допомога чи "допомога "?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 4 лип 2011.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Визвала б ментів.Хоча...інколи безпечніше лежати там де звалило,ніж "допомога" наших "доблесних" стражів порядка

• Подобається Подобається x 4
  2. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Ну не знаю, якщо в моїх силах, то стараюся допомагати, але коли людина криком кричить : "Шуруй звідси! Не лізь, я сам(а)!"... То тоді вже як вийде. Більшість людей у такому випадку або не вірять чужим, або хочуть "самі", як діти. По собі знаю.
    П.С.:Підтримую пана Свято : бажано, аби не знали, хто поміг.

• Подобається Подобається x 3
  3. Peri

Peri Well-Known Member

Маємо знову ситуацію, яка пов* язана з допомогою.
    Отож, людина щиро хоче допомогти. Вона має своє бачення допомоги. Що можна їй закинути? Те саме, що і в ситуації з Ромком - допомога може бути вчасною, відповідною, затребованою...Чому ті люди, які хотіли по - своєму баченню допомогти Ромкові, тепер, фактично ставши на його місце ( відносно ), не сприймають чужої допомоги? Тому що, допомога допомозі різниться!
    Сподіваюся, що всім незацікавленим добре видно, що кожна сторона по - своєму права.
    Тому, дорогі мої ЛФівці, ще й ще закликаю до терпеливості і розуміння. Давайте шанувати ( взаємно!) почуття один одного, а також право на вибір тої чи іншої життєвої позиції:)
    Дана пропозиція - заклик не стосується тролів, які переслідують свій, суто " професійний" інтерес.;)

• Подобається Подобається x 5
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Перепитаю чи все гаразд, якщо булькотітиме із запахом... піду геть...

---------- Додано в 11:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:03 ----------

Нічого не робитиму - він сам себе звільнив від Бога...

---------- Додано в 11:06 ---------- Попередній допис був написаний в 11:05 ----------

:nea: Нехай живе, адже...

• Подобається Подобається x 3
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не став би пов'язувати ту ситуацію з допомогою. :)
    Там у заголовку фсьо написано.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)