Донбас таки варто обнести колючим дротом? Перша кров.

Discussion in 'Міжнародна політика' started by ГРАНД, Jun 9, 2012.

1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Извините, но как же тогда, судя по результам выборов и Вашей уверенности, что в
    Донбасс "сделал" такую сознательную часть Украины?
    Тут или с Вашими рассуждениями что-то не так, или с оппозицией или с декларированным украинском. Или со всем вместе взятым.

Он мудрый человек. И это главное. Но у нас же каждый сам себе гетман, прислушиваться к мудрым людям разучились.
    Меня тоже забавляют, особенно если направо и налево рассказывают о своем украинстве и патриотизме, хотя на самом деле засланные казачки и враги Украины.

Пан Гранд
    Пока Вы чаще говорите против Украины.
    Что Вами движет, не знаю, но не патриотизм мудрость и понимание ситуации - однозначно.

Так, мне пора ехать в "бандитский" Донецк, машинка уже ждет. Пока пока. :)

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

Но-но, мы не посягаем на святое! Бандитский этот...Петербург! :rolleyes::o

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та ви, жидок перельотний, вже якось визначтесь з конкретним формулюванням. а то якось розпорошено та незконцентровано виходить. А це показник того що в голові у вас така ж пурга як і в дописах.

4. ull9

ull9 Дуже важлива персона

себе верен. пена не иссякнет..
    :))
    конкретно говорю. протофашизм. ясно и четко.

5. ГРАНД

Саме так, "сдєлал". Враховуючи кількісний донбасізм плюс масові фальсифікації, виходить що таки "сдєлалі". Не буду лукавити. "СДЄЛАЛІ"!
    Але... "не все коту масляна". Прийде і на нашу вулицю свято. Тим більш що донбас деградує прискореними темпами і ліків від цього не існує. Плюс мобілізація українства.

Тоді чому ви донбасяки не прислуховуєтесь? У вас же гетьманів немає взагалі? У вас же поголівне рабство та плебейство. От би і прислухались.

Сам дурак? ;)
    Ну гаразд. Нехай буде по-вашому кацапко.

Не кажіть ГОП. Час нас розсудить. Час все покаже хто є хто.

Їдьте-їдьте. Скоро колючий дріт буде, тоді вже не накатаєтесь.;)

6. ГРАНД

Донбасяни та донбасячки.
    От подумайте самі, покладіть руку на серце та скажіть, що вас (ваш регіон) пов"язує з Україною?
    Мова? Ні.
    Культурні традиції? Ні.
    Література? Ні.
    Менталітет? Ні.
    Музика та національне мистецтво? Ні.
    Національна самосвідомість? Три рази НІ.
    Тоді ЩО? Майже нічого. А я перелічив фундаментальні, базові ознаки єдності народу.
    Хіба що поки територіальна приналежність з назвою Україна? Але це доволі хитка та легко вразлива частина.
    Навіть державні атрибути (гімн та прапор) систематично піддаються у вас гнобленню та піддаються критиці.
    І от тепер дайте собі відповідь. Для чого вам ця країна? Для чого? Знайдіть собі іншу, ріднішу за переліченими ознаками вище і живіть щасливо. або спробуйте самостійно побарахтатись у світовому вирі, маючи дуже погану репутацію.

7. STK

STK Дуже важлива персона

Недавно порівнювали Львівську і Херсонську область, виявилось, що в Херсонській злочинність в два рази вища, хоч рівень урбанізації в регіонах однаковий, а промисловість навіть меньш розвинена, як в Львівській.

8. ELiKA

Вернулась. :)
    Как сегодня спокойно там все спокойно - была в районе Донбасс-Арены :)

9. STK

STK Дуже важлива персона

Львівська область друга за густотою населення в Україні, а Чернівецька третя, але щось вони не в лідерах по злочинності.

10. Inga

Inga Дуже важлива персона

Всё :)

11. ГРАНД

= Нічого.

