Допомога психолога?...

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Viola, 11 жов 2007.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Там в попередньому дописі помилка. Не сетралін, а сертралін .

Останнє редагування: 19 тра 2014
  2. Знаєте, таких сімей і випадків тисячі...
    Кожен як уміє, так і справляється з цим. Зі свого досвіду скажу: якщо чоловік ревнивий, то у нього явно проблема з самооцінкою. І поведінка жінки тут не при чому. Бо такий чоловік здатен ревнувати до стовпа і до тіні... Якщо любов ще не вмерла до нього, то треба розуміти що лікування такого захворювання дуже довге. Маєте здоров"я, час і бажання - починайте діяти, Бог вам в поміч.
    Але. все це добре, коли ревнивий чоловік хоч би якось зрозумів і признав, що його стан - не є нормою, що це є - діагноз. На жаль, мені не довелось бути знайомою з такими жінками, хто зміг перевести з категоріїї " ревнивець" в "адекват" навіть за допомогою лікарів. Всі, хто мав такого легеня, з часом подали на розлучення. Це саме стосується і жінок. Багато чоловіків згодом не витримують такого стану, коли їх ревнують і переслідують і просто розлучуються мовчки.

На мій погляд причина одна: той хто ревнує ( не має значення жінка чи чоловік) - це ущербна людина. Людина, яка недооцінює себе, свої можливості не вміє визначити свою здатність.
    Такі люди живуть тільки тим, що слідкують за життям іншого.
    Я не розумію (хоча розумію), невже таким людям нема більше куди витратити свою енергію??? Невже так тяжко стати тим, кого не захочуть (навіть в думках) мати бажання зрадити??? Невже так тяжко мати своє захоплення, найти своє призначення в житті??? Займатись улюбленою справою, займатись собою. Виглядіти так, щоб всіх неіснуючих і існуючих суперників "покласти на лопатки" тільки однією своєю присутністю.)
    Напевно тяжко....
    Хочу сказати одне: жодна людина, яка самореалізована, не здатна бути ревнивою. Їй це ні до чого. Якщо ти знаєш собі ціну, в тебе не виникає бажання, щоб хтось затвердив цей факт. Ти не будеш вдаватись до ревнощів, так як для тебе це низько і дико. Якщо ти знаєш собі ціну, ти не боїшся бути покинутим, обдуреним. Бо насправді сильних і мудрих ніхто не покидає.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Психолог....

А скільки ви б платили хорошому психологу, скажімо за годину? Мій знайомий сказав мені наступну фразу: Якщо хочеш грамотного і професійного психолога, то він менше 600 грн/год не коштує. І до психолога, який оцінює свою роботу у 200 грн./год. він би не пішов.

Але є ще одна деталь - психологія психолога. Дай йому 600 грн/год, станеш у нього улюбленим клієнтом, і цілі у нього будуть не вилікувати, а подовше лікувати...

Дякувати Богу, що мені непотрібно такого роду помочі.

4. Я з Вами згодна. Скоріше факт, що хороший психолог - хороший менеджер по продажу))) А що, як не свої послуги добре і правильно "продати"? Тому, треба бути пильним в цьому питанні.
    Я більше схиляюсь до роботи КОУЧА. Хоча вони більше працюють з бізнесменами, та директорами компаній, Але спілкування з таким спеціалістом, дає дуже хороші позитивні результати.
    Бо кінцева ціль коуча - підвести клієнта до самостійного рішення психологічної проблеми: наладить в самі короткі сроки відношения зі стороною, з якою є непорозуміння.

Коуч не дає готових рекомендацій: як і що робити.. Навпаки, його ціль- підвести клиєнта до самостійного прийняття вирішення проблеми.
    Інструментом в работі є - конструктивний діалог, присутнє і нейролінгвистичне программування ))), а в деяких віпадках і гіпноз. Нічого не поробиш. Для вирішення проблеми всі методи гарні, чк говорить прислів"я. Головне , це дає змогу нам, клієнтам, подивитись на себе, на оточуючих другими очима..
    А це того варте!!!

