Донецк и Донецкая область

Тема у розділі 'Донецький форум', створена користувачем Оникс, 28 чер 2009.

1. STK

STK Дуже важлива персона

Тобто ти вважаєш, що людину, яка всіх і все обзивала "дерьмом", "ідіотами", "приматами" і т.д. невинно забанили? Хоча, кого я питаю, ти ж і сам необноразово був невиннозабанений за хамство і не тільки...
    До речі, ти так і не відповів, чи можна любити Донецьк і не поливати брудом інші регіони? Чи це взаємопов'язані речі?

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

у більшості донбасян це вважається за прояву вищої поваги до людини.

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Будь-який совок такі питання задавати не має права. Він має приймати дії влади, на яку він нічим не може впливати, як він це робив, коли жив у Совку, і куди він дуже бажає повернутися. Як кажуть, кожному своє, чи що ти полюбляєш - те й маєш відкуштувати на власній шкурі. :rolleyes:

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Первый пост, откуда всё началось:
    ...
    Пост №2, продолжение:
    Пост №3 :
    Ну, собственно после этого и пошла ругань...
    Вы, как я замечаю, относящие себя к щирым украинцам,не переносите, когда кто-то любит иное, чем любите вы... Хором, сворой набрасываетесь и пытаетесь забросать тех, кто не такие, как вы, и не разделяет ваши ценности, своим обычным оружием..
    То, что вы привыкли делать на всех форумах...
    Не создавать, разрушать мастера...
    Особенную неприязнь у вас вызывают люди талантливые и неординарные. Потому что таких у вас - просто нет...
    Умный и талантливый к вам не пойдёт..
    Как и не пойдёт порядочный.
    А испортить что-то хорошее, надкусить - это вы мастаки!

5. STK

STK Дуже важлива персона

:bad: Не встигли одну каналізацію перекрити, як прорвало іншу.
    tanna, якщо в Донецьку живуть переважно нормальні люди, а не бидло, то чому ж по форумі цього не видно? Чому більшість реєструються не для того, щоб нормально спілкуватись, а щоб поливати брудом інших?

6. Ryokousha

Ryokousha Well-Known Member

Полоумная пайковая группа для того и сидит на этом форуме круглыми сутками (что этим неудачникам еще делать...) чтобы устраивать срачи и рушить любой конструктив.

7. tanna

tanna Дуже важлива персона

Можна. Так само, як можна любити всю Україну, не поливаючи брудом окремі регіони.

8. tanna

Та яка більшість? Тих донеччан тут кілька осіб. А галасу - наче їх півсотні. :))
    А не видно тому, що не встигла людина із Донбасу порога переступити, як відразу вже йде на неї негатив. Той же самий Туркул з чого почав своє спілкування тут? Почав викладати фотографії у відповідному розділі про Донецьк і висловлювати любов до свого міста, нехай трохи перебільшуючи, але що з того? У чому тут кримінал? За великим рахунком, кому він заважав із цими фотографіями та своїми почуттями? Спочатку сюди навіть ніхто не заходив. Одна я. А потім таки не витримали, зачепили, почали сміятись, використовувати образливі назви міста і їх мешканців, ну і пішло-поїхало. Які можуть бути ще питання?

9. STK

STK Дуже важлива персона

Я сиджу на форумах вже 7 років і нормальних донетчан, яких бачив за весь цей час, можу порахувати по пальцям однієї руки.
    От так безпричинно пішов негатив? Чому ж на Оникс він не йшов? Вона теж висловлювала в цій темі любов до свого міста, тільки от без зверхності і не хамила з перших ж повідомлень іншим форумчанах, як Turkul.
    Опускаєшся до рівня брехуна FourA? Перший почав хамити і принижувати інші регіони якраз Turkul.

10. tanna

Це ваша особиста статистика, маєте не неї право, але вона не істина.

А ви в цьому впевнені? Я - ні. Маю особисті підстави так вважати.

11. STK

STK Дуже важлива персона

Перечитав початок теми і ніякого негативу не побачив.

12. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ні.:ireful:Перечитайте гілку - спочатку бруд, а фото вже на третій день.

13. tanna

Можливо. Чесно кажучи, я не читала, що він писав. Всі ці мать-перемать мені давно набридли. Але на нові фотографії я б подивилась із задоволенням.

14. STK

STK Дуже важлива персона

Значить тему не читала, але зразу кинулась захищати земляка...

15. tanna

Та страшне. Така я бяка. :pardon::))

16. FourA

Ещё раз внимательно переглядел тему...
    Впервые ругань в адрес Донбасса появляется 08.04. 2012 г.на странице 10 в посте:
    --До этого был в общем-то нормальный разговор... На этот провокационный пост никто не отреагировал..Господин Туркул впервые появился на теме 29.08.2012 г.
    Вот его первый пост:
    Второй его пост:
    Третий пост - выложены фото....
    Далее был спор о достоинствах разных регионов Украины - пока всё было в рамках приличий...До тех пор, пока не появился второй провокационный пост:
    И добавлен третий - и после этого пошло обычное для Острова спокойное и культурное общение представителей разных регионов Украины...
    Так Вы, шановный, этого не увидели?
    И считаете, что во всём виноват господин Туркул и все донецкие?
    Я понимаю, что добиваться правды среди людей, исповедующих теорию национализма так же бессмысленно, как. например, евреям было бессмысленно доказывать фашистам в Германии, что они неправы, и ко всем нациям надо относиться с одинаковыми критериями...
    Ни объективности, ни правды, ни элементарной порядочности у националистов быть не может...
    Вместо того, чтобы осудить и остановить зарвавшегося провокатора, смотавшегося из Украины за бугор, и всюду пытающегося посеять рознь между гражданами Украины, националисты предпочитают заниматься обычным для себя делом - искать виновных не среди своих...И обвинять других в чём угодно - что они пишут - не прочитав сообщения... хотя сами поступают точно так - обвиняют других, не посмотрев, что писали раньше на форуме их единомышленники...
    Виноват всегда тот, кто начал...
    Так считают всюду.
    За исключением места спокойного общения...
    И среди националистов.

17. STK

STK Дуже важлива персона

Саме так, на ту провокацію ніхто не відреагував і далі продовжилось нормальне спілкування, поки не прийшов твій дружок Turkul і не почав всім хамити і принижувати інші регіони і країни.
    Це тільки з цієї теми.
    Я розумію, що ти захищаєш собі подібного, а от чому цього нацика-бидлана кинулась захищати tanna, яка сама нормально спілкується, мені важко зрозуміти.

18. FourA

Я тоже понимаю, что Вы, шановный пан, в упор не хотите видеть пост Вашего единомышленника, по-видимому такого же почтенного патриота Украины, как и Вы, шановного пана Самойловича...
    Ну никак не можете заметить!
    Не зря же в Библии сказано - Что ты смотришь на сучок в глазе брата твоего, а бревна в твоем глазе не чувствуешь... Лицемер! вынь прежде бревно из твоего глаза, и тогда увидишь, как вынуть сучок из глаза брата твоего! (Евангелие от Матфея. Гл. 7:3—5.)

19. STK

STK Дуже важлива персона

Ти можеш хоч день прожити, щоб не оббрехати когось? Я щено про це і писав. Твій однодумець і патріот Донбасу Turkul не на провокацію Самойловича відреагував, він почав хамити в відповідь на нормальні повідомлення інших форумчан.

20. STK

STK Дуже важлива персона

І не соромно людині, яка ненавидить, поливає брудом, оббріхує всіх, хто думає не так, як вона, цитувати Біблію?

а де твій аватар? :)