Допомога людині

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем VolonterBC, 22 лип 2015.

1. VolonterBC

VolonterBC Member

Панове. Вибачте що звертаюсь, але хто ще допоможе як не проста людина простій людині (більшості богатііїв ми не потрібні). Тому звертаюся саме до Вас.
    Іноді трапляється що волонтерам самим потрібна допомога, тому хто ще буде допомагати, як не друзі або родичі.
    Друзі, необхідна допомога!
    РАК!!! А точніше - Лімфома Ходжкіна. Такий діагноз почула молода дівчина, волонтер і просто чудова людина - Катюша Кременецька.
    Тяжке випробування для неї. Не менш важко матеріально - шалені ціни на ліки та процедури. Особливо, якщо врахувати, що у Каті на руках хворіюча матуся. І Все. Із рідних більше нікого... А сума лікування - 40 000 грн. (досить не велика порівнюючи з іншими, тому що 1-ша стадія, але і вона потрібна)
    Катя - волонтер Товариства Червоного Хреста України. Вона ніколи не проходила мимо чужої біди.
    Просимо кожного з вас стати Катюші ближче - кожна ваша гривня допоможе врятувати її! Тільки разом ми зможемо врятувати її!
    Номер картки: 4188 3700 2096 4717 (Аваль) Кременецька Катерина Михайлівна, с. Гребінки.
    Якщо виникнуть питання, телефонуйте 0973187166 Галина Іванівна.
    Карта Привата 4731 2171 0449 7613 Кременецька Катерина
    Не залиштесь байдужим!

2. VolonterBC

VolonterBC Member

3. VolonterBC

VolonterBC Member

4. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

як справи у дівчини?

• Подобається Подобається x 1
  5. VolonterBC

VolonterBC Member

Останні аналізи показали що покращення таки є. Залишилось тільки на реабілітацію назбирати. Скільки коштує ще не знаємо

6. VolonterBC

VolonterBC Member

А взагалі то у нас у тих хто допомагає вже "дах їде". Я вже палити почав (за що "отримав по шиї" від неї) нерви не витримують. У самого була клінічна смерть років 6 тому, то ставився до неї за принципом "що буде то буде" навіть коли лікарі вже не пояснювали що відбувається. Але чужий біль переношу важче ніж свій, чомусь

Останнє редагування: 27 сер 2015
  7. VolonterBC

VolonterBC Member

Якійсь "недолікар" їй сказав "А за що ти так чіпляєшся тут? Що в тебе є? Може простіше піти?". Знав-би то хто, то він би сам пішов, не те що пішов, він би побіг в мене

8. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Нажаль лікарі у більшості циніки. Сама з тим стикалася. То ж вже не чекаю від них співчуття та розуміння. Лише наполягаю на своїх зацікавленостях.
    Катерині дай Боже сил подолати всі труднощі!

9. VolonterBC

VolonterBC Member

дякую

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Товариство, я рідко про щось прошу, в основному сам стараюсь тихо допомогти. А тут звернулись знайомі з бідою. Знаю тих людей, знаю про їхню біду. Це не фейк. Нову тему не створюю, з дозволу відпощусь в існуючій. Закидаю як зкопіював

_____________________________________________________________________________________________________________________
    Звертаюсь до всіх, хто може бути небайдужим.!
    В друзів дитинства захворів син. Просять про допомогу. Інформація перевірена особисто через різні джерела. Буду вдячний разом з батьками навіть за невелику посильну допомогу (20,50,100 грн.)
    Звернення батьків:
    ЦЕ КРИК ПО ДОПОМОГУ БАТЬКІВ, В ЯКИХ ЗАХВОРІЛА ДИТИНА.
    У мого старшого сина Андрія захворювання лімфома Беркитта. Це рідкісний, але агресивний, злоякісний рак крові. В Україні не змогли поставити правильний діагноз. На лікування прийняла ізраїльська клініка Assuta. Виявили, що уражені органи через втрату часу. На сьогоднішній день стан сина покращився, з’явився шанс. Ми обходились власними можливостями до останнього часу, продали що могли, і позичили кошти у кого можна було, але коштів не вистачає. Тому прошу про фінансову підтримку, дуже прошу.
    Карта приватбанку 4149 4996 4317 2115 Вармінський Ігор Валерійович.
    Дай Бог всім здоров’я.

11. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Tags:
а де твій аватар? :)