Донбас таки варто обнести колючим дротом? Перша кров.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 чер 2012.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

О, еще вспомнила - в ОАЭ - там даже воровства нет, руки за воровство отрубают. Тоже безопасно. :)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ніякої тобі романтики. А адреалін куди тоді дівати? Та й корови з мавпами там нахабні, так і хочеться по рогах ... Краще вже на москальське весілля, там після четвертої чарки весело стає.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Про безпеку темних вулиць піклується наш хан-батько.
    Під час засідання РНБО він сказав:
    "Мені тут підказують, що це треба зробити напередодні Євро-2012 і не тільки. Ми вважаємо взагалі, що територію нашої держави треба зробити небезпечною для життя наших громадян, а коли до нас поїдуть гості – тим паче", - зазначив він.
    Так що досвід своєї юності він розповсюдить на всі терени.

4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Но как то не стыковка. Суды проходят, руки (кстати отрезают кисти и так мастерски) и нет воров? И ещё для кругозора (кисти правда не оттяпывают) если ты оставил еду, ценности без должного присмотра и у тебя украли, то тебя за это тоже наказывают. Да и Вы как не странно приводите в пример, дикую Азию. ;)

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не можна їм по рогах: там корові священні. Й мавпи теж священні. :)

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Точно подметили. Ну ладно - приведу Европу. Вот в Европе - в последний раз была в Хорватии. Лазили по острову Брач в 3 часа ночи, купались в заливах, ах, а звезды какие, по шоссе ходили, - совершенно никого не боялись. Там даже никаких пьяных компаний не было.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що і погладити заборонено? Зі своїх примітивних знань по Індії я зрозумів, що найвища каста - це корови та мавпи, а найнижча - цигани. Нічого собі!

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Гладити можна. :) Ображати не можна...

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я ж свою сусідку в ліфті тільки погладив, а вона мене по пиці за образу. Так це ж майже рідна сусідка, а про логіку корів та мавп я геть зовсім не знаю.

10. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я мала на увазі, що не заборонено. Тобто якщо Ви погладите корову або мавпу, то в індійську тюрму не потрапите. Інша справа, що корова/мавпа може забуцати рогами/покусати і подряпати. :)

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тепер я зрозумів з ким моя сусідка в школі вчилася.

12. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

:rolleyes:
    а Вы чуть сверните, в Мумбай , например) Помимо того, что за 20 долларов местный ..ммм..гаишник..делает вид, что не было ДТП с лежащим на земле пострадавшим, грабежи - весьма распространенное явление.
    Хорошо там, где нас нет. А гулять в три часа ночи, любоваться звездами и не бояться я и на своем пляже могу.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Щось я зовсім заплутався в жіночій логіці. Звернути з Бомбея в Мумбай (Мумбаі) - як це? Краще піду посплю.

14. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Бомбей и Мумбай это одно и то же. ;)
    А вообще-то, европейцу бродить по индийским городам будет несколько, ммм..., непривычно, что ли. Канализационные канавы, помои под ногами и, само собой, вонь, мухи. А священная река Ганг - вообще отдельная песня. Там и плавающий труп - обычное дело, местные внимания не обращают.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Да, я Мумбаи по старинке обзываю Бомбеем. :)

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

На это все внимания не обращаешь, когда переступаешь через спящих на тротуаре бомжей. ;)

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Грабежи - имеется ввиду не кражи/воровство, а с применением оружия? Не, в Бомбее (Мумбаи) это вряд ли возможно, а вот на Гоа (в основном, северном, где много русских туристов) - да...

18. Невский берег

Невский берег Well-Known Member

А что это вы, ма шер, все русских туристов-то пинаете?..Есть еще и украинские.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Пора переходити на москалів.

20. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А я про что?))
    Там смайлик вверху, Шура) Невермайнд в Бомбее увидела порядок, я в Мумбае - бомжей, мусор и воровство.

а де твій аватар? :)