Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я особисто проти гіпнозів. Допомога психотерапевта дуже допомагає з такими станами, а вони виникають через те, що пацієнт бере собі забагато дурного до голови, власне через те що йому втовкли в голову предки.
    Є інші методики ніж медикаменти які допомагають боротись з родовими програмами, бо їх спочатку треба зрозуміти, але далі що. Ну он я знаю звідки і що мені то дає. А ніц доброго, якщо я не буду нічого з тим робити зараз і сьогодні.
    Якщо дуже треба то можна в таких випадках дати легкі антидепресанти, яких мені вистачило на 2 тижні, щоб вийти з того стану і просто навчитись розпізнавати ЩО спонукає такі реакції. Згодом з’ясувала, що я саме така - і тепер я знаю, що я гостра, реагую дуже сильно, беру до голови дурне. Вчуть просто відсторонитись від ситуації аби ті напади не приходили. Доречі зміна харчування також ДУЖЕ допомагає.

Піст і молитва також роблять великі чуда. Тому я роблю все - психотерапевт, піст і молитва.

---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

А мене причина більше не цікавить. Мені всеодно щодо причини. Причина то для мене бла-бла... а он що далі, це набагато важливіше. Як зрушитись з місця, онто важливіше, ніж УРЯ! ми знаємо причину ваших станів.

• Подобається Подобається x 1
  2. Wili

Wili Well-Known Member

а яка різниця між психотерапевтом та психологом? наскільки мені відомо ці дві професії якраз лікують "розмовою" і "пошукам першопричини" , це вже психіатр таблетки виписує.
    дивився я документальний фільм про хвороби 21 століття, там про психологічні розлади була ціла частина, там народ місяцями а той роками "шукає першопричину".

3. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Уявіть собі: Ви товчете себе молотком по пальцю руки... Зрозуміло, що відчуваєте при цьому сильний біль. Але замість того, щоб перестати нанонисти удари до пальцю, Ви приймаєте заспокійливі таблетки і ходити на сеанси психотерапії...
    Так от, біль, який Ви відчуваєте - це наслідок Ваших конкретних дій, а удари молотком - це власне і є причина Вашого болю. Робота над наслідках ніколи не буває ефективна, але люди успішно боряться все життя саме з ними... Саме тому, наприклад, 60% онкохворих помирають в перші місяці. Ще понад 30% в термін до 10 років. І лише одиниці успішно проходять таке складне випробування. Це ті люди, які знайти в собі ту саму причну виникнення онкозахворювання і почали працювати над собою та змінилися...

У Вашому випадку я можу лише побажати успішних походів до Ваших дорогих психологів, чи психотерапетів і носити їм щоразу по 150 $. І судячи з усього цей процес буде тривати для Вас вічно, оскільки Ви боритеся із наслідками Ваших проблем... а причини для Вас - це " бла-бла...", як Ви самі ж і виражились. Це лише питання Вашого власного вибору!

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:39 ----------

Різниця між психологом і психотерапевтом незначна. Відмінність більше в методах роботи і в тому, що психолог консультує, а психотерапевт провдить сеанси психотерапії.)
    Хоча між самими психотерапевтами є також свої нюанси... В даному випадку слід розрізняти такі поняття як «лікар-психотерапевт» і «психолог-психотерапевт». Перший відповідно є медиком і має право виписувати медичні препарати, інший ні.

Найосновніша причина виникнення психологічних розладів в 21 ст. - це шалений тепт розвитку технічного прогресу та глобалізація. Людина все більше віддаляється від Природи ось її і "штормить"...

4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Прафєсар, бєз году нєдєля. Яким правом ставите мені діагноз. Якщо оберу, то я буду ходити до психологів стільки скільки захочу і буду викладати на них стільки скільки захочу. Не ваші гроші!!!

