Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! У номінації "Найширший допис" відзначився пан, підпис якого розсував вікно браузера до подвійної ширини.
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Силу свою навчився контролювати ти, юний падаван! Рада джедаїв безумовно лицарем зробить тебе!
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Зла вдача з'їла мій допис щодо номінацій на Форумі. Хоча доречно було б її запостити до "пропозицій", але ця тема теж годиться Якби я не був таким ледачим - створив би окрему гілку з голосуванням, але Пропоную ввести номінації (річні, тимчасові, довічні) користувачам форуму за що-небудь. За гострий язик, за патріотизм чи навпаки, за загальну приязність чи надмірну дратівливіть (хоча тут віншувати немаз чим) ... Номінанти висуваються користувачами, голосуються і мають щастя. Статус номінанта вказується біля нікнейма (двигунець форуму дозволяє). Самойлович вже за Як вам?
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Пропоную чемпіону з лайки (проведемо голосування) надати титул "Поросятко Нах-Нах" (див. http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=220522&postcount=885 )
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! номінація "дописувач, який постить коменти тільки після того,як його опонент виходить з ЛФ", "причеплюсь до кожного слова".
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Пропоную перемогу в номінації "Найпалкіший захисник усього російського" присвоїти Стєпаничу. Важко віднайти якогось іншого дописувача, який би так затято захищав інтереси чужої держави і народу. Той самий преславутий полковник до такого рівня не дотягує...
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Самойловичу, щодо Степанича - не погоджуюся. Степанич викладає своє, досить помірковане бачення більшості проблем (просто ані Ви, ані я, можливо, з тими проблемами особисто не зустрічалися). І звинувачувати в цьому - не варто.
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! Честь йому і хвала за це. Я не звинувачую, я лише констатую факт. І висуваю претендента на титул. Знаю одне: в якій би гілці, в якій би темі то не було, від аполітичних "Дівочих посиденьок" і до гарячої "UA-RU", як тільки з"явиться бодай один допис що кидає нехай навіть найменшу прозору тінь на расєю, йезик, народ і т.д. - Стєпанич вже тут як тут, відчайдушно кидається на захист, сприймаючи це мало не як особисту образу.
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! п. Текіло без образ кармівський антипокер: 5 мінусів, з них 3 від адміністрації
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! та що ви))) кльово))) Додано через 1 хвилину пупере, ви так часто заставляєте мене посміхатись))))) дякую вам за це)))))
Відповідь: Дописи... Най-най-най!!! А чего Вы ещё ожидали от здравомыслящего и порядочного Человека????