Донбас таки варто обнести колючим дротом? Перша кров.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 чер 2012.

1. ull9

ull9 Дуже важлива персона

сборная франции

они играют за свою СТРАНУ, за ФРАНЦИЮ. за свой французский флаг
    а не за нацию..

зиг хайль нация
    нацию в жопу, в фольклорный музей..
    тебя к бабуинам

2. STK

STK Дуже важлива персона

Ага, всі...

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:rose:Не надо так нервничать, сударь)
    Конечно, н е удовлетворена - любопытство мой главный порок, хоть и не единственный..ну..вкупе с длинным носом))
    Естественно, Ваша скука - не мое дело, но мне же приходится наблюдать Ваш вечный негатив практически всюду, видимо, от скуки Вы регулярно сообщаете миру, что форум - зло и ...:
    а) Русским убиться, желательно само..и публично
    б) бабам марш варить борщи:))
    Конечно, скукота.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це приблудне в Німеччині чмо вже вперто не хоче бачити німецьку націю, яка створила Німеччину. Знову ці приблуди зі своїм космополітизмом доведуть німців до нового Гітлера. Ось тоді точно ці приблуди побачать націю НІМЦІВ, ФРАНЦУЗІВ, УКРАЇНЦІВ.
    Чмо, поляк Подольськи не заявляє журналісту з Німеччини, що не розуміє німецьку мову, Меркель не розмовляє зі своєю збірною ТУРЕЦЬКОЮ по причині присутності в ній Озіла.

5. ull9

нет немецкой нации есть немецкий народ. а это от франков в баден-вюртенберге. до тирольцев в баварии до саксонцев, померанцев северных немцев

ВСЕ ЭТО РАЗНЫЕ НАЦИОНАЛьНОСТИ но один народ..

придурок с печки.. какая нация.?. нацию в жопу
    нет украинской нации.. нет. есть украинский народ. а это и полтава и донбасс и закарпатье и одесса и крым..
    и...
    два бабуина прокоп с грандом.

хех

6. STK

STK Дуже важлива персона

Жителі Мюнхена вважають себе баварцями за національністю, а не німцями?

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це чмо з культури "рашен" вже заперечує, що
    Тебе точно там мають німці за людину нижчу за середньостатистичного німецького турка чи албанця після таких перлів.

8. ull9

жители мюнхена видят себя прежде всего гражданами германии.
    о нациях никто не заморачивается, кроме кучки неонацистов. но им регулярно дают пи..лей.

9. ull9

иди сюда, придурок, купи билет, если денег хватит и возьму тебя на экскурсию на бмв. увидишь за кого меня принимают.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тебе там німці сприймають за мавпу, яка проштовхує їх товар і не більше. Читай неук

11. STK

STK Дуже важлива персона

Я знаю, хто я за національністю (навіть свою етнографічну групу знаю) і всі мої друзі теж. Це що, виходить, що ми теж неонацисти, раз не відмовились від національності?

12. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Це ж треба - ще один експерт з українських питань намалювався! І півроку не минуло...
    Вітаю нового бійця невидимого фронту!:rose:
    І повідомляю, що регіон, куди тимчасово привладні посланці Донбасу вертають гроші, це Кіпр.

13. ull9

слова National в немецком и русском имеют РАЗНУЮ семантику
    неук..

14. ull9

нет.
    вот если вы станете порекать кого угодно, того же игрока сборной, что он живет в лондоне.
    или одессита, что у него мама/папа русские... тогда ты нацик.

ЯСНО???

у кертиса, одного из основателей форума, мама еврейка папа грузин, ну и?
    твои действия?

15. STK

STK Дуже важлива персона

Ні, не ясно.

16. ull9

хмм а ведь большой уже поди малчик..

17. STK

STK Дуже важлива персона

В мого кращого друга батько поляк, мама білоруска, а сам він себе взагалі українцем за національністю називає (українці теж в роду були), а не тільки громадянином України. Ну і? Як жити далі?

18. ull9

да псть себя называет... его самоманипуляции сзнанием меня мало интерисуют.
    главное в том, как ты реагируешь на человека с другой национaльностью...

итак, вопрос.
    признаешь ли ты равным себе грузиноеврея? равным во всем..

вот в зависимости от того ЧТО ты ответишь, я скажу бабуин ты или нет.

19. STK

STK Дуже важлива персона

Ні, не можуть бути люди в всьому рівні. Наприклад, на форумі грузиноєврей Кертіс був адміністратором, а я звичайним відвідувачем, так що тут ми вже не рівні.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це точно! А ще багато слів, таких як "демократія", "гуманізм", навіть "комунізм" Маркса москалі перетворили на сурогатний "більшовизм". Звідси (від євреїв та москалів) трактування слова "національний" потрібно сприймати лиш з москальського варіанту, хоча ті ж німці Єкатєріна та Міллєр і для цих варварів придумали назву нації "русскіє" (єдина в світі назва з прикметника), поцупивши її в сусідніх слов'ян від слова "русич".

а де твій аватар? :)