Розбирання причив призведе вас тільки до певного роздоріжжя після якого треба починати діяти. Я то бла-бла вже пройшла, прафєсар. Постійно розбирати причини то тупцювання на місті.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:06 ----------

Так, бо то тільки рускі прихологи лікують проблему за один сеанс. Я спілкуюсь з одною ДУЖЕ світолою головою яка працює в Нідерландах, то вона просто в шоці від того як рускі психологи працюють з певними розладами психіки. На те, що вона відводить, за умови великої співпраці пацієнта, шість місяців, руский психолог каже, що зробить за один-два сеанси.

5. Wili

Wili Well-Known Member

замануха, просто, думає чувак дам 3 рази по 300 грн, і буде все ок, а в результаті пшик, от тому не вельми мені подобається професія психолог у нас.

6. Igor Fedoryshyn

Так, Ви на всі 100% праві – "а в результаті пшик":
    Ось навіть докази цього

7. Igor Fedoryshyn

"Діагноз (від грецького diagnosis — розпізнавання) — виражений у стислій формі лікарський висновок про характер і суть хвороби та її визначення за допомогою всебічного обстеження хворого." — Вибачте, п. Маруся-Мама, але я не ставив Вам жодних діагнозів. Я не лікар, щоб таким займатися. Я лише зробив власний суб’єкт висновок із Ваших же слів. При цьому не ображав Вас жодними словами. Безумовно Вам і лише Вам обирати скільки часу ходити до психологів. Як і скільки платити за це грошей. А за професора дякую, проте такого вченого ступеня у мене немає)

А за українських психологів вона нічого не казала? А то я до російської нації жодного відношення немаю)))
    І доречі, в моїй професійній практиці насправді були клієнти, які роками безрезультатно ходили до інших "спеціалістів" (психологів, психотерапевтів, психіатрів, екстрасенсів, вороржок і т. д.), проте допомогти такій людині вдавалося за 1-4 зустрічей, в залежності від конкретного випадку. І такі речі далеко не поодинокі в моїй роботі.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Те саме, бо у вас одна школа.
    Хотіла сказати і не буде, але не хочу наврочити. :)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Марусі хоча б заспокійливого якого, бо її рве просто на частини по невідомій причині. Може гамериканським екстравертом стала.

10. Slav

Slav Well-Known Member

Мені було б дуже цікаво прочитати якусь авторитету літературу про те, як можна за декілька консультацій позбутися неврозу.

Скільки часу я тим питанням цікавлюся, то таких швидких та ефективних методів одужання від неврозів за допомогою декількох консультацій в серйозній літературі не зустрічав.

З того, що я читав, я можу зробити висновок, що необхідний певний час для одужання, щоб людина могла позбутися неврозу.
    Повинні відбутися певні позитивні зміни в організмі людини під впливом терапії, а для цих змін необхідний певний час.

Останнє редагування: 15 лип 2014
  11. Igor Fedoryshyn

Психолог у Львові

Насправді такої цілі в мене ніколи й не було)))

---------- Додано в 07:59 ---------- Попередній допис був написаний в 07:55 ----------

Судячи з усього її особистий психолог просто даром викачує з неї гроші)))

12. Wili

Wili Well-Known Member

пане якби у вас небуло відповідних думок, ви б не наводили ці відгуки )))
    адже якби я сказав що ви крокодил, ви б тільки посміялися, а не переконували мене в зворотньому.

13. Igor Fedoryshyn

Психолог у Львові

Можливо, Slav, Ви не зовсім правильно зрозуміли суть. 1-3 консультації — не обов’язково означає, що все відбувається за один день, чи тиждень. В часі завзивчай цей процес розтягнутий на значно довший термін. В ідеалі робота виглядає так: знаходиться причина виникнення (стандартно без винятку); потім відбувається корекція, пропрацювання на рівні підсвідомості; далі людина вчиться самостійним навикам роботи зі своїми станами. В падальшому в будь-якій ситуації клієнт уже знає, що робити власними силами і потреби щоразу бігти до психолога не має. На консультацію людина приходить лише тоді, коли наступає криза і коли з якигось причин самостійно справитися з цим не вдається. Тобто заслуга психолога в такому випадку чисто мінімальна, оскільки всю основну роботи виконує сама людина. І звичайно це все працює лише тоді, коли хворий має високу мотивацію і на готовий боротися зі своїми недугами, чи особистими проблемами.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Яким правом ви собі дозволяєте таке написати. Рахувати чужі гроші якось непрофесійно, що найменше.

