Тобто ти вважаєш, що людину, яка всіх і все обзивала "дерьмом", "ідіотами", "приматами" і т.д. невинно забанили? Хоча, кого я питаю, ти ж і сам необноразово був невиннозабанений за хамство і не тільки... До речі, ти так і не відповів, чи можна любити Донецьк і не поливати брудом інші регіони? Чи це взаємопов'язані речі?
Будь-який совок такі питання задавати не має права. Він має приймати дії влади, на яку він нічим не може впливати, як він це робив, коли жив у Совку, і куди він дуже бажає повернутися. Як кажуть, кожному своє, чи що ти полюбляєш - те й маєш відкуштувати на власній шкурі. :rolleyes:
Первый пост, откуда всё началось: ... Пост №2, продолжение: Пост №3 : Ну, собственно после этого и пошла ругань... Вы, как я замечаю, относящие себя к щирым украинцам,не переносите, когда кто-то любит иное, чем любите вы... Хором, сворой набрасываетесь и пытаетесь забросать тех, кто не такие, как вы, и не разделяет ваши ценности, своим обычным оружием.. То, что вы привыкли делать на всех форумах... Не создавать, разрушать мастера... Особенную неприязнь у вас вызывают люди талантливые и неординарные. Потому что таких у вас - просто нет... Умный и талантливый к вам не пойдёт.. Как и не пойдёт порядочный. А испортить что-то хорошее, надкусить - это вы мастаки!
Не встигли одну каналізацію перекрити, як прорвало іншу. tanna, якщо в Донецьку живуть переважно нормальні люди, а не бидло, то чому ж по форумі цього не видно? Чому більшість реєструються не для того, щоб нормально спілкуватись, а щоб поливати брудом інших?
Полоумная пайковая группа для того и сидит на этом форуме круглыми сутками (что этим неудачникам еще делать...) чтобы устраивать срачи и рушить любой конструктив.
Та яка більшість? Тих донеччан тут кілька осіб. А галасу - наче їх півсотні. ) А не видно тому, що не встигла людина із Донбасу порога переступити, як відразу вже йде на неї негатив. Той же самий Туркул з чого почав своє спілкування тут? Почав викладати фотографії у відповідному розділі про Донецьк і висловлювати любов до свого міста, нехай трохи перебільшуючи, але що з того? У чому тут кримінал? За великим рахунком, кому він заважав із цими фотографіями та своїми почуттями? Спочатку сюди навіть ніхто не заходив. Одна я. А потім таки не витримали, зачепили, почали сміятись, використовувати образливі назви міста і їх мешканців, ну і пішло-поїхало. Які можуть бути ще питання?
Я сиджу на форумах вже 7 років і нормальних донетчан, яких бачив за весь цей час, можу порахувати по пальцям однієї руки. От так безпричинно пішов негатив? Чому ж на Оникс він не йшов? Вона теж висловлювала в цій темі любов до свого міста, тільки от без зверхності і не хамила з перших ж повідомлень іншим форумчанах, як Turkul. Опускаєшся до рівня брехуна FourA? Перший почав хамити і принижувати інші регіони якраз Turkul.
Це ваша особиста статистика, маєте не неї право, але вона не істина. А ви в цьому впевнені? Я - ні. Маю особисті підстави так вважати.
Можливо. Чесно кажучи, я не читала, що він писав. Всі ці мать-перемать мені давно набридли. Але на нові фотографії я б подивилась із задоволенням.
Ещё раз внимательно переглядел тему... Впервые ругань в адрес Донбасса появляется 08.04. 2012 г.на странице 10 в посте: --До этого был в общем-то нормальный разговор... На этот провокационный пост никто не отреагировал..Господин Туркул впервые появился на теме 29.08.2012 г. Вот его первый пост: Второй его пост: Третий пост - выложены фото.... Далее был спор о достоинствах разных регионов Украины - пока всё было в рамках приличий...До тех пор, пока не появился второй провокационный пост: И добавлен третий - и после этого пошло обычное для Острова спокойное и культурное общение представителей разных регионов Украины... Так Вы, шановный, этого не увидели? И считаете, что во всём виноват господин Туркул и все донецкие? Я понимаю, что добиваться правды среди людей, исповедующих теорию национализма так же бессмысленно, как. например, евреям было бессмысленно доказывать фашистам в Германии, что они неправы, и ко всем нациям надо относиться с одинаковыми критериями... Ни объективности, ни правды, ни элементарной порядочности у националистов быть не может... Вместо того, чтобы осудить и остановить зарвавшегося провокатора, смотавшегося из Украины за бугор, и всюду пытающегося посеять рознь между гражданами Украины, националисты предпочитают заниматься обычным для себя делом - искать виновных не среди своих...И обвинять других в чём угодно - что они пишут - не прочитав сообщения... хотя сами поступают точно так - обвиняют других, не посмотрев, что писали раньше на форуме их единомышленники... Виноват всегда тот, кто начал... Так считают всюду. За исключением места спокойного общения... И среди националистов.
Саме так, на ту провокацію ніхто не відреагував і далі продовжилось нормальне спілкування, поки не прийшов твій дружок Turkul і не почав всім хамити і принижувати інші регіони і країни. Це тільки з цієї теми. Я розумію, що ти захищаєш собі подібного, а от чому цього нацика-бидлана кинулась захищати tanna, яка сама нормально спілкується, мені важко зрозуміти.
Я тоже понимаю, что Вы, шановный пан, в упор не хотите видеть пост Вашего единомышленника, по-видимому такого же почтенного патриота Украины, как и Вы, шановного пана Самойловича... Ну никак не можете заметить! Не зря же в Библии сказано - Что ты смотришь на сучок в глазе брата твоего, а бревна в твоем глазе не чувствуешь... Лицемер! вынь прежде бревно из твоего глаза, и тогда увидишь, как вынуть сучок из глаза брата твоего! (Евангелие от Матфея. Гл. 7:3—5.)
Ти можеш хоч день прожити, щоб не оббрехати когось? Я щено про це і писав. Твій однодумець і патріот Донбасу Turkul не на провокацію Самойловича відреагував, він почав хамити в відповідь на нормальні повідомлення інших форумчан.
І не соромно людині, яка ненавидить, поливає брудом, оббріхує всіх, хто думає не так, як вона, цитувати Біблію?