Я думаю, що такі шахрайські чи напівшахрайські "методи лікування", як психоаналіз, є великою бідою для суспільства. Через них люди не можуть отримати адекватну психіатричну допомогу. Відразу ж виникає дуже серйозний конфлікт інтересів між лікарем-психоаналітиком та пацієнтом: лікар хоче дуже добре заробити на пацієнті, а пацієнт -- вилікуватись. Не треба бути спеціалістом в області психіатрії, щоб зрозуміти, що психоаналіз майже не допомагає виліковувати психічні розлади. Для цього, щоб це зрозуміти, треба лише не бути лохом чи ідіотом. Ніяк не можу до кінця зрозуміти, чому, враховуючи таку серйозну критику цього психоаналізу (психоаналітична психотерапія ), його далі продовжують відносно масово пропонувати пацієнтам. Невже таке нахабне здирництво? А ще уявіть собі людину, яка страждає депресією на грані суїциду і йде до психоаналітика, а той тільки мріє про тривале заробляння. ( ---------- Додано в 19:18 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ---------- Та можна навіть розігнатись до пешої космічної швидкості і головою в дуба... Бажано це робити далеко за містом. ---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:18 ---------- В мене щось таке відчуття, що пахне тільки рекламою. Але нехай, якщо це правда, що вона написала. Нехай хоч рекламують ворожок - аби тільки допомагало. P.S. В неї тільки цей один допис... І зареєструвалсь вона тільки сьогодні, напевно, щоб викласти цей допис. ---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- І взагалі, що стосується будь-яких інших психотерапій, то якщо після декількох відвідувань психотерапевта людина не відчуває ні найменшого полегшення, то можна вважати, що даремно потрачені гроші та час, і пацієнт має дуже серйозно задуматись, чи йому далі відвідувати цього психотерапевта.
В мене не було потреби дізнаватися про те, який він мужчина: "видний", чи невидний! Якщо у Вас є таке бажання - можете відповідь на своє питання знайти самі
В будь-якій сфері більшість спеціалістів такими не являються... Подивіться на будь-яку професію... понад 90 % в ній випадкові люди! Але насправді є невеличкий відсток тих, які знайшли своє місце в житті і лише займаються тим, чим і повинні!
А чому даремно потрачені гроші, час і немає позитивного результату? - а тому, що психотерапевт не цікавиться справжніми причинами виникнення даної проблеми... Все має свою причину... і психологічні проблеми теж, тому мабуть варто починати з пошуку тих самих причин... а не боротися тільки із наслідками
Та ви що? А ви знаєте, що в більшості випадків неуспішного лікування справжні причини психічного розладу все-таки адекватно встановлюють, тим не менше, вилікувати розлад не можуть? Мені цікавіше буде прочитати, як вам і в чому допоміг цей психолог, якого ви тут всім порекомендували.
Боюсь, що питання надто особисте. Та й "універсальних" методик не існує. Тобто, методики, звісно, існують, але самі стосунки "лікар - пацієнт", на стільки індивідуальні, що, як я писав вище, одному лікар допомагає, а іншому, з тією ж проблемою - ні. Маю приклади, коли я отримував нуль або негатив від відвідування світил, які таки мають доволі багато позитивних результатів. А отримав допомогу від спеціалістів, про яких не складають легенд. Зрештою, питання було не до мене, можливо, п.Наталя має іншу думку та захоче бути відвертою. Що до причин. На скільки я в курсі, до них, по справжньому докопатись можна лише на якомусь енному сеансі, коли пацієнт таки почне довіряти лікарю, прибере захисти тощо. Тобто, це питання не першого-другого візиту. Ну і в "клінічних" випадках причини вже не є фактором цілковитого одужання.
