Допоміжть підібрати назву приватної садиби

Discussion in 'Всяке різне' started by deva, Nov 28, 2010.

1. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

Гучна трембіта (для музикантів), карпатська файка (для курців), теплий ліжник (для втомлених), красна колиба (для их,хто знає відмінність міжкрасним і червоним), прихисток туриста (для байдужих), карпатська стежина (для мандрівників), гуцульська / бойківська ватра (хто замерз), карпатське джерело (для спраглих), мелодія Капат (для романтиків), музика гір (зновудля музикантів), п"яте колесо (для байкерів), бартка (для войовничих), за пазухою (для віруючих)... :) та варіантів купа!

Мені подобається ДРИМБА! (епітети: гучна, чарівна, карпатська... і шоб обов"язково давали людям можливість подримбати на дримбі, або дарували постояльцям, які були більше тижня)
    Цимбали щось не дуже сюди підходить... флояла також :)
    Можна щось підібрати із міфології... :) типу "карпатський пан" (а на вивісці намалювати давньогрецького бога)

ви б дали хоч якісь ключові слова...

---------- Додано в 20:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

о, ще можна таке: Гостинний опришок :)

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

мене понесло................. :)
    веселий кайзер, ерц-герцог Франц, карпатська забава, файний ґазда, смачний пампух... наша партизанка (тут точно кожен буде тлумачити по-своєму)

• Подобається Подобається x 5
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я так розумію,що ця будівля будувалась на гурт,а потім ділилась чи купувалась частинами.А шо ваші сусіди,вони теж будуть здавати апартаменти?Якщо так,то вам треба,якось разом вирішувати,як назвати цю туристичну Мекку.Або просто взяти тай відділити під"їзди,якимось плотиком і назвати свою частину,назвою,яка вам сподобається найбірши.Ви прослухали "Вірменське радіо".;):)))

• Подобається Подобається x 1
  3. deva

deva Well-Known Member

всім велике спасибі за спробу допомогти, поки ми тут придумували, то чоловік з дочкою вже вибрали,:)зараз займаємся створення сторінки, про її створення і назву
    повідомлю.

а де твій аватар? :)