12. ELiKA

Пан Гранд, не смешите и не обманывайте самого себя - даже с фальсификациями Донбассу не хватило бы голосов, если бы остальные регионы дружно поддержали оппозицию.
    И фальсификаций были бы значительно меньше, если бы оппозиция была в этом заинтересована.
    ПР так хорошо закрепилась и разослать - благодаря Ющенко и оппозиции.
    Не намного больше, чем на Черкащине или Кировоградщине. :rose:
    Не - предатель интересов Украины.:rose:
    Да уже и так все неплохо прорисовуется. :sad:
    Не, так это Вы Донецк хотите отрезать от внешнего мира? У нас там бизнес-партнеры. Хорошие, надежные. Придется подкоп делать :pardon:

Даже не буду Вам объяснять прописные истины - бесполезно. Вы оседлали своего конька и ... Хоть трава не расти, хоть украина разваливайся... Жаль.

13. ГРАНД

А ви спробуйте роз"яснити ті ваші "прописні істини".
    Так, я сів на СВОГО конька. Це мій рідний, український, україномовний, етнічний, ментальний, культурний і т.д коник. У вас такого коника немає і бути не може. Тому вам звичайно ж важко мені пояснити свої "прописні істини", які відомі та зрозумілі тільки вам одній. але я здогадуюсь що то за істини і скажу відверто - то чужі і неприємлемі для українців речі.

14. ull9

отучайся от привычки говорить за всех...
    твой патриотизм - лжепатриотизм.

а отрицание за собеседником своего патриотизма и своего видения украины говорит только о твоей узколобости.

15. ELiKA

Они не мои - общечеловеческие. Есть вещи, о которых не стоит даже заикаться и в более устойчивых образованиях, чем Украина. Жаль, что Вы этого не понимаете.
    именно не понимаете, а то бы с таким энтузиазмом не занимались вредительством, если, конечно, не шпиён.
    Увы, Ваш коник - зарозумілість, впертість, пиха, необачність, немудрість... :sad:
    Вы так увлеклись своими забаганками, что не то что догадаться о чем-то, а в упор увидеть простые и понятные вещи не в силах. Жаль.

16. ГРАНД

За те я не скітаюсь по світах в пошуках чужої похльобки як ви широколобий ублюдок, але насправді банальна дворняжка без свідомості та честі.

17. ELiKA

Пан Гранд, Вы понимаете, что тупо опускаете украинцев? Я понимаю, что Вы такой же украинец, как я марсианка, но многие-то думают, раз пишет украинской, то украинец... :sad:

18. ГРАНД

Дурня. Чи ви хочете сказати що ті ваші общєчєлавєчєскіє розповсюджуються і на країни Африки та південної америки, на арабський світ, південно-східну азію? Чи може на вашу рідну кацапщину? У вас общєчєловєчєская гарячка за якою ви не бачите і не хочете бачити реального стану речей не тільки в світі, а і в Україні.

А що в більш стійких образованіях общєчєловєчєскіє істини теж не розуміють як я?;) Спитайте себе, чому?

Я розумію більше ніж ви можете собі уявити. Саме від того що я розумію більше , я і стою на власних переконаннях, а от ваші переконання подібні флюгеру, як і все надумане общєчєловєчєскоє.

Общєчєловєчєскіє істини на шпигунів та шкідників не розповсюджуються?
    Ви самі вже заплутались в своїх істинах.

Нехай так здається на перший погляд, але час та світові тенденції говорять саме про мою правоту. але ваші кацапські мізочки цього поки не осягнули.

Себе пожалійте. Себе.

19. ull9

ты поц, доморощеный.
    твои взгляды на украинство, когда ты отмеряешь донбассу меньше "украинскости" чем кировограду пахнут дерьмом 80-летней давности.

20. ГРАНД

Ідіть краще скоштуйте німецьких ковбасок яких прагнули і заткніть свою огидну пельку.

п.с. В німеччині є таке поняття чи широковживане словосполучення як "туркоязікій німець", або кацапоязікій?

а де твій аватар? :)