• Подобається Подобається x 1
  5. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

якби я віддавала 600 грн\год психологу, мені б терміново став би потрібен психолог для заспокоєння нервової системи і для того, щоб переконати мене, що не в грошах щастя :)))

• Подобається Подобається x 2
  6. ViTanya

ViTanya Well-Known Member

Хіба що ти цього сам хочеш (є люди, які підсвідомо, чи ні, але насправді не хочуть нічого змінювати. Вони тільки хочуть мати, кому б поплакатись. Але професійний психолог такого швидко "розкусить" і прямо на це вкаже). А якщо після 10-ти сеансів результату не бачиш, хто тобі заважає розвернутись і піти? Та ще й потім розповідати іншим, що цей психолог не допомагає? Хорошому спеціалісту така антиреклама ні до чого.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, може за 600 грн/год нормальні психологи, але тих шо в інтернеті можна почитати на всяких он-лайн консультаціях - це шарлатанство натуральне. Як правило вони просто слухають-слухають (в цей час внутрішньо позіхаючи від чергового тисячного невдахи), потім видають набір якихось стандартних загальних фраз, коротше там любий може працювати. Але якби за 600 грн. мені видали таке саме, я б цього "психолога" онулював. Хоча може в тому й полягає психологія, шоб з повітря ловити 600 грн/год і нефіга не робити.

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То вам ся так тіко здає. :)))
    $120 але не більше.

А ви вважаєте, що ціль психолога дати вам вирішення на тарільочці з голубою облямівочкою? Добрий коуч це в першу чергу добрий психолог. Упс... :)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То Іцхака Пентусевича слухайте

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Залишивши 6000 грн. і усвідомлюючи, що він зробив з вас лоха, поглибивши при цьому власну депресію?

Та дякую..:hang1:

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Хіба ви біьше не вартуєте, чи він не вартує?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Скоріш всього він пояснить тобі шо ти лох, раз докотився до такого життя і потім плюс до того ти ще відчуєш себе лохом заново, зрозумівши що заплатив 6000 грн. за те, що тобі пояснили що ти лох.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для чого йому доводити, що ви - лох. Він скаже, що ви самі перервали терапію, а тому - лох.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Якщо за мої послуги, то я точно вартую більше.:haha: А психолог? Залежить який, але загалом ніхто не вартий більше ніж 120 долярів на годину.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доводити не треба, це ж аксіома, психолог першим ділом пояснює шо вся проблема - це ти сам.

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Не зовсім ТАК. Не завжди у всьому винна саме особа, хоча корінь успіху виходу з ситуації знаходиться в самій особі.

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Миху, відкіля такі відомості? :facepalm:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так і каже: ти сам гавно, йди гет звідси, придурок.

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Ви не поняли? Це ж елементарно.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чесно кажучи вищезгадані он-лайн психологи в двох словах так і роблять. Може їх так в інституті вчать, шо треба людину до тями привести, шоб не шмаркала. Правда невідомо наскільки це допомага пацієнтам.

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Елементарно, Ватсон!

У мене якраз багато відомостів в цій області. :blush:

19. Igor Fedoryshyn

Igor Fedoryshyn Психолог, езотерик, цілитель

Справ в тому, що консультація психолога онлайн - надзвичайно малоефективна (як спосіб надання психологічної допомоги). В порівнянні із консультаційною психологічною бесідою "в живу" - це приблизно лише 15-20% ефективності. І в інституті нічого такого психологів не вчать... Жоден спеціаліст, в будь-якій сфері, тільки через факт отримання диплому не вважається хорошим фахівцем, адже формування професійних якостей, навичків і т.д., відбувається в процесі практичної роботи уже після отримання освіти. Зазвичай добрим психологом може бути людина, яка володіє певними внутрішніми задатками і схильністю. Якщо ж обрання саме цього професійного шляху зроблено із цікавості, престижу, чи доступності такої освіти, повторюся - диплом, чи освіта нічого не дають!

20. Wili

Wili Well-Known Member

а пан шарлатан, за такі заяви вас варто судити

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)