, по -вашему, волнуют только свідків??? Был бы у вас сын или дочь на майдане тогда, когда во Львов хоронили Вербицького, пропал Булатов и многих искалечили, вы бы так не говорили.
    Если я, к примеру, не обращался к Игорю Федоришину, то не придираюсь к нему, и не поливаю его грязью. Пишу о своем личном опыте.

9. Radistka

Radistka Rändaj

Вчора випадково наткнулася на ці повідомлення. Зацікавило. Відреагувала.

Нагадила, бо написала що він СЄ? Ну-ну .. ні серйозно, він що цього соромиться? Тоді йому самому допомога потрібна.

З точки зору "ви відбиваєте мені клієнтів, така-сяка" мабуть я "гаджу". А з точки зору простих людей, які шукають допомогу? Я дійсно знаю людину яку Юзвишин лікував від депресії, і яка покінчила життя самогубством. Кажете мовчати? Добре, попередила і мовчу.

---------- Додано в 20:20 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

А був би у вас син/брат/батько якого б забрали в АТО, і Ви б переживали за нього, по ночах не спали. А в той час молоді здорові хлопці свідки Єгови спокійно б принесли довідку що їм у військо віра не дозволяє. А тоді Ви такий весь на нервах до Юзвишина, що робити? І іншим би нарадили. Щось якось то все нєкрасівенько ..

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я перепрошую, Ви в курсі, що це форум?

11. Radistka

Radistka Rändaj

якраз справа в тому, що "волнують" і СЄ і не СЄ, але абсолютно "по разному"!

12. Steph

Steph Member

то де у Львові знайти хорошого психолога? у мене нема знайомих, що моглиб дати пораду в цьому питанні, а вв інтернеті не можу нічого знайти.
    Radistka, от так крутий поворот ви зробили - після стількох улесливих відгуків... ох...

13. morze

morze Well-Known Member

Донецьк і Луганськ запрошують на лікування від стресу, апатіії, суїцидних нападів і інших розладів психіки! Термвн перебування -ТРИ дні!!!

14. Igor Fedoryshyn

Дивно, що у Вас виникли питання щодо пошуку психолога у Львові через інтернет... Вводите наприклад в Google (Яндекс і т.д.) фразу "психолог львів" і отримуєте чимало варіантів... наприклад лише на одному сайті "у психолога" можна знайти інформацію про декілька десятків психологів, що практикують у місті Львові. Крім цього, є варіанти із психологами, що мають свої індивідуальні сайти... тут тільки Ваші бажання і час опрацювати цю всю інформацію)))

15. Radistka

Radistka Rändaj

що тут питати, відповідь проста як двері - лікаря треба шукати серед професійних лікарів

• Подобається Подобається x 2
  16. ViTanya

Не забувайте, що це форум, і якась вороже настроєна особа (чому - хто її знає, може колись спокусити хотіла, а не вдалося ))), а може жаба дусить, що про когось добре відгукуються, а може, обливши іншого брудом - підвищується у власних очах... і т.д.), так от, якась така особа, прикриваючись ніком, може написати, що в певного психолога пацієнт наклав на себе руки. А може ще що завгодно вигадати.

Я працюю лікарем у Львові вже багато років, більше ніж 20, і ніколи б не порадила особу з сумнівною репутацією. А Юзвишина знаю не один рік, і не два. І жоден з моїх колег-лікарів не може йому щось закинути, а повірте, в медичних колах така інформація поширюється блискавично. Та й мої пацієнти діляться власним досвідом лікування і в Кечура, і в Гривула (він теж займається психотерапією, хоч і нечасто), і в Фільца і в Сурана, і в того ж Юзвишина. А в них немає абсолютно ніякої причини ні рекламувати когось, ні обливати брудом. Та Юзвишин реклами не потребує, до нього приїжджають лікуватись і з інших міст, не тільки зі Львова. Тому попасти до нього на терапію не так вже й легко.

Та й взагалі, кожна доросла людина має свою голову на плечах. Навіть, якби ви мали знайомих у Львові, то кожен міг би радити по-різному. Можна піти на одну консультацію, порозмовляти, познайомитись і вирішити - ходити на терапію до цього спеціаліста, чи ні. Звісно, це потребує часу і зусиль, іноді грошей (іноді, бо в деяких психологів, хоч це рідкість, перша консультація безкоштовна). Але воно варте того.

