Донбас таки варто обнести колючим дротом? Перша кров.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 чер 2012.

1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Я не знаю насчет оружия. Грабеж - это нападение, независимо от наличия оружия. А деньги у прохожего отнять могут, и легко.

2. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Дык и у меня смайлик. :)
    Индия и порядок - слова-антиподы. Страна напоминает старый анекдот про, пардон,
    обосранное
    королевство.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Отож...
    Удивлена была, читая сообщение))) Наверное, романтическое настроение туриста, Невермайнд?;)

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Какое романтическое настроение? Это я первая написала про бомжей. ;) Спящие бомжи там шокируют больше, чем мусор и все остальное. Хотя не, гигантские крысы в мусорниках больше шокируют.

А по поводу грабежей - так я повторяю, там практически нет грабежей (разбойных нападений с ножевыми или огнестрельными ранениями) или убийств ради денег. Индия - страна ненасилия. Они там даже коров не убивают и мясо не едят. А украсть вещи или обворовать в толпе могут. :)

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пограбування це відкрите заволодіння майном з погрозою вчинення насильства (або з вчиненням такого) яке не може нанести важкої шкоди життю та здоров"ю потерпілого. А наявність зброї (принаймні її демонстрація) вже кваліфікується як розбій, і тягне за собою значно важчі санкції покарання. або ті ж дії з погрозами та вчиненням насильством яке може призвести до тяжкої шкоди життю та здоров"ю - також кваліфікується як розбійний напад.

6. olegp

olegp миється в бані

путаетесь в составах,
    Грабеж - это нападение, без наличия оружия, либо с таковым, но не опасным для жизни, а нападение при наличии оружия-разбой

7. Inga

Inga Дуже важлива персона

[OFFTOP]А кстати, после того как посмотрела индийские фоточки своего коллеги, а именно с берегов священного Ганга (тут моются и не подалеку жгут покойников) , у меня есть подозрения почему индийцы - вегитарианцы. Вероятно запах жаренного мяса у них стойко ассоциируется с кремацией ))))), по крайней мере мне пару дней котлет совсем не хотелось. ))))))
    [/OFFTOP]

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А в мене такі думки асоціюються з невіглаством. Цікаво, вона хоч здогадується, що її вчителі з угро-фінських племен (русскіє) ще відносно недавно кремували покійників по причині НЕМОЖЛИВОСТІ ВИРИТИ МОГИЛУ В ПРОМЕРЗЛІЙ ЗЕМЛІ?
    Ці новітні Чічікови замість вивчення своїх Кам'яних могил їздять полюбуватися мавпами в Індії.

9. Inga

Розуму в людини повинно бути завжди більше ніж гонору (с)

10. ГРАНД

Щось в лісі здохло?о_О

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це точно! Тому раджу наступну відпустку провести на території бувшого племені Меря з відповідною книжкою графа Уварова. Там мавп не знайдете, але слідів кремацій достатньо.
    Там в Підмосков'ї вам "будєт удобно думать на родном язикє" на відміну від Індії, де майже все визиває по причині ксено відторгнення.

12. Inga

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

O, yes!

14. Inga

:kiss:

15. ГРАНД

Це лише одна фраза зазубрена державною мовою?
    Не густо. Але вже щось. Так поступово і до 2-3 речень можна дійти.
    Чи це просто заїло платівку?

16. Inga

17. ГРАНД

Таки платівку заїло.
    Жаль. А то я вже розчулився. Почав радіти. Мимо.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

ФАРБОВАНИЙ ЛИС, в якого мова проривається тільки в певних декораціях. То чи варто дивуватися з Януковича? Поцріотизмом жлобство культури "рашен" не прикриєш.

19. Фауст

Фауст Well-Known Member

Тема про футбол?
    И чем там у вас дело закончилось?

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Крим вітає Януковича

а де твій аватар? :)