Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! не хочу хвалитися, але ось карма від "патріархів": в основному (чоловіча частина кармодавців) мужчини солідного (не старого, а саме солідного) віку. Дами ж користуються популярністю на форумі і є глибокоповажними форумлянками.
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! а нашо воно здалося?ну народ пише пости...комусь подобається,комусь ні..то ж суб`єктивне..
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! ай-яй-яй не хочеш, а хвалишся... значить, хочеш. отак-от, тримай! мені не сподобався допис
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Полковнику,повірте,з Вами ніхто не зрівняється. Ви най-най-найбільший майстер в цьому питанні...овочеводства і кулінарії. І анатомії. А Андрій всього лиш фінансист. Академієв не закінчували...
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! спікінг по-нашому: ти казав, що не хочеш хизуватись, а хизуєшся. де правда?
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! скажіть будь-ласка що п. Полковника за це забанили?! для вас шановний п. Московите я Андрій Олексійович. а я такий: всім вірю і нікому недовіряю. говорячи рідною давай забудемо. я вважаю, що кожний має право на невдалі дописи. ну то вже яблучко п. Левандівко п. Полковник відповісте коли вийдете Бере син рушницю. Батько питає: куди ти сину? Син: та, от йду москалів вбивати. Батько: а як вони тебе сину? Син: а мене за що? п. Полковнику: а мене за що? усе по порядку п. Ромко
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Вже нераз помічав - мене тут за старшого мужчину вважають... Чого б то?! Мушу, можливо, розчарувати вас, Андрій... я ще до віку Христа не дійшов. Хоча вже, в принципі, не так далеко...
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! А чо’ перейматися? Я,наприклад часами себе відчуваю отак,на 102 з половиною років.. І дивуюся... Люди тілько не живут... правда,за файними кубітами ще сі озираю...
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Та де би я тим переймався... не кубіта ж... А перші сивина і зморшки нам навпаки шарму додають, нє?! От хіба би черевце трошка підрівняти - і хоч завтра до клюбу на танчі...:dance:
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! ви мене розчарували :D п. Самойлович - я спеціально наголосив на слові солідного віку, а не старшого. а солідний мужчина і в 30 солідний вік має. нє? хоча, чесно, по дописах категорізував завжди вас до групи, якщо так можна сказати, 40-47,5 річних.
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! та й ну.... я, наприклад, в свої 31 -- точно солідно не виглядаю...... (ці слова стосуються тільки моєї персони)
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Але якщо з тебе познімати всі ланцюги і гайки . одягнути фрака з краваткою...то ....навіть дуже солідним би здався