Донбас таки варто обнести колючим дротом? Перша кров.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 9 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Колись і ми козакували

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

хм....неужто....после столь близкой и тесной истории:scratch_one-s_head:

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Українці відносяться генно до південної групи слов'ян, адрійської, їм нордичні заморочки не зовсім по нутру, тому їх темперамент з усіма недоліками більш підхожий до південних народів. Італія, Іспанія, Португалія - це країни, де теж при розмові люблять жестикулювати і "свою грізність" далі слів не привичні продовжувати.

4. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

[CENZ]Приємно вражена, звідки у вас ця фотографія?
    Команда важкої роботи і великого успіху тренера, найбільша несподіванка ЧЄ 2007 р. - 10-е місце. Але в Україні, заради чого і повернулись - не склалось.[/CENZ]

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По перше, я хоч і посередній, але аналітик. По друге, я зі спортом дружу з 1961 року, до цих пір зарядку роблю та слідкую за подіями в ньому. В третє, зсилки я не робив по причині анонімності, про руйнування якої мені ніхто права не давав.
    А взагалі то фото з інтерв'ю вашого чоловіка, де навіть йдеться про Христину. По характеру інтерв'ю він чистий українець без всіляких там двояких думок та недомовок. Мого складу характер, ось тільки б я в Україні ще поборовся, син там сам не пропав би.
    А Обамі про ваше бажання я передам.

6. ull9

ull9 Дуже важлива персона

ну не знаю, видел я португальцев.. слишком большая разница и в культуре и в еде и во всем.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дуже велика різниця в варениках і пиріжках черкащан з правого та лівого берега.

8. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ні, той Донбас дійсно тре обнести колючим дротом.
    Чули новину, як керівник пасажирських перевозок донецької залізниці та його зам прийшли вночі до керівника депо розібратися па-панятіях, чому поїзди хюндай ломаються ? Базар був жорсткий, такий, що керівник депо підсадив їх обох на пику.
    Піпець!

9. tanna

tanna Дуже важлива персона

Не тре.

Таки піпець.

10. olegp

olegp миється в бані

хай обносят, Вам жалко что ли?
    и не только Донбасс:))

11. tanna

Я переживаю, что дрота не хватит. :rolleyes:

12. olegp

olegp миється в бані

наша дротовая(бумажная) промышленность работает отлично(Фрейдлих,Сл Роман):))

13. tanna

Где? На Донбассе? Так мы им нашего дротика не дадим. Пусть вначале свой произведут! :o

14. olegp

olegp миється в бані

та зачем? это ж производство, не свиней кормить:))
    пусть у нас, востока, и покупают, оптом, оно дешевле,хотя ради такого благого дела я б им даром дал:))

15. tanna

Та вы что? :ireful: Откуда такая невиданная доброта на востоке? Мы же звери! За копейку порвём! :preved:

16. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Я пропоную більш страшний варіант.
    Вагонами відправляти їх у місячне заслання на ЗУ. І тут катувати їх нашою гостинністю. Головне розселяти їх подалі один від одного, щоб не кучкувалися...бо тоді в них прокидається "зов предков": Рассея...ссср...русскій мір...разгавор по панятіям...і інші вроджені вади...:o

17. tanna

Ага, так ми вам і повірили! Оця ідея розселяти по одному відомо для чого - це пастка. Щоб легше було потім проявляти "гостинність"...:rolleyes:

18. рівнянин

Це перевірений метод. Ще не один східняк, не повертався після цього русскоозабочєним...А багато хто навіть потрапив в гостинну залежність...і кожний рік добровільно приїзджають для отримання насолоди від цієї екзикуції...Ну що поробиш. Слабкі люди....:pardon:

19. рівнянин

Є така руська приказка: "Доверяй но проверяй!"...Пропоную Вам перевіпити її...;)

20. tanna

А може все набагато простіше - той східняк і не був "русскоозабочєним"? ;)

а де твій аватар? :)