17. Radistka

Radistka Rändaj

давайте без емоцій, мене істеричні жінки дратують

1. яким конкренто брудом я його облила і чому ви знову нечесно не згадуєте що він свідок єгови?

2. я можу з іменами але вам це не сподобається. але спочатку скажіть а ви самі хіба не свідок єгови (з центрального збору, і гомеопатією лікуєте, так?)

3. я пишу імя, ви підете спитаєте юзвишина, а тоді переді мною вибачаєтеся. підходить?

Останнє редагування: 22 вер 2014
  18. ViTanya

Мене теж ))). А ще й злобно-істеричні.
    Звичайно, підходить. Звинувачувати психолога в тому, що його пацієнтка покінчила життя самогубством це гірше ніж бруд. Тому ім"я в даному випадку є важливим. Наприклад, я знаю сім"ї, де після щеплень діти залишились інвалідами, то тим, кого цікавить, можу назвати імена, а, якщо ці люди дозволять, то й їхні координати. Йти і запитувати Юзвишина не маю потреби, серед психологів, психіатрів та й особливо, серед пацієнтів такі речі, якщо вони мають місце, набувають гучного розголосу.
    Щодо мене, я Свідок Єгови ось уже майже 20 років, і мої пацієнти про це знають. Багато-хто з них до мене звернувся саме тому, що їм порадили Свідки-сусіди, співробітники чи родичі. Я не з центрального збору і ніколи в ньому не була. Гомеопатією не лікую, для цього є Будзінський, якого особисто добре знаю багато років і про якого я дуже високої думки, незважаючи на його віросповідання, якого до речі не знаю, бо мене ніколи це не цікавило.

19. Radistka

Radistka Rändaj

навіть коли це правда?? ні ну я знала що свідки єгови лицемірні, ну але щоб настільки..

розголосу не було, бо батьки теж були свідками єгови, природньо що претензій не предявляли і зрозуміло що це така болюча справа про яку хочеться забути, до того ж достеменно винного і в звичайній хірурії важко знайти, а в психіатії тим більше

ви питати не підете бо боїться правди і не хочете погіршувати стосунки з бізнес партнером, але це ніяк з об'єктивною правдою не повязано. правда завжди гірка, то тільки той сурогат що вам подаюь у бублікаціях солоджений

а чому ви не напишете прямо що юзвишин теж свідок єгови?

крутитеся тут як вуж на сковорідці. ви вважаєте що людям цього не варто знати? я вважаю що це гидко приховувати. хіба тупий не розуміє що звичайний свідок єгови лаборант у лікарні і свідок єгови психотерапевт то є велика різниця. не треба лізти зі свинним рилом в калашний ряд - не треба нав'язувати психологічну допомогу католикам і православним зранку, а ввечері обливати їх брудом на своїх зібраннях

але я боюсь вам цього з вашою примітивно логікою не зрозуміти як і не зрозуміли ви що все у чому ви тут мене звинувачуєте абсолютно проектується на вас. особливо цікавим з точки зору Фрейда було про зваблення. будьте спокійні мені не подобаються чоловіки, що працювали моделями ))

20. ViTanya

Ну і де ж ім"я? З Вашого боку суцільні напади, голослівні звинувачення, порожні слова, відверта неправда. Не буду розбирати по кожному пункту, бо не потребую виправдань. Тим більше, що Ви тут же вигадаєте щось нове. Вважаю, що продовжувати таку дискусію - це нижче моєї гідності. Правда, Ваше зауваження про мою "примітивну логіку" насмішило.
    І якщо всі колеги, про яких написала декілька позитивних відгуків - мої бізнес-партнери, як Ви написали, то і Будзінський, і Могиляк, і Жельов, і Куриляк, і Витвицький і ще багато інших - теж. Хоча ті, хто їх знає, розуміє, що вони не потребують подібного партнерства. Але ж Ви зараз негайно вигадаєте щось інше. Тому - всього найкращого, щастя, здоровля ))

а де твій аватар? :)