Якщо я все розумію правильно, тема обговорення: "Допомога психолога?" А Ви мені тут втираєте про лікування... І я всього лише розказала про свій позитивний результат відвідин психолога у Львові. А відносно того як і в чому він мені допоміг - все просто - разом ми шукали першопричини мого душевного неспокою і дискомфорту... наша робота починалася саме з цього... на наступному етапі я вчилася методам впливу на власну психіку, поведінку, щоб в подальшому жити комфортно та отримувати заводолення від кожного нового дня. Без жодного лікування і ніяких діагнозів! Кожен студент, який вчиться на психолога і кожна людина, яка прочитала бодай одну книжку по психології знає, що та сама психологія - це наука про "душу"... Психіатри, психотерапевти та лікарі працюють на рівні людського розуму... Тому, якщо хтось бажає шукати вирішення своїх проблем у лікарів, будь-ласка - це питання вибору. Я обрала інший шлях і отримала позитивний результат, яким на 100% задоволена!
Ніхто нікому тут нічого не втирає. Тема називається "Допомога психолога" , але автор теми пише про власний психічний розлад. І обговорення теми давно вийшло за рамки психології. Може вам психолог за допомогою методів когнітино-поведінкової терапії допоміг у вашому легкому випадку. Але якщо це не поодинокі епізоди, коли людину мучать нав'язливі думки і вона немає спокою, вона і раніше подібне відчувала, то їй скоріше треба звертатись до психіатра і думати про лікування.
Хіба психологія має відношення до теми "Здоров'я"? Червоний Хрест вже 58 років добивається від'єднання психіатрів, знахарів, екстрасенсів, відьом від державної охорони здоров'я!
:flag_of_truce:Даремно Ви тут всі напали на дівчину! Я із чоловіком, так само як і Наталя, мала можливість переконатися в професійності "пана Iгорка", як його тут назвали. Нічого дивного в тому немає, що ті люди, які зверталися за допомогою до цього львівського психолога задоволені результатом. Ігор Васильович навправду дуже хороший психолог і професіонал своєї справи! Ми ходили до цього психолога з чоловіком, оскільки мали проблеми у відносинах між собою. Також, дуже йому вдячні за допомогу!
Ото і мене насторожило, що за два дні на форумі з'являються відразу два "вдячних" пацієнти п. Ігоря. Але написано - кваліфіковано. Хоч не тупий спам.
Ви є модератор, що бачите їхні ІП ? Якщо це справді так, що в них однакова адреса IP, то можна з дуже великою ймовірністю вважати, що ці дописи зроблені однією людиною з метою, щоб прорекламувати п. Ігоря. ---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ---------- Якщо є якась проблемна, конфліктна ситуація в житті, у відносинах з іншими людьми, то тоді, справді, треба йти на консультацію до психолога, щоб він дав відповідні рекомендації, як себе поводити та як реагувати на ту чи іншу ситуацію, яка виникає з проблемними людьми. Але якщо, наприклад, в людини давно та систематично проявляються симптоми певного психічного розладу, то тоді треба записуватись на прийом до психіатра. І бажанно шукати такого психіатра, який би не практикував жодної психотерапії і не був би зацікавлений її вам пропонувати. Тоді він, не маючи особистих зацікавлень, вам зможе за відповідну оплату поставити правильний діагноз і порекомендувати адекватне лікування. Після нього, можна і шукати психотерапевта, якщо є потреба у психотерапії. Завжди треба звертати увагу чи немає конфлікту інтересів між лікарем та пацієнтом.
Хмм… Ось це мабуть і є та сама "Чоловіча Логіка"? А Ви не пробували приписати сюди ще історію про масонів, або інопланетян... Чому тільки банальний спам, чи всього лише реклама п. Ігоря? У повідомлень не тільки IP адреса однакова, вони навіть писалися в на одному комп’ютері, і на одній квартирі. Тобто у мене вдома… Ірина Васечко (Irman) – моя хороша давня знайома… Саме я і порадила їй колись піти до психолога, якого тут звинувачують мало не у «всесвітній змові». А вона просто заступилася за мене на форумі, коли я розказала їй про це все… Але Ви тут ще напишіть, що він нам заплатив гроші за відгуки, щоб навіть в нас з паном Ігорем інтимні відносини, або ще щось в такому ж дусі, як тут перед цим намікали інші форумчани… Ніхто ж нікому не забороняє думати в міру своєї розпущеності, чи розпущеності... ---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ---------- Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих © Un.Known
Ні, це жіноча. Ну... все може бути, якщо пан Ігор, практикуючий психолог, зареєструвався вчора в 23:41 з того ж самого ІР, що й Ви. )