15. Igor Fedoryshyn

Наведені відгуки адресовані не лише Вам... це більше як один із аргументів до нашої розмови, чи дискусії... А відносно крокодила, Ви на 100% праві)))

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

Ваші гроші думаю нікого крім Вас саму не цікавлять, так що не хвилюйтеся так сильно з цього приводу)

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:36 ----------

А якщо чесно і відверто, отой Ваш психолог ("ДУЖЕ світла голова") вона хоть сама по собі щаслива, як людина, як жінка... вона живе повноцінним життям і в неї щаслива сім’я? Бо як на мене, це найосновніший показник професійності психолога! І як відомо: іншим ми віддаємо лише те, що є у нас самих!

16. Slav

Slav Well-Known Member

Так треба відразу писати, щоб нікому не здавалось, що може відразу бути чудо ( зцілення за декілька днів ), як деякі спеціалісти рекламують свої послуги.

Ще хотів запитати: чи ви так ставите діагноз своїм відвідувачам саме так, як це є описано в медичній літературі чи якось інакше пояснюєте стан людини?

Я задаю це питання, бо деякі відомі львівські психіатри - психоаналітики, яких я вже згадував на форумі, замість того, щоб розказати людині відповідний діагноз, вони людині пояснюють, що в неї "звички", коли в людини діагноз - невроз. Незрозуміло, для чого вони так пояснюють замість того, щоб адекватно ставити діагноз, як це зобов'язаний робити лікар.

Останнє редагування: 18 лип 2014
  17. Igor Fedoryshyn

Як відомо, психологія ділиться на медичну і консультативну. Так от, особисто я не медик і вища медична освіта в мене відсутня. Я психолог-консультант, що не дає мені право ставити діагноз і офійно озвучувати його клієнту. Там само, як я не маю права виписувати ліки, чи скасовувати приймання мед. препаратів. Це більше сфера діяльності психіатрів, або психотерапевтів-лікарів. Суть роботи психолога полягає в побудові гіпотизи, тобто в пошуку причин виникнення дискомфорту людини, далі підтвердження цієї гіпотизи, а потім спільний пошук шляхів подолання проблемної ситуації. Звичайно, при виявленні тих, чи інших симптомів, я можу для самого себе визначати "робочий" діагноз клієнта. Проте я в жодному випадку нікого не лікую. І медична література, як і інформація описана в ній, прямого відношення до моєї роботи не має.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Скажіть, а в процесі ваших тренінгів з малолітніми дівчатами ви маєте право розпитувати про секс і сексуальне життя?

19. Igor Fedoryshyn

Це мабуть Ви щось напутали, або ота Ваша знайома. Я не проводжу тренінгів із підлітками і тим більше не розпитую в неповнолітніх дівчат про такі речі як секс і сексуальне життя!!! Хоча маю право проводити такі тренінги, оскільки є сертифікованим тренером за програмою "Сприяння просвітницькій роботі «рівний-рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя". Дана тренінгова програма схвалена Міністерством Освіти і Науки України, Академією Наук України, Програмою Розвитку ООН в Україні, ЮНЕЙДС в Україні. Власне один із модулів цієї програми зачіпає тему сексуального виховання. Але останній раз подібного роду тренінг проводився приблизно 7 років тому в таборі Спілки Української Молоді разом із іншим тренером далеко за межами Львова.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ще скажіть, що ви не Ігор Федоришин.

а де твій аватар? :)